0 oy
201 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bılıyırum erken ama ben sımdıden plan yapıyorum oncelık evın boya ve tadılat ıslerı var onları halletmemız lazım zaten onlarda 2_3 ay sürer hanı bı anda olsa 2 günlük iş ama esım sureklı uzatıyor 1 yerı yapsın 3 ay bekler dıger yere geçer çok yavaş ve ısteksız eve hıcbısey yapmak ıstemıyor ama ben çok heveslıyım bu konuda evımı tertemız edıp mısafır agırlamak ıstyorum

3 Cevaplar

0 oy
(451 puan) tarafından
Yemek konusunda soruyorsan yaprak sarması içli köfte kuru dolma bunları hazırlayıp buzluguna atabilirsin. 
tarafından
Hıc anlamam ıclı kofteden basıtmı
(2,133 puan) tarafından
Yani alisirsan yapmaya elin hızlanır trend yoldan şekil verme aparatı alıp 20 dakikada 50 tane yapıyorum ben
(778 puan) tarafından
Vipahmet yüsra olanı mı aldınız en iyisidir diye aldım ama bn çok zorlandım
(2,133 puan) tarafından
İkili cnm aslında çok kolay bir yöntemi var şimdi içli koftemizin harcini hazırladık bir kaba koyduk kıymayı ayrı bir kaba koyduk digmi guzlecene strecimizi açıyoruz makasla düz kesiyoruz sonra aparatın üzerine koyuyoruz harcimizdan iki parça alıp deliklere koyup aparatı kapatıyoruz sonra açıyoruz hiç yapışma olmuyo streç olduğu için ve bolunmuyo arkasindan kiymamizi koyuyoruz içine tekrar kapatıyoruz açınca oluyor hemen dediğim gibi dene ve yanında bir tabak su bulunsun sürekli harca eklerken parmaklarini suya sokup çıkart öyle yuvarla aparatın içine koy dediğimi anlayıp uygularsan bana teşekkür edersin ailede en iyi içli köfte yapan olarak adım çıktı hshshsh
(778 puan) tarafından
Bastırınca işte izi çıkıyo  çok ince olup hamur taşıyo bide kapatınca tutmuyo birbirini çokkk uzun sürdü yapmam şekli çok güzel ama çok oyalandım bn.Kahve fincanına streç koyup yapmak bile bnm için dahw kolaydı
-Reklam-
0 oy
(5,287 puan) tarafından
İcli kofte,manti, yaprak sarma,lahana sarma,kuru patlıcan-biber dolmasi. Kofte,sulu kofte icin minik kofteler. Lahmacun ve pide yaptiripta koyabilirsin.
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ayyy o kadar uzun plan yapma canım 

Ne denk gelirse onu yaparsın. Valla bir hafta için bile plan yapamıyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
0 oy
30 cevap 381 göst.
10 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 410 göst.