+1 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından
Kızlar merhaba size bir sorum var 1. Sorum şeker yüklemesi testi kaçıncı haftada yapılıyor ve öğleden sonra yapiliyo mu 13.20 de randevum varda yaparlar mı veya başka gün mü gel derler aslında yapmicaktım oğlumda doktor gerek görmedi ama bunda ailede genetik olduğu için kontrol amaçlı kan vercem doktorun dediğini yapcam öyle karar verdim 

2. Sorum şu kızlar ben 13.20 ye kontrol için randevu aldım içeri girmem çıkmam falan ne kadar sürer tahminen troit ilacı kullanıyorum sağlık ocağı verdi 2. Kutuyu kullanıyorum şu anda ama dahiliyeye gitmem gerekiyomuş ne zamana kadar kullancam kaç mg olcak ilaç diye ondan diyorum hastaneye hep git gel yapmiyim de muayneden sonra dahiliyeye gidiyim acaba saat kaç gibi alıyım randevu saat 14.00 veya 14.30 iyi mi geç mi olur fikir verir misiniz ve bu saatlerde kan alımı olur mu alırlar mı büyük ihtimalle genel bakmak için değerlere alırlar çünkü Şimdiden teşekkürler arkadaşlar 

2 Cevaplar

0 oy
(4,156 puan) tarafından
Olmaz canım çünkü aç olman lazım ve ortalama 2 saat sürüyor şeker yüklemesi. Ben 10 gibi gitmiştim doktor aç bekledim diye yapmıştı. Hamileyken aç durmak zor olduğu için 
(212 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler zaten genel kontrol için almıştım randevu zaten bana söyler şu gün gel yapalım diye doktor teşekkür ederim 2. Sorum için bir fikrin var mı canım ya
(4,156 puan) tarafından
Canım tsh hakkında bir fikrim yok yanlış bir şey demiyim ama denemekten zarar çıkmaz bence zaten hastanede olacaksın. Genelde tam randevu saati alıyorlar ama riske atmamak için 14.30 daha iyi gibi poliklinik arası yürümek falan da var
-Reklam-
0 oy
(13,873 puan) tarafından
24-28.haftalar arasında. 

benim öğleden sonra yapıldı, doktor farketmez dedi. sabah 10da en son yemek yedim 3te de kan verdim.

tsh için kan vereceksrn sabah aç karnına ilaç içmeden vermen gerekir
(212 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim muayne olurken doktor söyler zaten ilacı içmeden gitsem zaten hamilelikte acıkıyoruz hemen aç olurum kan almaz mı genede bilemiyorum ki şimdi randevu almıyim mı kadın doğum muaynesinden sonra olmaz mı diyorsunuz
(13,873 puan) tarafından
şeker yüklemesi yapılacak yani aslında aç olmayacaksın. Sabah önce dahiliye hemen ardından kadın doğum daha iyi olur. olmuyorsa farklı günde git
(212 puan) tarafından
Tamam teşekkürler canım  ayarlamaya çalışıcam
(212 puan) tarafından
13 20 randevum kadın doğuma sabahtan en yakın kaça alsam ki git gel yapmiyim işim biter o zamana kadar saatler konusunda emin olamadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sessiz1_i (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 147 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sessiz1_i (1,121 puan) tarafından soruldu

412,410 soru

12,415,720 cevap

45,012 kullanıcı

Kategoriler

...