Günlerdir kadın çocuk genç kız sürekli cinayetler ve vahşice sebebi her ne olursa olsun hiç bir canlı insan hayvan farketmeksizin ölümü haketmiyor Rabbim in verdigi cana nasıl kiyarlar aklım almıyor hangi ara bu kadar cani oldu bu toplum haberlere bakamıyorum internette sansürsüz resimler dolaşıyor bakamıyorum binlerce kişi o resimleri görmek istiyor ruh hastasimisiniz nesini görmek istiyorsunuz onuda anlamıyorum böyle böyle bunlar normal gelmeye başlıyor insanlara parçalanmış bir bedeni neden görmek istersin ya da neden internette dolaşır o kızların aileleri zaten perişan niye bir acı daha yasatirsiniz ki gerçekten anlamıyorum suça meyilli insanlar neden sokakta o kadar çok cevapsız soru var ki kafam da sabaha kadar uyuyamadım kafami dağıtmaya çalışıyorum olmuyor benimde kızım var ve aylarca dua ettim kızım olsun diye şimdi korkuyorum kızımı koruyabilecek miyim diye gerçekten psikolojim alt üst Rabbim boyle insanlardan kadınlarımızı çocuklarımızi genç kızlarımızı korusun lütfen çocuklarınıza çok dikkat edin gözünüz kulağınız üstünde olsun en küçük ihmal de elimizden kayip gidiyor engel de olamıyoruz çok üzgünüm çok ..
Birde halk 3 e ayrılmış 1grup o pisliği savunuyor ve o grupta kesinlikle içeri atılmalı cinayetin nesi savunulur bir grup ah vah video resim derdinde 1 grupta kızların ne işi var bunun yanında öyle olur işte .. or.spu c....... Ben böyle iğrenç insanlarla aynı havayı solumaktan bile iğreniyorum.....
Caydırıcı cezalar yok idam yok... Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var ama bilmiyo ki bugün bana yarın sana
Hic sorma hic sorma agbim koca adam 35 yaşinda resmen agladi Boyle vahset olamaz Dyor adam hepimizin psikplojisi bozuldu oturup agladik resmen ya bukadari olmaz dye...Allahim sana sigindik agbim twitırdan gösterdi resmen parcalara bölmüştü biz Boyle olduysak o anne ne haldedir
1,497,806 soru
24,467,360 cevap
354,957 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın