0 oy
995 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Eşim hayat şartları çok zor diyor üçüncü çocuk karnımda askeri ücrete çalışıyor yetistiremiyor abisi yurt dışında ben gdim 2 sene içinde seni alırım falan diyor e bnde çok kıskancım tek başıma ne yaparım falan düşünüyorum 

23 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından
Canım kendi evinizmis tabi ki yaşam sartlari zor ama madem durum bu kadar kötü bir çocuk daha düşünmeseydiniz keşke. Tabi sagliklla gelsin olan olmuş ama ben de eşimi hayatta gondermezdim otursun oturduğu yerde. 
tarafından
Bu yorumu aradım biz cok şükür memuruz ona rağmen 2 çocuk arası 4 ,5 yaş var ve 3,duyu düşünmüyoruz çocukların geleceğini düşünüyoruz ya ben vallahi anlamıyorum yani 4/4luk yaşayamiyoruz daha kışlık şeyler alıcm kardeşimin düğünü olucak inşallah ona kıyafet alinca önümüzde ki aya kadar geçen seneden olanlarla devam edicem yemin ederim ben şaşıyorum
(50 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah ekmek bulunur yurtdışi çok cazip geliyo olabilir ama yeni dogcak bebeğini goremicek senden diğer çocuğundan uzak kalacak gözden ırak gönülden de ırak demişler
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim
tarafından
Kızz ben post sahibi değilim
(50 puan) tarafından
Haha pardon ya dikkat etmedim gece gece bu kadar oluyo
-Reklam-
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Canım herkes eşini kendi bilir. Ben eşimle birlikte geldim yurt dışına ama 2 arkadaşımın eşi tek geldi. Bu sene ikisi de eşlerini getirtti. Resmi olmadığı için neler çekti o kadinlar yolda. 1 ayda anca vardılar hele sen resmi değilse 3 çocukla jmkansiz net söyleyeyim yani
0 oy
tarafından
Valla güvenmekten değil ben eşimi yollamam sakın yollama. Amcamın gelini yolladı bebegi doğdu 2 gün sonra adam gitti almanyaya 2 sene kaldı karısı pişman oldu hergun ağlıyordu oturum da alamadı geri geldi. Bebegi 2 yaşına geldi hicbiseyinj göremedi 
(22 puan) tarafından
Evet bende gitcem ya ne olursa olsun ne ypim e ikimizede para çıkmıyor okdr
tarafından
Bence gönderme canım kirada da değilsiniz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 581 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 371 göst.
0 oy
4 cevap 331 göst.