0 oy
84 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (197 puan) tarafından
Kilomla bas edemiyorum öyle bir iştahım var ki ne diyet ne spor hiç birşey işlemiyor yapamıyorum mide balonu düşünüyorum taktıran faydasını gören oldu mu

3 Cevaplar

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Onu bende düşündüm hatta eşim araştırmış benim için nerde yaptırılabilir falan diye. Ama sonra konuştuk ben kendi irademi kullanmayı öğrenmezsem sonra yine aynı kiloyu alırım. Sen de anlattığın gibiysen sonuç dediğim gibi olabilir. Riskleri de var tabi iyi araştırıp karar vermek lazım çocuğun varsa falan onlara sana yardımcı olacak biri lazım 
(197 puan) tarafından
Yardımcı olacak birileri var çok düşündüm ama  iyi bir doktor bulup görüşmek gerekiyor
-Reklam-
0 oy
(998 puan) tarafından
Eşimin kuzeni yaptırdı. Mide ağrısı falan olmuş böyle oruçlu gibi hissediyormus kendini düşerken de çok aşırı ağrısı olmuş birkaç gün ama ciddi kilo verdi gerçekten belki 30 40 kilo vermiştir sonrası yine sana kalıyor ağzını tutmazsan aynı kiloyu tekrar alırsın mide genişler ama küçülme balon gidince yine aynı oluyor 10 kilo daha almış ama dikkat ediyormuş su an 
(197 puan) tarafından
Artık çok. Çaresizim deniycem
(998 puan) tarafından
İnşallah faydasını görürsünüz ama ciddi bir diyet ciddi bir spor daha çok işinize yarar
(197 puan) tarafından
Umarim
0 oy
(240 puan) tarafından
Bende ıstıyorum ama maddı imkanım yetmıyor 
(197 puan) tarafından
Bende sartlarimi zorluycam bu konuda sen kaç kilosun
(240 puan) tarafından
77 pekı sen ama dıkkat etmezsem hemen 80 oluyorum
(197 puan) tarafından
165 boy 93 benim kilom çok ileride baya baya kötü durumdayım

İlgili sorular