0 oy
939 göst.
Diğer kategorisinde (691 puan) tarafından
Merhaba kizlar sinirlerim çok bozuldu şuan bı yakınım sevgilisiyle konusuyomus tartışmalar çok konuşma ikbal gibi seninde kafanı ko****artıp annenin önüne atarım demiş sonrada özür dilerim aşkım falan demiş öyle soylemek istemedim demiş ruh hastası hala sevdiğini düşünüyor postu açtığımdan haberi var ne söylemek istersiniz?

28 Cevaplar

+12 oy
(4,981 puan) tarafından
Bu işin şakası kalmadı artık benzetme yapması bile o adamın ilk kriz anında  o şerefsize dönüşebileceğini gösteriyor hemen usulca oğlandan uzaklaşsın 
tarafından
Bencede usulca sikayetle falan iyice psikopata baglar
(4,981 puan) tarafından
Polis şikayet işine girme uzaklaştırma alınca ne oluyor hiçbirşey
tarafından
Kesinlikle dahada psikopata inatla baglaniyorlar
(691 puan) tarafından
Hattını değiştirecek
(6,213 puan) tarafından
Ayrıca ev adresini falan bilmiyorsa okul iş yeri vs en mantıklılisi hat değiştirme
-Reklam-
+4 oy
(12,583 puan) tarafından
arkadaşın salaksa ilişkiye devam etsin, 3-5 vakte onun için de adalet diye bağıralım tövbe estağfurullah! 
(691 puan) tarafından
Uzaklaştırma kararı cikarticak
(12,583 puan) tarafından
asla korkmasın. erkekler kadını korkuttukça daha da beterini yapar. dimdik dursun, asla boyun eğmesin
(691 puan) tarafından
Hattını değiştirecek şizofren gibi bişey yani istemiyorumdan falanda anlamıyor
(766 puan) tarafından
Canım uzaklaştırma kararı çıkarsın çıkarmaya da ona da çok güvenmeyin. Benim bir arkadaşımı iş yerinden biri silah göstererek falan tehdit etti, evine kadar takip etti. Bekar yalnız yaşayan kız, gitti uzaklaştırma ve koruma kararı aldırdı ama polisler günde 1 kere gelip evin iş yerinin etrafına bakıp gittiler. Bir de uzaklaştırmanın süresi var galiba kız 2 kere karar aldırdı 3.de uzatmadan süresini. O yüzden ailesine falan da söylesin
+3 oy
(4,091 puan) tarafından
Okurken beynime kan sıçradı. Hala sevdiğini düşüyorda beynimi alıp yanıma koydum bakıştık. O derece 
(4,091 puan) tarafından
Konuşmalarla polise gitsin seven insan sevdiğinin saçının teline bile kıyamaz.
(691 puan) tarafından
Hasta ruhlu birisi gelicem falan diyip korkutuyor
(4,091 puan) tarafından
Ne desek boş ayrılsa da ayrılmasa da hayatı tehlikede
+3 oy
tarafından
Ayrılsın öyle söyleyen biri normal değildir 
+3 oy
tarafından
Allah'ım sen zahmet edip belamı verme , ben arayıp buluyorum .
+2 oy
(2,049 puan) tarafından
Ayrılsın daha ne bekliyor ki
(691 puan) tarafından
Ayrilsan seni seni *****rurüm demiş
(12,583 puan) tarafından
iyi o zaman ayrılmasın, öyle öldürsün
(2,049 puan) tarafından
Polise şikayet edip uzaklaştırma alsın. Uzaklaştırma bitince tekrar alsın. Uzatabildigi kadar uzatsın. Bir de ses kaydı alsın telefon konuşması olursa . Mesaj atarsa ekran görüntüsü alsın
(762 puan) tarafından
Gerekirse il değiştirsin.
(12,583 puan) tarafından
Bu işin şakası kalmadı. bunu aklından bile geçirse o cibiliyetsizden uzak durması lazım. tehdit mi ediyor o da etsin, ne olursa olsun ailesine anlatsın.
+2 oy
tarafından
Yarın öbür gün anne babasjni İkbal ve diğer kadınların ailesi gibi görmek istiyorsa gitsin ....
(51,324 puan) tarafından
aman adim gectikce daha kötü oluyorum
tarafından
:((((((
+2 oy
(766 puan) tarafından
İşte böyle psi.kopatları ciddiye almayıp geçiştirince sonuç bu oluyor. O many.aktan uzaklaşmazsa bir gün gerçekten de ikbal gibi olabilir
+1 oy
tarafından
Polise gitsin şikayetçi olsun 
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Polise şikayet etsin hemen 
+1 oy
(777 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin uzak dursun öyle insandan hayır gelmez 
+1 oy
(268 puan) tarafından
Bu tür ruh hastaları çok çoğaldı rabbim bizleri ve çocuklarımızı korusun Allahümme amin 
(2,125 puan) tarafından
Amin amin
+1 oy
(51,324 puan) tarafından
Allah kurtarsin o kişiden o kisiden de bu dünyayı 
(691 puan) tarafından
Amin canım
+1 oy
(4,063 puan) tarafından
Eğer sevseydi bu cümleyi kuramaz, değil kafasını ....... eline diken batmasına dayanamazdı o pislik. Rabbim gençlerimiz akıl versin doğruyu görmeyi nasip etsin. Bu tarz erkekleri kıro diye sevip hoşlarına gidiyor, evde aileleri de ileri git dese ailemiz bizi sevmiyor diye düşünüyorlar. 
(691 puan) tarafından
Amin canım çok haklısın
+1 oy
(3,791 puan) tarafından
Şaka bile olsa çok korkutucu demek ki içerde bı yerde böyle bı şey barınıyor böyle bir ******** yatıyor aklı varsa yavaşça sutlasn 
+1 oy
(1,062 puan) tarafından
Senın aklına sıçayım iyi oku iyi o olmayan aklına sıçayım

Kızım anan babanız sacınızın telıne kıyamıyor ne zorluklarla dünyaya getiriyor büyütüyor elin piçi gelip ne hakla bunları der ya sen nasıl hala sevdiğini düşünüyorsun gencecıksın yoluna bak kurban olayım hayatına bak onun bunun 5 dk lık zevkı olma, 5 dk lık cinneti için kurban olma 

Gözunu aç mal olma
0 oy
(73 puan) tarafından
Ayrılsın derhal .
(691 puan) tarafından
Ayrıldı
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Sinirle bile söylenmez normal psikojide olan bir insanın yaftalamasi gereken konuya özenmiş potansiyeli var derhal ayrılsın 
(691 puan) tarafından
Sinirle söyledim diye bahane buluyor
(1,039 puan) tarafından
Asla sinirle bile söylenmez biz esimle kavga ederken sinirle seni öldürürüm deriz ama tutupta mazlumu örnek gösterip birde üstüne ailesinden vurmayız. Bu olay onun için özendirici olmuş dediğim gibi kesinlikle potansiyeli var sakın ha sakın affetmesin
(691 puan) tarafından
Doğru gerçekten bence var potansiyeli ama affedermi etmezmi ona emin olamam inşaallah bıdaha konuşmaz
0 oy
(796 puan) tarafından
Ev adresini biliyor mu kızın 
(691 puan) tarafından
Hayır bilmiyor
(796 puan) tarafından
Sıkıntı yok o zaman hattını değiştirsin, önceden son 2 rakam falanda değişebiliyordu şimdi de varsa yapabilir ulasamasin hiç bı yerden
(691 puan) tarafından
Evet rakam değiştirecek olmazsa yeni hat alicak şey demis çocuk yarın gelcem falan
(796 puan) tarafından
Adresini bilmiyorsa nasıl gelecek
(691 puan) tarafından
İstanbulda yaşadığını biliyo korkutmak için diyo bence
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Olabildigince uzaklassin bence sakasi bile ogrenc

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 1,194 göst.
0 oy
8 cevap 529 göst.