0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (1,161 puan) tarafından
Cumartesi günü kan testimde bhcg degerimin 5000 olduğunu öğrendik. Yarın randevum var ilk randevuda neler oluyor ne yapılıyor birde kalbini duyabilir miyiz ki acaba. Adetime göre 5hafta 5 günlük olacak yarın

3 Cevaplar

0 oy
(4,471 puan) tarafından
Alttan muayane edebilir canim, belli olmaz ama genellikle 7 haftadan itibaren duyuluyor. Kan tahlili yapacaklar
(1,161 puan) tarafından
Peki alttan muayene riskli mi olur canım yaptırmalı mıyım. Bişey olursa diye korkuyorum
tarafından
Alttan muayeneyi kabul etme ben yaptım o hatayı oğlumu kaybedecektim seni panik haline sokmak için konuşmuyorum yanlış anlama bilinçlen diye konuşuyorum canım ben 6+4 te kalp atışını duydum oğlumun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ultrasondan bakar ilk kan degerlerını ister idrar ıster sağ salım al kucağına inşallah ben hep garantı olsun dıye 8 haftalık olunca gıderdım o zaman net duyulurdu kalbı
(1,161 puan) tarafından
Çalışıyorum vakit bulamıyordum canım o yüzden o güne denk gelmişti. Peki alttan muayene derse kabul etmemeli miyim
tarafından
Doktor'un ne derse onu yap canım
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Kese görülür 2 hafta sonra kalp atışı için gel der. Benim doktor cihazlar bebeği etkiler diye 2 saniye açıp kapatmıştı 7+3 te. Yurt dışında doğuma kadar 2 3 kere kontrole çağırıyorlarmis. Doktor öyle demişti acele etme diye 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 172 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 137 göst.
0 oy
9 cevap 162 göst.
+1 oy
2 cevap 56 göst.

411,678 soru

12,393,018 cevap

43,969 kullanıcı

Kategoriler

...