0 oy
143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kapılarımı bu renge boyamak istiyorum usta tutmuycaz esım duvarları bende kapıları boyucam sımdı bana tek tek anlatırmısınız nasıl yapmam gerekıyor kapılarım şuan beyaz normal mobilya kapı

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bianca stelladan araştırın, orada soyulmaz boya var. Öncesi sonrası yapmışlar sitelerinde, çok güzel. Detaylı şekilde youtubeda gösteriyor.
tarafından
Çok pahalı ama canım ya
tarafından
Diğerleri soyulur. Alternatif varsa bilemiyorum. "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" demişler. Ucuz ve kaliteli olacaksa ne ala.
tarafından
Haklısın esımle görüşüp bıanca alayım
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Biraz zorlanırsınız ama sabrederseniz olur önce zımpara yapmanız lazım güzelce kapı kollarını kilit yerlerini söküp her yeri zımpara yapıp aldığınız boya astar istiyorsa önce astar atarsınız kuruyunca bir kat boya sürer en az 6 saat beklersiniz sonra 1 kat daha sürer 6 saat beklersiniz en son 3. Kat boyayı sürüp bi 12-16 saat arası bekleyip üzerine vernik atarsınız vernik hızlı kurumayanlardansa 24 saat bekler bir kat daha atarsınız o da kuruyunca kolu kilidi takarsınız kapı boyalı yada vernikli haldeyken asla kapanmamalı buna da dikkat etmelisiniz yapışıp kalır hem boya hem kaplaması zarar görür 
tarafından
Haklısınız
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Çokta tatlı olur 2 3 kat ve güzel boya bulman gerek 
tarafından
Kalıtelı yere gıdıcem polısan yada fıllı boya

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 32 göst.
+2 oy
4 cevap 93 göst.