0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bunu başarmayı çok istiyorum çünkü bana zamanı olmuyor eve haftada bir geliyor tüm zamanını cocuklara ayırıyor birşey sorsa bile cocuklar fırsat vermiyor çok şımarık ikisi de ne dur bilirler ne durak eşim yaptı öyle de bende istiyorum ki onları biraz durdurup benle de ilgilensin bende özlüyprüm saat 11 e kadar oturur yatak demeyle yatamaz büyük çocuk biz yatmadan yatmaz bekler yatak odasına gidince baş başa kalırız ona da yarım saat olmadan uyur kalır bende arkamı döner uyurum bu sorunu çözmeyi çok istiyorum beni çok yıprattı ilgi bekleyipte görememek 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Anneler cevap verin lütfen 
-Reklam-
+1 oy
(83 puan) tarafından
Bu senin zorlamanla değil eşinin içinden gelmesi lazım sen haklı olarak istiyorsun ama yapmıyorsa umursama bence 
tarafından
O da istediğini söylüyor ama çocukları kırmak istemediğini onlarında sevgi ilgi ihtiyacı olduğunu söylüyor bazen çok boş yapıyor istese biraz onlarla ilgilendikten sonra 9 buçuk 10 gibi yatsak 11 e kadar benle ilgilenir bende birgün evdeyim oturup zaman geçirmek istiyorum diyor bilmiyor ki her geçen gün biraz daha uzaklaşıyorum
+1 oy
(768 puan) tarafından
Zamanla oluyor o dediğin. Ama o zaman da sevgin ve evliliğin bitmiş oluyor. Ben o duruma 7 yılda geldim
tarafından
Bana bir yıl olacak daha
+1 oy
tarafından
Post yukarı 
+1 oy
tarafından
Fikirlerinize ihtiyacım var 
+1 oy
(290 puan) tarafından

Önce eşinizle konuşun sonra çocuklarla normalde de dokuzda yatiyolarsa baba olunca en geç herkes dokuz bucukda yatakda olacak diye mesela ortak.karar alın hem anne hem baba aynı kararda olursa çocuklar mecbur dinler yok birinden biriniz biraz yumusaklik verirse eve konulan kurallar konusunda k covuk laf dinlemkyor malesef 

Eşinize uygun bir dille izah edin sizinde onu izlediğinizi çocuklarkn bu şekilde iyice simardigini zamanla birbirinize zaman ayirmazsaniz birbirinizden soguyacaginizi soyelyin 
tarafından
Normalde uyku düzeni var lafta ama 10 da yatacak babası olunca sallıyor hepsini 12 den aşagı yatmıyor biz yatsak bile odasında telefonla oynuyor eşimin ilgisizliğinin sebebi yaş farkı 43 yaşında eşim ben 22 eşim çocuklarla ilgilenmek istiyor bende sevilmek ilgi istiyorum
(240 puan) tarafından
Bende çocugum de . Benim eşimde ilgilenmez bu uzaklaşma sebebi değil yani çocuklarıyla ilgilenen bir adam kötü değildir. Kendinize bahane bulmayın.  Ottan b. Ktan boşanıyosunuz. Öteki türlü olsa daha mı iyi anlamıyorum. Demek ki elinden gelen o. Bana baksın diyeceğine sende onlara katıl birlikte eğlenin
tarafından
Çocuklar konuşma fırsatı vermiyor ki çay içecek misin su ver gibi gibi şeyler yabancı gibiyiz
(290 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ama zaten çocuklu aile öğle olur cocuk lafa girilmeyecegini bilmez zamanla onlara söyleye söyleye öğrenecekler yaş farkı yazmisiniz da evlenirekrm bilmiyormuydunuz yaş farkı olduğunu zorla mi evlendirildiniz çocuk kaç yaşında teleonla oynuyor gece ergen yasda değildir sonucda çocuğa telefon neden verilir birde o saate kusura bakmayin kaç yaşında olursanız olun artık evlenmiş evde anne olmuşsunuz anlayış tek taraflı olmaz bunun yaşla alakası yok arkadaş yazmış gidip sizde katılın mesela inanın o bile çok etkili birşey
tarafından
Bana 35 dedi 43 çıktı 13 yaşında ama 20 yaşında gibi hayat yaşıyor
(290 puan) tarafından
Çocuk mu 13 yaşında
(290 puan) tarafından
Siz 22 yaşında çocuğunuz 13 yasindaysa siz ya 9 yasimda anne oldunuz ki buna aklım mantığım yatmıyor eşiniz o zaman dupe düz supyanci yada bizimle dalga geçiyorsunuz yazarken bu aklinaza gelmedi yada ilk çocuk eşinizin ilk evliliginden ki diğer türlüsündense bu daha iyidir diye düşünüyorum
tarafından
Eşimin ilk eşinden 13 yaşındaki çocuk
tarafından
3 yaşındaki benim ilk eşimden ortak yok
(290 puan) tarafından
Siz bu konuyu eşinizle konusup halletmelismiz çocukların olmadığı bir yerde konuşup ortak karara varacaksınız sonrada eşiniz çocuklarla.komusavak.13 yasimda bir çocuk tam ergenlik dönemine yakın bir yaş siz birşey deseniz zaten göze batarsiniz her şeyin bir saati vakdi.olmali
tarafından
Her türlü batıyorum zaten kaç defa söyledim onların olduğu kadar benim de ihtiyacım var bende sevilmek vs istiyorum dedim onlar çocuk sen bekliceksin diyor bekliyorum ama uykusuyla birlikte sıra bana ancak geliyor uyuyup kalıyor sonra ben öyle kalıyorum
+1 oy
(290 puan) tarafından
Merak edip gonderilerinize bakdim genel olarak bir mutsuzlugunuz var sanki her eşle ilgili her gönderinizde eşinizin yaşına deginmisiniz okuduğumda anladığim.kadariylada çocuğun biri sizjn diğeri eşinizin ilk evliliğinden ve daha evleneli de çok olmamış 

Bir insan birini severse çok basit şeyler gözünde buyumez adamın çocuklara ilgisi çok gözünüzde büyümüş ve sizin oğlunuzada ilgisi değil anladigim onuda dislamiyor adam haftada bir geliyor çocuklarla ilgilenmesi kadar güzel ne olabilir ki sizin şuna sukretmeniz lazım ya surkwli ogkunuzu bahane etseydi birşey alırken ederken oğlunuzu dislamis olsaydı siz sanki biraz bahane arıyor gibisiniz o çocuklarla ilgilenirken gidip sizde onlara katılın varsa bir günde geç yatsınlar madem bir konuda borunuz ötmüyor sizde o işin parçası olun göze batmayin odanıza çekilince de saat kaç olursa olsun ilgisini çekecek şeyler giyinin kokular sürün ayrıca birlikde vakit geçirmek demek sadece yatak odası değil bir fincan kahve ve eşliğinde edilecek sohbet bile hoşdur siz adamın çocuğuna olan ilgisinden rahatsizsiniz icden içe ama bunu söyleyemiyorsunuz adam.mecbur vakit ayıracak asıl vakit ayırmayip sizle ilgilenirse çocuğundan olur burda size anlayış düşer o çocuguda kendi çocuğuniz gibi bemimsemeniz lazım sağlam bir evlilik isyyorsaniz adama benle ilgilen demek yerine siz onlarla ilgilenin ki evde sizinde varlığınız hissedilsin önce ailecek bir bütün olmanız lazım daha sonra eşiniz zaten size vakit ayırmak için çaba sarfedecek yanlış anlamayın siz ve oğlunuz oğlu ve eşiniz bir aile olup surekli onlar vakit geçirdiği sürece ki anladigim sizin oglunuzda dahil oluyor onlara siz saf dışı kalıyorsunuz o şekilde devam ederse inanın hep tek kalan sizin olursunzu ve büyüdükçe kendi çocuğunuz bile sizden uzaklaşır onları benimser sanki severek isteyrwk değilde eşinizle oglesine bir evlilik yapmış gibisiniz gercekden değer veriyorsanaiz yaşına başına takılmaz bu kadar gözünüze batmaz herşeyi biraz lütfen elinizde var olanın kıymetini bilin aç açık birakmiyor çocuğunuzu dislmaiyor uveylik yapmıyorsa bırakın sizde onlara dahil olun bir sire sonra herşey yerine oturur ki.zaten.evlilik.sabir işi zaman işi.anlama işi hemen düzene oturmaz 
tarafından
Annesi yok ama çok abartıyor saatlerdir ilgileniyor ve çocuk yanında oturuyor bana sende napıyon bile demedi zoruma gidiyor onu yap bunu yap ama napıyon diye bile sorma
(290 puan) tarafından
O kadar yazdım yazanlar da olmuş siz onla ilgilenin ne kaybınız olur beş dakika sohbetlerine dahil olsanız hiç denediniz mi ?bu yaşadığınız şeyin yaşla başla alakası uok bence evet ilgilenmesi lazım ama demkki o bunun farkında değil o zaman siz farkettireceksiniz bir kaç yanlaeina gidin
tarafından
Farkında ama işine gelmiyor
(290 puan) tarafından
Bir laf var ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin diye ya şikayet etmicen yada bir yolunu bulacaksın ama arad sevgi yoksa işiniz zor
tarafından
Eşimle kaç defa konuştum yine aynı evlenmeden önce böyle olacağını anlatsaydı bende evlenmezdim
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Valla bacim çocuk iş güç bahane istese vakit bulur 10 dk olsa bile ,ha bide asla beklentin olmasın, sen olduğu. Gibi yaşa ahh o beklentiler bi zamandan sonra kafada kurmaları başlar, arabalar baslar yapma hayat gelip geçici anı yaşa mutlu ol sevgiler...
tarafından
Zoruma giden o zaten 3 gün izin aldı 2 gün köyde annesigile odun yapacak perşembe akşam gelecek eve akşam çocukla ilgilenir cuma günü öğlene kadar yatar 4 de çocuk okuldan gelir yine onla gerçekten çok sıkıldım artık ve kimse beni anlamıyor
(1,413 puan) tarafından
Ahhh canm benimm inan hepimiz aynıyız bikionmu sanma biz dört dostluğuzzz
(780 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben anlıyorum seni bnm de ikinci evliliğim onun da önceki evlilikten olma bi oğlu var 8 yaşında.Benim yok ama 9 haftalık hamileyim.Ben bakmıyorum çocuğa babaannesi bakıyo ama çocuk yine bela başıma 8 değilde sankl 18.Babasını ondan almışım koparmışım gibi davranır.Bi ay bizde kaldı o zaman anne diyodu rol yapıyodu gidince direkt büşra demeye başladı ablada yok.Bide bebek gibi konuşuyo babasının yanında şimdi beni liçlemeseler iyi çocuğa dolmuşsun diyr ama bazı çocuklar gerçekten çok fena.
(1,413 puan) tarafından
8 yaşımda o bir melek canimn yinede sen bise deme bosvrr Rabbım sağlıkla bebeğini kucağıma almayı nasip etsin
0 oy
(14,350 puan) tarafından

Adam 1 gafta yok çocuklarla zor oluyordur denin için kocan geldiğinde çocuklarla ilgilenirken uzat ayaklarını dinlen 

Mesela sen eşinden kaçıyor gibi yap yatağa girince öp iyi uykular de seni istemesini bekle
tarafından
Öyle yapıncada onu yok saydığımı söylüyor e zaten kendiler beni yok sayıyor birşey demek istesem bile büyük çocuk hemen kesiyor babası istese durdurur ama yapmıyor
0 oy
(748 puan) tarafından
Güçlü olmayı öğrenmelisin ne yani tüm ömrün boyunca eşinden ilgi mi bekleyeceksin belki adam duygusuz biri beklemek ömrü çürütür benden annemden beklerdim hep ilgi ama o hayatmdan yaşarken çıktı bus ateşe daha güçlü oldum keşke daha önce yapsaymisim kendi kendinize yetebilmeyi öğrenin eşinizden beklentiyi kesin zaten erkekler kadınlar gibi dayanıklı değildir izin verin o sizi ozlesin
tarafından
Özlediğini söylüyor ama sadece söylüyor anlamıyorum nasıl bi adam 13 yaşındaki çocuk ilgi beklerken 22 yaşındaki kadının beklediğini yok saymak aslında ben nişanlanmadan bitirecektim annem dedi rezil mi edecen beni herkes bir laf der bana onu istemiyorsan kimse bilmeden istemicektin beni rezil etme sus dedi şimdi böyle oldu sebebi sensin desem bana döner sen istedin der
(748 puan) tarafından
Tabi canım aynı durumu ben de yaşadım niş aliyken aynı sözler söylendi.ama olmuş artık Allah nasip etmiş demekki evlenmissiniz.kimseden bı sebep aramayin ben neler yaparım diye bakın adaleti Allah sağlayacak her yaptığımızın karşılığını göreceğiz ne de olsa.ne yaprsan kendine
tarafından
Öyle tabiki
(290 puan) tarafından
Simdi kizacaksiniz ama siz esinizi sevmiyorsunuz bir mevburiyet olarak gormusunuz ilk evlilik bitti kimseue kalmayim diye gibi dusunmusunuz ve bunu itirffa edemiyorsu her evlilik zaten uc Dort yilda duzene zor oturur biraz sabretmwyi ogrenmek ve sevmeyi denemek zorundasiniz evlilik devami icin malesef erkekler her zaman anlayisli degil kadin her zaman herseyi toplayan oluyor inanin devam eden bir cok evlilikdede ilk zamanlar kadinlar daha oz verili oluyorlqr sonradan erkek biraz duzene giriyor

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 321 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,126 göst.
6 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 229 göst.