0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (14,128 puan) tarafından

Hayirli gunler kizlar evin önünde düstum olacak ya aglaya aglaya acile gittik hic basamadim agrisi da cok fenaydi acildeki yumusak doku zedelenmesi dedi alciya da alacaktim ama cocuklarini gorunce vazgectim dedi kremler verdi kullandim gecmeyince bizaman sonra ortopediye gittim zorlayinca kirilmis:(yarim alci yapti 4 gun sinra kaydi hissettim gittim tam alciya aldilar yasayan var mi sureci ...hic basmayacaksin diyor 2 cocukla malesef topuguma basiyorum yine sorun cikar diye korkum simdiden tesekkurler

6 Cevaplar

0 oy
(12,533 puan) tarafından
Ay canim benim çocukla çok zor ya cok gecmis olsun Allah beterinden saklasin. Annem gecen yaz bilegini kirdi elini. Tatile diye gittik trabzona. Bende 2 bebe zaten annem 1 hafta sonra kirdi kolunu hrmde annemle ilgilendim. Onunkide oyle oldu once yarim aldilar sonra tama cevirdiler. Alci cikacagi gun gitti biraz daha dursun dedi doktor 10 gun daha durdu. Annenin falan gelme imkani yokmu biraz baksa size
(14,128 puan) tarafından
Evet onu da duydum yani ben de istyrm valla biran once iyu olsun daha 1 hafta oldu en az 1 ay dedi 40 45 gun dediler dusun:( ama kmse yok 2 cocukla nasil basmiyim
(12,533 puan) tarafından
Aynen iste anneminki 50 gun kaldi alcida canim bide yazin sicaginda temmuz agustosta. Esin annen gelene kadar izin alma sansi varmi acaba. Yada sizi annene biraksa arabayla aslinda iyi olurdu. Cunku daha gencsin yanlis kaynama bisey olmasin Allah korusun
(14,128 puan) tarafından
Oy oy ben 1 haftada pertim:( ya ulasim.da sknti cok arabayla mumkun degl zaten 24 saat ben gidemem ucak desen ordan oraya bir suru is esim bigun iste bigun evde ama yine de kalkiyosun olmuyo cocujlati aliyo cikaroyo ediyo ama olmuyo yani 15inde kontrol var ama ben yine bi gidip gostericem evde oldugu gun:(
(12,533 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim ya insallah hayirlisiyla toparlarsin. Zor gercekten
(14,128 puan) tarafından
Amin insallahh
-Reklam-
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Ablamın da ayağı kırılmıştı 3 ay alcida kaldı hiç basmaman gerekiyor gerekirse Walker edin kendine. Eğer dikkat etmezsen hiç iyileşmez bir de sülük koydurdu ayağına alcu süreci bitince onun da çok faydasını gördü. Bu süreçte kemik suyu kelle paça falan içsen çok iyi olur 
(14,128 puan) tarafından
Ay 3 ay mi,:( 1 hafta olcak ben fenalardayim.evet kemik suyu kelle pacayi duydum iciyorum ay icim.sisti kirigi nerdeydi ben ayagimi burktum hemen kenarinda varmis unarim 3 ay surmez:(
(1,342 puan) tarafından
Talus kemiği kırıldı
(14,128 puan) tarafından
Anladim.sag olasin ins surec uzamaz:(
0 oy
(6,661 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun canım şuan benim bile canım acıdı okurken
(14,128 puan) tarafından
Tesekkur ederim:(
0 oy
(15,931 puan) tarafından
Geçmiş Elifimmmm  şimdi nasılsın iyimisin  ❤️❤️Hiç bilmiyorum bilen çıkar inşallah 
(14,128 puan) tarafından
Sag ol cnm hala ayniyim annemler geldi sukur
0 oy
(2,184 puan) tarafından
3 kez kırıklığına hatirliyorum ya kolum ya ayağım hep kirilirdj ben yerde sürüne sürüne yada duvara tutuna giderdim tuvalet fln 
(14,128 puan) tarafından
Zor :( Rabbim sifa versin
0 oy
(857 puan) tarafından
Biri 3 yaş biri 6 aylık bebeğimle ben de yaşadım.annem geldi bi süre zorlaya zrlya yanımda tutabildgim kadar.basma üzerine ağrı kalıcı olur sonra ömür boyu çekersin.20 gün 1 ay idare edecekler cevrendekiler.
(14,128 puan) tarafından
Cok zor benim.de 3 yas olacak ocakta kucugum buyugum 5 yas annemler geldi sukur tez iyi olurum.insallah

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 99 göst.
+1 oy
2 cevap 55 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zehraertugrul (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...