0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (800 puan) tarafından
3 tane küçük çocuğum var sürekli koltukları halılari leke kalem  yapıyorlar. Sizce her lekelendiğinde yıkamaya mı göndermeli ?yoksa eve makine mi almalı ?mantıklı olan ne sizce ve kullanıp memnun olan var mı ?hangi markaları kullanıyorsunuz.?

5 Cevaplar

+1 oy
(1,024 puan) tarafından
Kiwi marka kullanıyorum bu sene aldım hem masa sandalyelermde hemde misafir ve oturma odası koltuklarımda kullandım .. Sadece kapı pencereden gelen tozlar var dediğim koltuklardan nasıl kirli su çıktı şok oldum . Çok memnun kaldım lakin biraz yorucu. Benim makinanın yıkama ,su çekme başlığı küçük ve bilek gücü istiyor.. fiyat performans:)) başka modelleri de var kiwi nin başlıkları büyük geniş olandan, onlara bakabilirsiniz 
-Reklam-
+1 oy
(2,773 puan) tarafından

image

Çocuklu evde kesinlikle olmalı . Şunu aldım ben memnunum çok fena . İlerleyen zamanlarda bilemem akıbetini şu an çok iyi

(800 puan) tarafından
Markası modeli nedir goremiyorm
(2,773 puan) tarafından
Kiwi canım.  Sanırım son çıkanı bu. Çok da hesapli
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Bende bekleyeyim şurada 
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Her lekede yıkamaya gönderirsen batarsin . En iyisi makine almak. Ben aldım koktuklarim kurtuldu resmen . 
(800 puan) tarafından
Zaten gönderemiyorum.belli bir süre lekeli kalıyor elle de çıkmıyor malesef
(19,494 puan) tarafından
Makine al kurtul. Özellikle koltuklara efsane oluyo. Çünkü koltukları sildikce içine cekiyo kiri. Bı sure sonra ne kadar dilersen sil lekeleri kusmaya basliyo.
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Ben bissell marka aldım çok memnunum yorumları da güzel bakabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 191 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
6 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 88 göst.