0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
Daha önce post acmiştim kayınvalidem in sürekli bize gelmesiyle alakalı inanirmisiniz o kadar cok sıkıklıkla evime gelirdi ki artık bıkmiş usanmiştim sabah 8-9-10 demen kapıyı calardı bazen akşama kadar dururdu cocuğum uyuduğunda cok af buyun banyoya girip özel ihtiyaclarımı bile yapamaz olmuştum buraya yazdım herkesten farklı yorumlar geldi başta lincleyeceklerini zanettim işte ne olmuş geliyorsa senin evinse onunda oğlunun evi diye ama hic kimse öyle bakmadı aksine eve alma kapıyı acmak zorunda değilsin yumuşak dile uyar veya tavir al diyen oldu neyse bn hep eşimin annesidir diye terbiyesizlik yapmaktan cekinirdim ama burdan cesaret aldım. Yumuşak uyarılmayı es gectim cünkü öyle anlayişla karşilayacak bir yapıda değil kapı acmamazlikta edemezdim kayınbabam söyler actırırdı tavir almaya başladım sanki yokmuş gibi davrandim küsmüşüz gibi yaptım o gelince başka işlerle uğraştim cocuğumun yemesine icmesine karişmasını önledim şimdi hem sıklıkla gelmeyi azaltı hemde gelse kısa durup gitmeye başladı anlayacağiniz. O posta yazan yazmayan herkese tşk ederim verdiğiniz cesareteb dolayı şuan kafam cok rahat  

5 Cevaplar

0 oy
(2,339 puan) tarafından
Böylede devam et mesafeni bilsin 
(134 puan) tarafından
Valla hala devam ediyorum bakalım.
-Reklam-
0 oy
(12,957 puan) tarafından
linçlenecek durum yok ki ortada. bazı kaynanalar abartıyor. sen de sorununu çözmüşsün. böyle devam et
(134 puan) tarafından
Ama öyle bi yumuşak huylu olmuş bnle sohbet etmek icin bazen gereksiz soru sorduğunu bile fark ediyorum.
0 oy
(1,693 puan) tarafından
Evet işte böyle mesafeyi koyarsan oda çekinir herzaman sınırların olması lazım benim kaynanayla aramda 10 dklık bir yol var bundan 2 ay önce falan bir akşam onlara gittik bana dediki ayy bugün sana gelicektimde sıcaktan gelemedim dedi bende evet dedim aşırı sıcaktı bugün eşime demişki karından çekindigim için gelemedim demiş aslında orda bile ikili oynadı da neyse çekinmesi hoşuma gitti gelmesin zaten geldiği zaman herşeye bir yorum yapıyor bebegimi nasıl besledigime varana kadar illa bir yorumu oluyor 
(134 puan) tarafından
Bakın sız 2 aydan bahsediyorsunuz bn tavir almaya başladığımdan beri taş catlasa en fazla 3 gün gelmemezlik yapar ona bile şükür ediyorum kendime vakit ayırıyorum diye. Ama ona rağmen eşim icin 3 gün gelmemesi büyük bi sorun hergün işte arar annem geldi mi diye sorar gelmediğini söylediğimde sen kızdığın icin gelmiyor cocuğunda var hic mi korkmuyorsun Allah seninde önüne cıkartır diye. Hata annem iyi sabrediyor sana bile diyor.
(1,693 puan) tarafından
Ozaman defolsun anasının evine gitsin eşinden kaynaklanıyor herşey benim eşimin ailesinin bana kötü davrandıgını haksızlık yaptığının eşim farkında olduğu için asla bana öyle birşey diyemez eşin annesinden ayrılıp bir aile kurduğunun farkında değil çok zor bir durum sinir bozucu böyle bir evlilik nereye kadar devam eder bilemiyorum çünkü bir yerden sonra insan tükeniyor gözü bişey görmüyor tahammül seviyesi bitiyor sonuçta hiç birimiz bu dünyaya başkasının kahrını çekmeye gelmedik değilmi sürekli annesini savunması senide degersizleştirir bana göre böyle
0 oy
(988 puan) tarafından
En iyisi, k.v kalsa geliyim aksamaa kadar oturuyum her işe burnumu sokuyum bana düşersede konusuyum düşmezsede sorulsada cevap veriyim sorulmasada sonuçta en iyi ben bilirim kafasindalar lincleyenler kendileerine baksın çok meraklılarsa kaynanalariyla yasasinlar sirf kocanizi doğurdu diye kimseyi Cekmek zorunda değilsiniz saygıda mecburuz ama sevgide hiç de değiliz anamız 2 kere fazla gelse konuşur kaynanalar kendilerine bakma gereği duymazlar insan profesörleri 
(134 puan) tarafından
İşte halden anlayan yorum buna denilir her kelimeniz o kadar cok haklilik var ki anlatamam. Ya kayınvalidesi vefat etmiş ya uzakta yaşayanlar veya nadirende olsa anlayışlı kayınvalideye deng gelenler kinamaya hemen başlarlar ama yaşan halden anlar.
(988 puan) tarafından
İşte onlara gidip de ki al benim kaynanayi yasa biraz gör aaa eee oooo uuu olmazszz olmazsa susucan oturacan adı gelin ne demek? Kaynanayi çekmek zorunda bırakılan insan tanesi mi? Bir yerde gördüm eşiniz annem sana iyi dayanıyor falan demiş annene melek gibi davrandığım için böyle yapıyor yerimde her gün cemkiren biri olsa görürüm onu de seni doğurduğu için sana melek ama bana öyle değil işte diyin ezdirmeyin kendinizi :)
(134 puan) tarafından
Ay yeminle böyle yorumları gördükce o kadar cok mutlu oluyorum. Yaptıklarımız marifet değil ama yapmaya zorladıkları icindir. Ayrıca buraya yazmadan önce annem ablam bile hak vermiyordu annem diyordu aman bnim kaynanamdan daha cok oda hep sıklıkla gelirdi a şimdi bak vefat etti gitti oda elden ayaktan düştü mü istesende gelmez sen genede Allah rizasi icin bak. Ablam keşke kaynanamda yakın olsaydı da her gün gelseydi 3 cocuğu var onlara baksaydı bnde oh dinlenirdim abartma tek cocuk olduğu icin cok titriyorsun üstüne bırak nasil bakıyorsa baksın iyide ablaciğim ağzında cığnediklerini cocuğun ağzına veriyor cocuk 6 aylıken biberona soda koyup veriyordu nasil teslim edipte gidip dinleneyim ayrıca o evdeyken hizmet bekliyor diyordum hic yok anam cevremin baskisi acaba abartıyormuyum cok mu kötü gelinim hissiyatı oluşurdu ama cevrem öyleymiş dişardakiler daha önce yaşayanlar bnim gibi düşünüyormuş o yüzden ikinci posta gerek duyarak tşk borcu hissetim.
(988 puan) tarafından
Oyyy iyyy doktorlar aynı kaşıkla verme bebeklerin dişi daha çabuk çürür senin ağız floran ona geçiyor diyor o bir de çiğnediğini veriyor yeminle midem kalktı değil emanet etmek kucağına sevmek için bile verilmez. Kaynanalara kendi kaynanalarini dirilt der ki benden uzak olsun:))) ama gelinlerinin başını da bırakmazlar :)) oldu
0 oy
(4,086 puan) tarafından
Mesafe her zaman iyidir boşver benimki de öyleydi ben çalışmıyorken kapıya gelirdi evde misin diye arardı sabahın köründe gelirdi müsait misn demeden yatılı kalırdı tavır koydum mesafe koydum gelme haber vermeden sor dedim tersledim çekti elini eteğini çok fazla da yüz göz olmaya gelmiyor b,kunu çıkarıyor bu Kaynanalar 
(134 puan) tarafından
Bizimkide asla arama yok arama olmadığı gibi bn bi keresine sabahladım cocuğun ateşi vardı diye cocukla bn o kadar cok uykusuz ve yorgunduk ki anlatamam akşam eşim onlara gitmişti cocuk hasta demişti bn dedim kesin bu sabahin köründe kapıyı calar dur msj yazayım diyim gelme yukarıya sabaha doğru cocuk uyudu bnde yorgunum uyuyacam msj atim aradan biraz vakit gecmeden alacaklı gibi sandı ki kapıyı mı acmayacam neyin telaşındaysa zil tokmak caliyor cocuğu uyandırdı bnde dedim niye hasta cocuğu uyandırdın niye bu saate geldin diyor evimdir evime gelmeyecekmiyim torunum uyandıysa getirde göreyim o gün anladım ona bu yolu bu yüzü cok veren bnim diye.
(4,086 puan) tarafından
Benim evim ne demek ya oğlunun eviyse senin evin mi oluyor orası onun ailesi karısı var evde ne kadar sinir bozucu bı üslup oğlun diye canin istediginde gelemezsin kalamazsn her b.oka maydanoz olamazsın benim kaynana da bu kafada canı istedi mi gelcek yatılı kalcak ben kabul etcem mecbur hıh çok bekler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 280 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ekisi (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
6 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Alfabeta (2,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 326 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

409,508 soru

12,308,797 cevap

38,639 kullanıcı

Kategoriler

...