0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ayy ben eve geldim geleli çok duyguluyum Ulaş resmen bana arkadaş oldu birlikte oturduk lahmacun gömüyoruz :,) … çocuklarımızın büyüdüğüne bizim her şeyimiz olmasına tanıklık etmek onlarla büyümek ne büyük duygu nimeti kızlar ❤️ Allah canlarına zeval vermesin ❤️ siz napıyorsunuz nasıl gidiyor ? 

13 Cevaplar

0 oy
(5,191 puan) tarafından
Bizde döner gömüyoruz karşılıklı :D ama tek fark o dönerin etini yiyor bende geri kalanını hdhdhsh
tarafından
Ben boş ekmek yiyemem :D ne yiyeceksem ona da söylerim neresini yemek istiyorsa yesin :D afiyet olsun❤️
(5,191 puan) tarafından
Haha söylüyorum ama o içini yemeyi tercih ediyor. Tek et söyleyince de yemiyor illa lavaşın içinden ayıklayıp vereceğim
tarafından
Öyle oluyo gecen oğluma porsiyon söyledim kendim dürüm söyledim dürümümü aldı elimden … :D seni çok iyi anlıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyyy afiyet şifa olsun size 
tarafından
Sağol hülyoşum beraber olsun inşallah ❤️
tarafından
Ayy hiç yok demem ama diyetteyim kuru kuru kahve içiyorum ☺☺
tarafından
Ben diyetim sporum ulaş sağolsun gerek bırakmıyor öyle şeylere :Sd
tarafından
Ohhh maşallah kuzuma öp benim yerime ☺❤
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Simdi 4 yaş bebemle aşk yaşıyodum ısırdim heryerini❣️
tarafından
Ayyy ben de göreceğim o yaşlarını Allah on izniyle ❤️
tarafından
İnşallah aminn amin kuzum benim bide 4.aylik var biri atmalik biri tutmalik canim kimi isterse onu ısırıyorum jsjsjs❣️
0 oy
tarafından

Bizde dün gömdük oglusla gerçekten en iyi arkadas :D

tarafından
O ney kız :D
tarafından
Ney kizzz
tarafından
Düzeltmişsin pglus yazıyordu diyorum yine zayıflamak için bir şey mi oğlummuş :D afiyet olsun sizede valla oğluşlarımız iyi ki var ❤️
tarafından
2 tane gömüyor valla :D öyle mutlu oluyorum sjsj öyle mutlu oluyomkj sormaaa sjsj
tarafından
Hay maşallah husoşa bizimki daha 1 tanesini tam yiyemiyor :D
0 oy
(2,568 puan) tarafından

Oyyy masallah afiyet olsun bende saçımı başımı yoluyirum 1. Sınıfa giden kızım ödev yapmiuor:(

tarafından
Ayyy en korktuğum şeylerden biri de senin yaşadığın dönem Allah peygamber sabrı versin canım benim
0 oy
tarafından
Oo afiyet olsun çok severim lahmacun 
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
(17,607 puan) tarafından

image

Cocuklari uyuttum çay keyfi yapıyorum. İlk bardağın yarısını telefona ve halıya diğer yarısını sofraya döktüm :D iş çıkardim kendime yarın için 
tarafından
İşin sadece bu olsun kız şükür et benime ve fare girmiş ben annemlerdeyken eşim kökünü kuruttu da her yer fare bo ku inan muradı baştan aşağı yıkıyorum 2 gündür anca oluyor ulaş la anne susadım anne şu anne bu çok yoruldum aslında :D
(17,607 puan) tarafından
Ayyy mahfolmustur ev şimdi ya fareden. Daha önce başıma geldi benim de berbat bişey
tarafından
Stresten geberiyorum inan ki ya her yerim ağrıyor geldim daha hiç dinlenemedim inan ki
0 oy
(2,640 puan) tarafından

Cinnet geçiriyorum galiba iyi değilim kızım 2 3 gündür aşırı değişmiş tuhaf birsey olmuş ben asla söz geçiremiyorum eşim bile dayanamıyor o derece zorbalaşmis:(( iki dk oturup çay içeyim dedim gözümün içine baka baka buskuvuleri ufalayip ortalığa atiyo cikolata yiyo elini her yere sürüyor bunları gülerek gözümün içine baka baka yapiyo yaoma dedikçe daha çok yapiyo bu daha bi hiç:(

Afiyet olsun size maşallah şimdiden hep öyle devam eder 

tarafından
Kızın senle değilmiydi canım nasıl değişmiş bir anda :/
Sağol canım amin amin ❤️ benim oğlanda yapıyor ama üzülme eve geldik her yer boya
(2,640 puan) tarafından
Kızım hep benle yani bi yerede gitmedik Bayadır eşim diyo canı sıkılıyor o yüzden yada 3 yaş sendromu çünkü başka açıklaması olamaz elleri kirlnince elini havada tutan çocuk şimdi sürmedigi her yok geçen kalemi almış koltuk duvar halı heryeri Bi güzel çizmiş sinirlenmedim sonra mutfağa yanıma gelip bana bakarak halıyı çizdi ve gelip direk özür diliyor ama tekrar yapıyor daraldım bunaldım artık:( ❤️ ya ona tahta aldım onu boyasın değil mi tahta hariç boyamadigi yer kalmamış bardağı bile boyamış bunu ben yemek yaparken yaptı
0 oy
(2,387 puan) tarafından

Afiyt olsun cnm hamile deglm ama aserdim:D

tarafından
İnsan görünce burnuna kokuyor ya bana da çok kokuyordu :D
0 oy
(733 puan) tarafından

Memlekete geldim annemlere kahve yaptım az önce birlikte içiyoruz 

image

tarafından
Ben de bir kaç gün önce annemlerleydim :,) afiyet olsun ❤️
(733 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.
İnsan özlüyor bide burda rahatım iyi geliyor bana.
tarafından
Ana baba evi rahat oluyor ailesi iyi olana şükür bizi Allah onlardan kılmış :)
(733 puan) tarafından
Çok şükür Rabbim yokluklarını göstermesin.
tarafından
Amin canım amin
0 oy
(837 puan) tarafından

Peki lac gündür esımden istemem lahmacun buralarda olmuyor getırmıyor önüme çıktın afıyet olsun:D

tarafından
Getiren yere gitsin kız eşin de aaaa :D
(837 puan) tarafından
Hıc sorma ya vllhı cane 7aylık bebeyim bıde
0 oy
(6,062 puan) tarafından

image

bizde böyle sizede afiyetl olsun ;)
tarafından
Ooo sizinki de efsooo
0 oy
tarafından