0 oy
737 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah post açmıştım kızım kusuyor ve ishal diye ilaç yazmadı enfeksiyon falan çıkmadı ama yarın çocuk doktoruna getirmen lazım karaciger değerleri biraz yüksek dedi normalde internete bakıp kurmam ama hiç iyi şeyler yazmıyor birkaç neden var onlarda beni helak etti 29 aylık daha ilk kez hastane gördü hasta oldu şok içindeyim yaşayan var mı lütfen bilgi verin 

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

image

image

tahliller bunlar 
-Reklam-
0 oy
(6,019 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin korktuğuna uğratmasin haberim yoktu yaa 
tarafından
Hülya sabahı nasıl ederim bilmiyorum inan bilmiyorum
(6,019 puan) tarafından
Canım İnternete bakıp kendini harap etme lütfen stres yapma bak hiç bir şey çıkmayacak Allahin izniyle
0 oy
(10,899 puan) tarafından
kız İnternete bakma gerçekten burnum kaşınıyor neden diye arat, öleceksin çıkıyor. evladın evet kıyamıyorsun ama doktor ne diyecek o önemli belki hafif çok önemli olmayan bir şey çıkacak 
tarafından
Umarım öyle çıkar zaten aybarsin ameliyati kontrolü derken çok acı çektim bide kızımda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Ben dediğin rahatsızlığı bilmiyorum ama eşim memur hastanede bir şey olunca ben hemen internetten bakıp üzülür abartirim eşimde kolum aciyo yazsan kopucak çıkar inanma diyip dalga geçiyor belki o da böyle bir şeydir üzülme
tarafından
İnşallah normalde bende bakıp okumam ama kötü oldum
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Rabbim korktuğuna ugratmasin geçmiş olsun canım kötüyü düşünme 
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Sevgim hayırlı akşamlar internete bakma internet sağlam adamı hasta eder salgın vardır ve geçecek böyle düşün kuzum 

Bir çocuğun daha var üzülme sıvı beslenmesine dikkat et yeterli 

Bı keresinsw benimde oğlum öyle oldu elhamdülillah besleyerek düzeldi 
tarafından
Zaten neler yaşadım artık gücüm kalmadı geçerken tukendim
tarafından
Biliyorum kuzum sabır ha sen ha ben içimde hissediyorum rabbimin gücüne gitmesin ama evlatla imtihan çok zorr
0 oy
(18,416 puan) tarafından
Allahim şifa versin önemli bişey değildir inşallah. Sonucu yaz merak ederim 
tarafından
Amin inşallah yarın gidince yazarım umarım koti bişey değildir
(18,416 puan) tarafından
Bence değildir. İnternete bakınca hep cok kötü cikiyo sonuçlar.
0 oy
(1,567 puan) tarafından
İlaç falan verdin mi? Karaciğer değerleri ondan da yukselebilir
(1,567 puan) tarafından
Rota virüsü kapmış olabilir mi acaba ? Benim aklıma gelen bunlar
tarafından
Hayır ilaç kullanmıyoruz ama sabah  multivitamin verdim yalnızca o etkiler mi bilmiyorum virüs yada enfeksiyon cikmadi
(1,567 puan) tarafından
Rota kakadan çıkıyor bakıldı mi kakaya
0 oy
(12,686 puan) tarafından
Hastalıktan değerden bozulabiliyor hemen kötüyü düşünmeyin önemli bişey yoktur Allah'ın izniyle 
tarafından
İnşallah hastalık yüzünden olmuştur
0 oy
(13,077 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun canım rabbim korktuguna ugratmasin Allah şifa versin
tarafından
Allah razı olsun sabahı nasil edicem bilmiyorum
0 oy
(5,063 puan) tarafından
Bagirsak enfeksiyonu olabilir mi ki gaita testi yapti mi acildekiler pek umursamiyor senin gibi bizimde kusuk vardi tahlil sonucu gormem lazm diyip hic birsey yapmadilar idrar temizdi ama ne yese kusuyordu ishal de basladi cocuk doktoru bagirsak enfeksiyonu olmus dedi yatis verdi 1 gece antibiyotik serum falan rahatlatmisti flagly antibiyotik kullandik sonra
tarafından
Serumu durdurmaz belki diye ilaç istdik ağızdan verdiler kusması durdu baya ishali de kan verdik enrfskiyon çıkmamış ama karaciğer değerleri yüksek çıkmış biraz dedi çocuk sabah kadar içtiği bütün suyuda kustu acaba ondan mı bilmiyorum kafam çok karıştı sabah olsadi
(5,063 puan) tarafından
Hasta ya canim ondan yükselmistir korkma birsey cikmaz yarin ishalinden test yaptir
0 oy
(28,774 puan) tarafından

Rota virüsü olmasın

tarafından
Yok kan verdik herhangi bir virüs yada enfeksiyon yokmus
(766 puan) tarafından
Rota gaita tahlili ile anlaşılır
0 oy
tarafından
Sevgi çok geçmiş olsun bir bilgim yok ama bizi de haberdar et en azından beni merak ederim 
tarafından
Tamam insallah sorun olmazsa
0 oy
(2,287 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm çocuklar hic hasta olmasa keşke inşallah kötü bisey çıkmaz
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(741 puan) tarafından
İlaç vitamin vs kullanıyorsa o da yükseltebilir değerleri ayrıca karaciğer anlık olarak salgı yapan organlardan biri kan verirken stres olması bile o anki değeri etkiler bu konuda hemen üzüntüye kapılmayın  
tarafından
İçimi rahatlattin teşekkür ederim multivitamin vermiştim belki de inşallah
(741 puan) tarafından
Yarın doktora giderken yanınızda götürün mutlaka verdiğiniz takviyeyi bir baksın doktoru da ondan kaynaklı olabilir can sıkmayın karaciğerdeki bir sorun hemen belli ediyor kendini Allah'ın izniyle hiç birşey yoktur eminim
tarafından
Götüreyim çok teşekkür ederim
0 oy
(6,406 puan) tarafından
Canım normal bi salgındır büyük ihtimalle. Geçmiş olsun korkma inan bişey yoktur
tarafından
İnşallah inşallah çok stres oldum
0 oy
(255 puan) tarafından
E nabız dan bakar mısın hangi değeri kaç kreatin kinaz (CK) ALT AST HDL bu dördüne bakıp bana bilgi verir misin hangisi varsa yani hangisi bakıldıysa bekliyorum canım 
tarafından
Canim yoruma ekledim fotoğraf bakabilir misin
(255 puan) tarafından
Bir şeyi yok aşkım merak etme ben değerler çok yüksek değil belki biraz halsizlik vardır o kadar. Bu doktorlarda herşeyi abartıyor CK bile bakılmamış neye dayanarak korkutuyor seni
tarafından
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz
0 oy
tarafından
Yani çocuk bu değerleri yükselebilir de düşebilir de neden kendini üzüyorsun internetteki araştırmalara bakarak? Allah büyük inşallah birşey çıkmayacak canım 
tarafından
Aslinsa yaptigim bişey değildir internetten araştırmak ama doktor yarın mutlaka getirmen gerek diyince strese girdim
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Hemen kötüye yorma allahın izniyle bir sıkıntı yoktur :(
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(359 puan) tarafından
Karaciğer enzımleri  kaç cıktu  e nabız da  (alt ve ast) dıye geçer bı baksan da bana söylesen  sana yorum yapcam değere göre ve yakın zamanda  bu aralar hangı ılacları kullandınız  
(359 puan) tarafından
Canım vallahı hıc korkma bak güven bana ama artık o takvıyeyı verme  bıde markayı deseydın  . Gıttın mı doktora
tarafından
Supramit multivitamin yazıyor canim bugün gitmedim ilacı kesip birkaç gün sonra tekrar kan verirsem daha sağlıklı bir sonuç olur diye düşündüm çok şükür kusması ishali durdu
(359 puan) tarafından
Kusma ve ishal zaten karacıger enzımlerıyle alakalı degıl kı
(359 puan) tarafından
Supravit   iştah şurubu dıyor    e bunu doktor mu yazdı bıde sen bunu nerden aldın
tarafından
Bunu doktor yazmıştı  birkaç ay önce evet doktor da alakası yok ama enzimleri yüksek demişti bugün daha iyi çok sukue

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 969 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 761 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 338 göst.