0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Kızlar 34 hftalik oldum işte sabah uyuyirudim sanki altıma yapacam gbi büyük tuvaletim.geldi kalktım yok gelmiyor yine uyudum uyandıim altıma yapacam gbi yine yok yapamiyorim yani gelmiyor ama öbür türlü altıma edecem gbi snra iki kere büyük tuvalete çıktım bir abla dedi bebeğin kesin aşağı inmiş acile git açılman falan vardır dye ama herhangi bir sancım kasigk ağrısı falan yok bide akşam braz yürüyüş yaptık eve zor kaçtım yoksa altıma yapacaktım nye oule oluyor kızlar korkuyorum bişey olurmu cuma gdecem kadın acile git dedi ama.doktor bna kasilman kanaman suyun falan gelirse gel dedi şuan hiç bir sorun yok braz belim agryor hafif karın ağrısı var okdar szce ?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kadın iyi biliyormuş maden doğurtsaydi :) hamile kadıni öyle telaslandirilir mi ya bizim insanımız ne çok şey biliyolar doktorlar halt etmiş 

(5,961 puan) tarafından
Ay neblm valaha korkmaliyim acaba
tarafından
Öncelikle sakin ol. Çünkü telaş yaparsan bebeğin olumsuz etkilenir. Haftan henüz erken doğumu tetikleme kendinde. Sakin kal. Doğum başlarsa o kendini belli eder merak etme. Açılma olması, sancı olmasında bile hemen doğum olmuyor. Suyun gelir kanaman olur o zaman hemen hastaneye git. Ama bunlar yoksa kendini sıkıntıya sokma simdi bebeğin büyüdü ya senin baskı yapıyor kanala yerleşmeye çalışıyor. Bunlar doğal şeyler
(5,961 puan) tarafından
Valaha cnm çok saol doktor da.acil bişey olursa gel dedi şuan sancı kanama hicbisey yok ama.bu iki üç gündür sabahta oule olunca çok korktum.valahai
tarafından
Endişe etme canım benim herhalde ikinci senin bide tecrubelisin:) sağlıkla gelsin bebişin
(5,961 puan) tarafından
Evet ikinci inşallah cnm erken olmasın insan korkuyor yinede
-Reklam-
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Genelde kaka var hissi bebek baskı yapınca oluyor ben doğuracağım an öyle hissetmistim
(5,961 puan) tarafından
Kanala.inmiş miki
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Bebek baskı yapıyordur normaldir zaten açılma olsa başka belirti olur sancı gibi
(5,961 puan) tarafından
Kızımda kasigim patlayacak hbi hisetmistim.bide sanki rahimde taş var gbi olmuştu şuan öyle bir sorun yok
(3,164 puan) tarafından
O kadarını bilmiyorum canım öyle şeyler yaşamadım inşallah sorun değildir. Rahatsız edici şeyler yaşarsan gidersin acile
(5,961 puan) tarafından
Şuan rahatsz edici bişey yok cuma günü randevum var
0 oy
(275 puan) tarafından
Son haftalarda saglikla gecseydi hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah cnm zaman gecmiyor surekli saydigimda33+3oldum 
(5,961 puan) tarafından
İnşallah cnm evet doğru yaa yoruldum artik
0 oy
(150 puan) tarafından
Bebek bagirsaklarina baskı yapıyordu büyük ihtimalle ondan olabilir canım 
(5,961 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama ben kızımda doğum yapacağım zaman suni verdiler kusmuştim hemsire dedi bağırsaklara hareket edyor dye
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Benim de öyle oluyordu ve genelde gerçekten yapıyordum:)) Bebek büyüdüğü için baskı yapıyor. Bazen anlık da oluyor gerçekten yapmasan da. Oturup biraz bekle tuvalette.

Doğumdaki kaka hissi başka oluyor. Nerdeyse aralıksız geliyor o his ve doğum oluyor zaten. 
(5,961 puan) tarafından
Ya evet bide oturunca sanki hiç gelme isteği gelmemiş gbi bişey yok iki kere sabah yaşadım çoğu zaman o şekil yaşıyorum üç kere çıktım ayıptır söylemesi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 107 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 186 göst.

408,338 soru