+1 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (672 puan) tarafından
Şu duayı yaptığımda daha hızlı isteğim kabul oluyor dediğiniz etkili bir duanız var mı?? Bizimle paylaşabilir misiniz artık çok yoruldum ve duadan başka beni dertlerimden kurtaracak bi şey yok gibi ...

6 Cevaplar

+1 oy
(446 puan) tarafından
Münafık mısın
(6,112 puan) tarafından
Allah cezaniiii:))))) baslik yapay zeka kurbani heralde diye dusundum aciklama da benzer mantalitedeymis:) du bi uorumlara bakim dedim:))
(446 puan) tarafından
Kız onu boşver de kendıme sarımsaklı yoğurtlu makarna yapdım sımdı  bır sürü yedım   nolcak bu halımız
(6,112 puan) tarafından
bende dun aksam bi kasarli bide beyazpeynirli tost yedim kendime engel
olamadim da.   peynirler kasarlar fıskirircasina basiliydi tosta bolcana.:)  peynir krizim tuttu aksma:)
suan spordayim oglan uyurken vicdan rahatlatiyorum.:)
(446 puan) tarafından
Ya bsıy dıycem bız nıye böyle camış gıbı ıstahlıyız allahım ya  neden ama neden mıdemız bulansada yemesek mesela  acaba dıyorum psikolojımız mı bozuk
(6,112 puan) tarafından
bilemiyorum . hamileyken bende dua ederdim yav niye camis gibibyiyorum millet nasi ondan tiksiniyor bunu midesi almio oburu kokuo. bana hicbirsey niye olmuyo deyodum
(446 puan) tarafından
Ne bıleyım kız valla ımtıhanımız oldu bu kılolar sankı    tek kafaya taktıgım şey kılom yanı en büyük sorunum da dıyebılırım çok kılom yok ama yersen çok alcam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bütün dualar etkilidir canim..yeterki içten oku duani..

duayi  baskalari okuyup işe yardigi icinmi okuyorsun ..sen inanmiyormusun  ?başkalari belki inanarak belki inanmayarak okumustur 

Her dua etkilidir mutlaka
0 oy
(2,574 puan) tarafından

Kız öyle şey mi olur şıp diye kesecek dua falan :D Dua bir süreçtir, samimiyet ister, yolculuk ister, Allah'a sadakat ister. Tak ettim oldu meselesi değil. Yoruldum yerine Allah'ım zaman zaman gücümün azaldığını hissediyorum sen önümdeki engelleri kaldır diyebilirsin mesela. Şöyle bir düşün, kul olarak gücünün yetmediği aklının almadığı ne mucizeler var, elbet sana da vardır bir mucize. Yoruldum deme, önümdeki güçlüğü kaldırmama yardım et de.

(1,889 puan) tarafından
Indigo yorumlarına çok şaşırıyorum .
İyi olarak mı şaşırıyorum , kötü olarak mı şaşırıyorum ben de anlamadım bacım :)
(2,574 puan) tarafından
Sevdin mi sövdün mü bilemedim şimdi :)))
(1,889 puan) tarafından
Hahahajan ikiside :)))
Şaka bir yana bilmiyorum ki kız bende bazı yorumlarına çok kızıyorum bazıları çok hoşuma gidiyor :)
(2,574 puan) tarafından
Kızma be, tanısan seversin :D
(1,889 puan) tarafından
Ahahah olabilir :)))
0 oy
(848 puan) tarafından
O ne demek bacım Allahtan iste işte hızlı dua mı olur tövbe ya 
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Her şeyin vakti ve zamani vardır belki ettigin dua 1 yıl sonra yada bi baktın 2 gün sonra kabul olur o yüzden sabır büyük bi imtihandır sabret zor olabilir ama elimizden sabır etmek geliyor içtenlikle hep dua et 
0 oy
(727 puan) tarafından
İsmi azam duası kız evlat istedim rabbim nasip etti çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 56 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 42 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif21 (2,626 puan) tarafından soruldu

409,904 soru

12,324,002 cevap

39,055 kullanıcı

Kategoriler

...