0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Petekleri açan varmı hangi iller Osmaniye sıcak daha klima açıyorum öğleden sonra ev çok güneş alıyor 

22 Cevaplar

0 oy
(2,258 puan) tarafından

Ya bu yapay zeka :D Sanırsın hava durumu spikeri konuşuyor :D

tarafından
Sinirlerimi bozdu yaa Osmaniye yanıyor petek açan iller hangisi yazdım başlığa Osmaniye’deki yangınlar hangi illeri etkiledi diyor keşke hiç olmasa yapay zeka
(2,258 puan) tarafından
Hahahhaha, ben Ankara'dayım geçenlerde 2-3 gün soğuk oldu o zaman açtık şu sıralar açmıyoruz.
tarafından
Biz aralıkta ancak açarız herhalde kısın bile hava güneşli olunca en düşükte açık sıcak oluyor güneş doğunca batana kadar güneş alıyor bizim apartmanı ters yapmışlar doğudaki tüm katlar yanıyor diğer taraftakiler saatlik alıyor dik değilde yan yapsalarmış güneşe karsı iki tarafta eşit güneş alırdı
-Reklam-
0 oy
(2,025 puan) tarafından
Bizim buralar halen çok sıcak.

Kısa kolu giydirip okula gönderiyorum çocukları.

Bizde ekimin sonu gibi serin oluyor Kasımın ilk haftaları açarız 
tarafından
Hangi il
0 oy
(766 puan) tarafından
Biz de Adanada klima açıyoruz
tarafından
Buralarda kış yok Osmaniye’nin ilçesindeyim bende
(766 puan) tarafından
Sizin orada hiç değilse gece serin oluyor, geçen hafta sonu biz de ilçesine gittik, gece kapı pencere kapalı kalın pike gibi bişeyle uyuduk. Adana'da ancak sabaha karşı biraz serin oluyor, kapı pencere açık uyuyoruz hala
0 oy
(1,961 puan) tarafından
Dışarısı sıcaktan yanıyor ev soğuk uzun kollu ve çorapla ideal oluyor. Kızımı banyo yaptırınca ısıtıcı yakıyorum. 
tarafından
Güneş almıyor mu
(1,961 puan) tarafından
Benim huyum perde kapatmak ya temizlik harici açmam mesela sabah temizlik yaptım açtım temizliğim bitti kapattım. Kızım da zaten uyuyunca kapatıyorum biraz da üşeniyorum galiba hahaha
tarafından
Bende kapatırım yakınlarda bina yok ama yinede içim rahat etmez
(1,961 puan) tarafından
Bizim dip dibe binalar emziriyorum bazen ayakta emiyor bazen pacama yapışıyor ne varsa indiriyor :))
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Bizde şöyle çok soğuksa içeri ısınsın diye akşamları arada açıyoruz 
tarafından
Burası akşam bile sıcak oluyor camı açıyorum
(17,914 puan) tarafından
Şehirde soğuk bizim evimizde soğuk yazın bile serin evin içi
0 oy
(19,504 puan) tarafından
Balkon kapısı açık oturuyoruz şuan. Hava sıcak 

Antalya 
tarafından
Antalya’da kayınım var iki tane davet ettiler ama eşim götürmüyor çok sıcak duramazsınız diyor
(19,504 puan) tarafından
Duramazsiniz yazin. Şöyle ki geldiginiz evde tek odada klima varsa sıkıntı büyük. Hakikaten cehennem gibi oluyo ve nefes alamazsınız. Ama şuan cok güzel havalar. Tam gezme havaları Antalyanin güzel zamanları bundan sonra işte
0 oy
(12,532 puan) tarafından
Istanbulda bi ara bi sogudu baya ama simdi guzel yakmadik daha hic. Bu ayda boyle gider galiba
tarafından
Sıcak geri gelecek diyorlar serinleyen yerlere bile
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Bana daha doğal gaz gelmedi ne yazık ki ama elektriklo soba kullanmaya başladım çok soğuk burası Van Erciş 
tarafından
O taraflar çok soğuk diye biliyorum
0 oy
tarafından
Gündüz güzel ama akşamları muhakkak soba yakıyoruz çünkü çok soğuk oluyor yer Kastamonu 
tarafından
Bende özledim tüm camları kapatıp petekleri açıp oturmayı
0 oy
(542 puan) tarafından
İstanbul daha açmadım doğalgazı 
tarafından
Sıcak mı serin mi
(542 puan) tarafından
Hafif serin evin içi
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Gece açtım bende çocuklar hasta oldular 
tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
(912 puan) tarafından
Denizlideyim hâlâ cam açık yatıyoruz geceleri geçen sene bu vakitler kombi çalışıyordu ama bu sene sıcak daha bakalım ay sonu yada Kasım başı anca açarız büyük ihtimalle 
tarafından
Mevsimler değişti
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Bizimde dün buz gibi hava vardı şimdi sıcak sjsjsj 
tarafından
Mevsim değişikliği sebebiyle üç gün hasta yattım biraz iyim bugün hasta olmak için büyük sebep
(2,183 puan) tarafından
Aman dikkat edin hastalık kol geziyo
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Antalya dışarısı yanıyor. Çok sıcak 
0 oy
(78 puan) tarafından
Mersinde aynı durumda. Hala yaz bitmedi
tarafından
Bu taraflar öyle maalesef
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Akşamları evin ici 21 e kadar falan düşüyor ama yanacak kadar değil battaniye uzun kollu yetiyor şuan gün içinde ısınıyor ama kısa kollu kadar da değil akşam 6 dan sonra gene soğuyor ceket falan giydiriyorum kızıma 
tarafından
Benim evim son kat yukarı da ısınıyor gündüz yanıyor
(13,567 puan) tarafından
Bizim müstakil  mantolama da yok o yüzden soğuk oluyor canım  :)
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Dörtyol daha sıcak 
tarafından
Yakınız sıcak buralar
0 oy
tarafından
Bizim ev hic gunes almiyo ya dun annemlere gittik aksam uzeri esim disarisi cok guzel incr giydir dedi tsort giydirdigim halde cocuk arabada sucuk oldu annemin evi guney cephe 3 cephesi de acik cok guzel gunes aliyo valla sicacikti bizim eve geldik disarisi yine sicak bizim ev serin ilk girince ilik gibi geliyo birazdurunca insan usuyo anlamiyorun ben 
tarafından
Annemgilin evide buz gibi ama hiç güneş almıyor bizim ev yanıyor
tarafından
Iste ondan zaten gunes alsa isinir
0 oy
(4,140 puan) tarafından
Giresun gündüz sıcak akşam serin petekleri yakacak kadar değil sadece camlar kapalı yatıyoruz
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Kütahya petekleri açtı 
tarafından
Çoğu kişi açtı mı keşke bizde açabilsek
(1,292 puan) tarafından
Buralar soğuk canım. Kütahya da çoğu kişi açmıştır. Biz battaniyeyle yatıyoruz gece.

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 245 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 495 göst.
10 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 184 göst.

408,434 soru

12,271,303 cevap

37,599 kullanıcı