0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (363 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar 

18 yaşıma bastığım ilk aylarda annem ve abimin zorlamasıyla abime zorla vekalet verdim ve böylece vefat eden babamdan kalan birçok malı kendi adına geçirdi abim bugün ise e-devlet'e baktım dayımın adına da vekalet vermiş abime vekalet verdiğim aynı gün ama ben dayıma vekalet vermedim sadece abime verdiğimi biliyordum dayıma vekalet verdiğimi hatırlamıyorum bile ve vekaleti kullanıp bazı şeylerin satışları yapılmış benim bundan 8 yıl sonra haberim oluyor satılanları nasıl geri  alabilirim haberim yok 

5 Cevaplar

0 oy
(1,219 puan) tarafından
Alamazsınız maalesef..
-Reklam-
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Şanşini bı dene   hikeyle zorla  verdiğini ispat edersen karşı tarafı  bugunkü değerinde  parasını alabilir yada malları alırsın   bu işte usta avukat  bul bence 
0 oy
tarafından
Bende buna benzer bişi yaşadım.Ben kimlikde dedemin kızıyım.Beni kendi nüfusuna almış.Köyde çok fazla tarlası toprağı var.İki buçuk sene önce vekaletimi amcama verdim  o diğer amcama vermiş diye biliyorum ama biz ailecek o amcamla konuşmuyoruz.Şimdi satılsa söz sahibi olmicam her halde.Zaten kızlara bişi vermiyolar ama devletin yanında kız çocuklarında hakkı var sizin Kendi babanız mutlaka bi avukatla görüşün
(7,630 puan) tarafından
İptal et notere gidip sanşin varken
tarafından
Diğer halalarım bile vermişken ben yapamam bunu.Babam da istemiyo zaten kendini o pozisyona düşürmez.Görümcem çok iyi bi avukat eşi de belediye başkanı yardımcısı istesem halledilir ama tenezzül etmem
0 oy
(13,556 puan) tarafından
vekaletle verilen sen vermişsin gibi. bir de abin, dayının üstüne geçirmiş. abinde olsa yine dava va uğraşırsın da 3.kişide zor
0 oy
(765 puan) tarafından
Canım senin verdiğin vekaleten abin doğrudan kendi üzerine geçirse itiraz edip iptal ettirebilirsin dayına vekalet verdirmişler ki seni dayanamayıp satış yapmış gösterip dayının da abine satış yapmış göstermişlerdir. Böylece aldatıcı işlem olmayacak. Her ikisine de verdiğin vekaleti istediğin zaman iptal edebilirsin. Hala üstünde mal kaldıysa hiç değilse onları kurtarmış olursun. Ama öncekileri geri alman neredeyse imkansız çünkü 18 yaşını geçmiş reşit bir insan olarak vekalet vermişsin. Annene de pes diyorum, babasız kalmış kızı düşüneceksin oğluyla bir olup kızın malını kaçırmış

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 777 göst.
0 oy
10 cevap 316 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gamzeli00022 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.

411,455 soru