0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından
Biraz içim dolu uzun olabilir yazmak rahatlatır belki kayınvalidem köyde yaşıyo biz ilçede kayınpederim rahmetli oldu yanlız kaldı elimden geleni yaptım 10 yıllık gelinim hiç ses etmem her hafta sonu giderim yanına belki de böyle oldum için böyle geçen aylarda traktör tamir edildi bize sormadan sonra eşimden para istedi şimdide evde tadilat yapacakmış usta malzeme herşeyi halletmiş para hariç parası yokmuş yoksa girişme işe eşimden istedi iki çocuk var kızım bebek daha çalışamıyorum tek asgari ücretle geçşnşyoruz zaten ona çok geliyo bu kendi altın yapıp koydu ondan boz dedi eşim bozamam dedi eşimden istedi biz napcaz acaba koca ay nasıl geçecek hiç bizi düşünmüyor 4 boğaz bi maaşa bakıyo kendi orda burda geziyo yiyo içiyo kocama duygu sömürüsü yapıyor o da dayanamıyo hiç tatile gitmedim evlendimden beri kıyafet alcam demem gezcem demem sırf kocamı zora koymayayım diye hep kendimden ödün verdim ama artık çok sinir oluyorum çok üzgünüm 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Fazla taviz vermissin. 
(172 puan) tarafından
Gerçekten en büyük hatam bu
-Reklam-
0 oy
(11,812 puan) tarafından
Kendinden ödün verdikçe, yapmasaydın etmeseydin olur. Hiç kimse için fedakarlık yapma
0 oy
tarafından
Canım haklisin sende ..ama tek merak ettigim sey bu gelir yeri yoksa nasıl yasiyor..mesela ben Azerbaycanliyim bizde evin en küçük oglu evde kaliyor ve anne babasina bakiyor..mesela eşim her ay onlara para yollar ve bu cok normal bir sey bizde..sadece merakimdan soruyom cidden nasıl dolaniyor mesela siz para gondermediyiniz zaman
(172 puan) tarafından
Maaşı var emekli
(172 puan) tarafından
Tarlaları var kiraya veriyo
tarafından
Ha o zaman gelir yeri var işte daha ne olsun
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Yani canm oncelikle insallah vermemissnzdir diye dusunuyorm parayi.gereksiz bi sekilde bana yapmak mecburiyetindeler gibi davraniyor belli baska aciklamasi olamaz esin bi kac kez para konusunda veremicegini soylesin hatta vermesin acik acikta soylesin gerekirse biz zor geciniyorz sende ona gore hareket et ona gore harcama yap ben bize yetiyorm gereksiz harcamalara gucum yok desin.ayrica altini olupta sizden istemiyp bozduramam demesi simariklik fazla yuz verilmis gibi geldi
(172 puan) tarafından
Yok deyince kirli çıkı diyo kendi oğluna vardır diyo 17 bin ona çok geliyo galiba vercek galiba bende ver ben artık herşeyden ödün vermicem dedim
(172 puan) tarafından
Olan bize oluyo biz tartışıyoruz
0 oy
(14 puan) tarafından
Bence hiç vermeyin hiçbir şekilde geri gelmez verdikleriniz, emekli maaşı varmış kira parası varmış neyine yetmiyormuş çok zor bi durum.Allah yardımcın olsun görümcen kaynin falan var mi
(172 puan) tarafından
Altın yapıp koyuyor kaynım vardı vefat etti tek kaldı
(172 puan) tarafından
Kaynımın eşi ve 4 aylık bebeği kaldı geride ona bile yardım etmedi oğlum araba bıraktı maaş bıraktı diyo olsun torunun sana emanet kaldı ver elinden ne gelirse ama yok vermez değişik biri
(14 puan) tarafından
Altını ne yapacakmış mezara mi götürecek tövbe ya Rabbim oğlun gelinin torunun varken harcamıyorsa hiçbir şey niye yaşıyon.kayninin eşi çocuğu kendi ailesinde mi kalıyor
(14 puan) tarafından
Anladım canım kimse için değmez valla kendini ve çocuklarını düşün onlarin rızkı herşeyden önemli
(172 puan) tarafından
Eltim oğlu ile eski evinde duruyor
0 oy
(184 puan) tarafından
O zaman sen değiş ye iç keyfine bak kıyafetini de al gezmenden de eksik kalma. Erkekler değişmez anneleri öl dese ölürler bizimde anamız var böyle değiliz anlamıyorum. Sen ye olanı başkalarına fırsat kalmasın 
(172 puan) tarafından
Çok hakılısın parmagında oynatıyo resmen böyle yapcaksa evlendirmeseymiş hafta sonu onun işini yapacak artık hemde benim doğum günümde
(184 puan) tarafından
Benimki her hafta aynı nerdeyse. Bu hafta mesela gezmeye gidecektik haftasonu onların işini yapmaya koştu yine çok zoruma gidiyor surat asınca ben suçlu oluyorum asla derdimi anlatamıyorum kimseye
(172 puan) tarafından
Haklsın surat asınca suçlu biz oluyoruz ama dedin doğru benimde zoruma gidiyor
(184 puan) tarafından
Oturup onu beklemiyorum inanki artık ehliyet aldırdım geziyorum bir yerleri evde oturunca kendimi ***** gibi hissediyorum sende öyle yap bence
(172 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Yerinizde olsam eşime para vermek istiyorsan ver ama bu ay ben kendime kışlık kıyafet alıcam çocukların da bu bu eksiği var erteleyemem yetirebileceksen ver istediğin kadar derim ertelememe konusunda da asla taviz vermem siz ekonomimizi düşünüp kendinizden taviz verirken kayınvalideniz kendi parasını yemeyip sizin rızkınızı yiyemez
(172 puan) tarafından
Bende aynen öyle dedim çocuklara kışlık alcam dedim oğlumun göz konrtolü vardı gitcem dedim telefon istiyorum yeni dedim asla demezdim ama gözümü açtımartık yeter
(172 puan) tarafından
Arada ben kalıyorum falan dedi beni ilgilendirmz hayır demeyi öğren dedim
(1,081 puan) tarafından
En iyisini yapmışsınız valla anlamıyorlar başka türlü insan oğluna bu kadar yüklenir mi isterse milyon kazansın ayda her evin gelirine göre birde gideri var çıkar bana para ver denmez hele bu zamanda
(172 puan) tarafından
Aynen öyle olmasa neyse altını bozdurmak istemiyo bizi dara sokacak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 265 göst.
0 oy
5 cevap 138 göst.
22 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sedos (34 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 198 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde PrensesAnnesi1903 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,398 soru

23,664,538 cevap

309,189 kullanıcı

...