0 oy
52 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
Hanımlar 10 gün önce sezeryan oldum ve bebeğim ağır kalp hastasıydı ve kaybettik sütüm gelmemişti zaten acil kilo vermem lazım 2 3 aylık bir sürede öneriniz var mı herşeye açığım 

3 Cevaplar

0 oy
önce (6,078 puan) tarafından
cok kilo almadiysan pof diye zaten sonersin . dinlenip uyu bil bol.  basin sagolsun bu. rahim 6 ayda topluo zaten hemen cvk dusunmek icin acil kilo vermek istiyorsan cnim nacizane biraz bekle
önce (29 puan) tarafından
Seker hastasıyım ve pihtilasmam vardı kan sulandırıcı kullandım tüm hamileliğimde şuan vücudumun zaten dinlenmeye ihtiyacı var ama 2 3 ay içinde kilo verirsem doktorum tedavi için uygun olabileceğimi soyledi 14 kilo aldım toplam ama zaten kiloluydum 90 kiloyla doğuma girmiştim yani
önce (6,078 puan) tarafından
anladim canim bende ilk sezeryani 87 ile yaptim da. o zaman pek dikkat etmiyordum ama 40 im cikana kadar 17 kilo vermistim yani . ikinci sezeryani 66 kilo ile dogurma girdim 4 gunde 56 ya dustim zaten .  8. gun akniy kotlarimi giyiyordum . verilir biraz dikkat ile
-Reklam-
0 oy
önce (1,081 puan) tarafından

Başın sağolsun canım. 2 buçuk ay oldu sezaryen oldum hala kilo veremedim:'(

0 oy
önce (1,432 puan) tarafından
Benim gebelik şekerim vardı hamileyken yaptığım diyete devam ettim paketli gıda hiç yemiyorum sebze ve  protein ağırlıklı besleniyorum dengeli yemeye çalışıyorum yogurt+meyve gibi +12kilo ile doğuma girdim bebegim 6 aylik 20 kilo verdim. Varis çorabı giydim bu arada o ödemi çok guzel indirjyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 300 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Elifaras (2,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 25 göst.

409,408 soru

12,304,740 cevap

38,541 kullanıcı

Kategoriler

...