0 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (108 puan) tarafından
Kizlar  2 defadir 3 aylkr bu igneyi yapiyorm ikinci vurusum kaç önce yptim  ama ilk 3 ay  tam günümde hasta oluyodm kanamam yoktu  ilk ay 15 20 gun lekelnme surdu diger aylrda bir hafta lekelnme  oldu  bu son hasta olmadm henüz cok korkuyorm acaba hamilemiyim diye  ilk cocugm 7 ayliken hamile kalmstm  kizim şuan 9 aylk ve gebeligm cok zorlu geciyor serklj oluyorm  acaba gecikme norml mi  yoksa  hamile kalmis olabilir miym 27  eylulde olmam gerekiyodu

3 Cevaplar

0 oy
(1,468 puan) tarafından
Yengem 3 aylık iğneden 4 sene afry olmadı 
(108 puan) tarafından
Nasl yani
(1,468 puan) tarafından
Adet yazacaktım. Bu 3 aydan 3 aya vurulan iğneden kullandı 4 sene boyunca adeti hiç olmadı ama ona o kadar zarar vermiş ki yumurtalıkları küçülmüş tedavi oldu tekrar adet olmaya başladı
(108 puan) tarafından
Hadi ya ben iki defadr vuruyorm halada adet olmadm  10 gun oldu
(1,468 puan) tarafından
Kadın doğumcu ile görüşerek aldıysan sıkıntı olmaz belki canım yengem sağlık ocağındaki ebenin verdiğini kullandı sende bı doktorla görüş riske atma
(108 puan) tarafından
Yok uzmn doktor yazdi 97 tl aldm vurdm ilk ay  3 ay bitncese direk eczanedn aldm yazdrmadn gerk duymadm
-Reklam-
0 oy
(70 puan) tarafından
1 kere 3 aylik iğne vurdurdum 1 sene aletimi  kesti aşırı sinir stres duygu bozukluğu yapiyo hormonları mahvediyor bidaha tövbe ettm 3 aylik ignye
(108 puan) tarafından
İnsalh  adeti kesmistir insalh hamile degilmdr adet olmuyim hastne hastne gezeyim ytrki  hamile olmiyn
(70 puan) tarafından
Baktınız canım sonuç ne
(108 puan) tarafından
Yok bakmadm belirtim yok diye  teste yapmadm bekliycm artk ne zmn olduysam
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Test yapsan çıkar aslında iğne dışında başka yöntem yoksa kalmış olabilirsin 
(108 puan) tarafından
İgnedn başka yöntem olmadi malesf 2 ay esimde korundu ama sonradan birkti korunmayi test yapmaya korkuyorm
(4,669 puan) tarafından
Bizde geri çekiliyoruz geçen eşim de çekilmedi bende hap var evde sandım oda yokmuş bı gün içmedim bende tereddüt ediyorum şu anda

İlgili bir soru bulunamadı

411,415 soru

12,384,597 cevap

43,437 kullanıcı

Kategoriler

...