0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından
Hanımlar dün gece rüyamda hamile olduğumu görüyordum doktora gidiyordum doktor bana işte iki güne geldi doğum yapacaksın falan diyordu Ve bana bebeklerin üçüz olduğunu da söylemişti neden olduğunu bilmiyorum Bu aralar hep rüyamda hamile kadınlar görüyorum geçen akşam da Rüyamda kız kardeşim doğum yapıyordu daha evli değilim çok merak ettim sizlere sormak istedim evliyim bir kız çocuğum tek var 5 aylık daha da bebek istemiyorum vallahi kızlar

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır olsun inşallah. Lohusalık döneminde oluyor böyle rüyalar 
(137 puan) tarafından
Lohusa Benimki şimdi 5 aylık bebeğim var 5 ay önce doğum yaptım
tarafından
Lohusalık öyle 40 günde bitmiyor ki canım. Emzirdiğin sürece hormonların dengede durmaz
(137 puan) tarafından
O doğru canım Fakat ben şu an ikinci bir bebek istemiyorum gerçekten 1 bebekle Beni o kadar çok yoruyor ki yıprandım resmen Tabii bu annelerin işi kolay değil yani öyle kolay değil
tarafından
Aynı düşünüyoruz benimde bebeğim 5 buçuk aylık. Aslında gönlüm çok istiyor ama hislerin yanında gercekler var. Çok zor o dönem . Hele ki yalnizsan
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben de görüyordum çevremden hamile haberi alıyordum :D 

Belki sen de yakında birinin hamile olduğunu falan duyacaksın canım, akışına bırak her şeyin hayırlısı 

(137 puan) tarafından
Aynen canım Ben Olmayınca kim oluyorsa olsun vallahi bebek istiyorum ama şimdi istemiyorum şu an 5 aylık bir bebeğim var onunla baş edemiyorum ikincisi ile nasıl baş edeceğim bilmiyorum
0 oy
(3,807 puan) tarafından
Çok normal ya, çocuk sahibi olmak ya da olmamak hep zihninde demek ki. 
(137 puan) tarafından
Yasemin ikinci istiyorum bebeğim Şu an 5 aylık bir bebeğim var fakat ikinciyi böyle bebeğim 3-4 yaşına geldikten sonra istiyorum şu an istemiyorum
0 oy
(1,210 puan) tarafından

Ben öyle rüya gördüğümde ertesi gün hamile olduğunu öğrenmiştim:)

(137 puan) tarafından
Kız Allah korusun beni 5 aylık bebeğim var Ben bir tanesi ile baş edemiyorum ikincisi değil mi

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 170 göst.
+1 oy
3 cevap 77 göst.
+2 oy
1 cevap 76 göst.

Kategoriler

1,440,687 soru

23,683,047 cevap

310,398 kullanıcı

...