0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,405 puan) tarafından
Anneler  bebeklerinizin gelişimi  nasil boy kilo yürüme varmi doktor kızıma zayıf dedi 9500 kilo boy 78 cm

9 Cevaplar

0 oy
(1,432 puan) tarafından
O aydaki bir bebeğin ortalama 10 kg olması gerekiyor zaten.

Sinir oluyorum şöyle doktorlara. Vitamin değerleri iyi ise uygun gelişim gösteriyorsa kilo mühim değil. Ayni zamanda şu an ki kilosu ayı ile hemen hemen uyumlu zaten.genetik te bu durumda çok etkili 
(4,405 puan) tarafından
kizin yürümüyor  diye doktora götürdüm kilosuna bakti zayıf dedi bide 10 kilo  olması  gerekiyormus  cnm kan değerleri  gayet iyi vitamin   değeride iyi
-Reklam-
0 oy
(1,914 puan) tarafından
13 aylık 10.200 boyu valla bilmiyoruz çünkü doktor da tahmini bişey yazdı yatmadı ölçemedik. 75 cm yazdı. Hemen hemen o kadardır. Yürümüyor ya hep yürümekle alakalı etkinlik yapıyorum ayakkabı bile giymiyor. Çok güzel sıralıyor dikiliyor ama adım atmıyor 
(4,405 puan) tarafından
kizin 13 aylik iken cnm 9200 kiloydu  300 gram almış   kızımda adım atmiyor o yüzden hastaneye goturudm birşey yok  dedi yürür filan  18 aya kadar yolu varmis bide zayıf dedi kan değerleri gayet iyi
(1,914 puan) tarafından
Kan değerleri önemli ya çok şükür kan değeri iyiymiş sorun yaratma. Bakalım bekleyeceğiz. Sıralıyor mu koltuk kenarlarında bana doktorum bunu sordu evet deyince de tamam normal daha yürür 18 i bekle dedi bekliyoruz bakalım. Bende çok stres olmuştum yakınlarım benim çocuğum yaşına girmeden yürüdü falan dediklerinde geri mi diye ağlamıştım kaç gece ama normal canım daha küçükler ya
(4,405 puan) tarafından
her yere tutunup  kalkıyor  çok şükür  cnm banada diyorlar bebeğimiz  10 aylik iken türüdür filan
(1,914 puan) tarafından
Tamam sorun yok canım şu anda onları yapmaması belki sorun olabilirdi. Takma kafana yürüteceği zamanı bilirler
0 oy
(4,115 puan) tarafından
Canim cok genis persentil olculeri. Kan degerleri iyiyse cok kafana takma. Yurumekse otropedik bi sorun yoksa elbet yurur kendini hazir hossedince. Hangi cocuk yerde kalmis. 
(4,405 puan) tarafından
çok şükür doktor  yürümesinde  sıkıntı yok  dedi cnm  işte doktor dedi zayıftır insan ister istemez  üzülüyor bide ilk çocuğum
(4,115 puan) tarafından
Doğrudur canim benim de onbir aylik kızım var seni anlıyorum. Küçükken o kadar zayiftim ve hic yemek yemezdim hatırlıyorum tum çocukluğum iştah şurubu icmekle gecti ama simdi tosun gibiyim ;). Kilo veya kizimin yememesi çokta dert değil benim icin degerleri iyiyse sorun yok demektir
0 oy
tarafından
Benim bebeğim de 15 aylık

İnan çok uzun zamandır ölçmedim değerlerini. Ama yaşını doldurduktan bi hafta sonra yürüdü. Şu an rahat peşimde dolanıyor tırmanıyor. Konuşuyor bir kaç şey yani. Dede nene anne at aç su gibi şeyler.
tarafından
Ama her bebek farklı. Kızımla aralarında 3 ay olan bir bebek var o daha geç yürüdü yani hemen hemen oda 15 aylık yürüdü. Konuşması kızıma göre yok gibi sadece dede diyo bazen abla diyo baba da diyo o kadar
(4,405 puan) tarafından
kizim maşallah  konuşması çok iyi me desen aynısını der yürüme yok en geç gelişimi o oldu
(359 puan) tarafından
Senın kızın gelişimi çok fazla ıyı
(4,405 puan) tarafından
yürürse  için rahat edecek  bakalim ilk bebek olunca insan  endisesi  cokk  oluyor
tarafından
Doğru haklısın canım ama sıkma canını keyfi iyi olsun sen etkinlikler yap olur inşallah. Bu arda Neyla hanım alırdık bir maşallahınızı :)
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Kızım 15 aylık 

Kilo 8400 

Boy 78 

Yürüyor. Haline şükret bacım. 3 gündür de hasta 3 ayda zar zor aldığı 100 gramı da verdi. Sadece emiyor şimdi. Ağzına lokma koymuyor 
(18,410 puan) tarafından
Ya ağzına alacağını bilsem nelerimi vermezdim. Ama ateşli yatiyo ayağımda salliyorum şuan. Ama ilaç bile iciremiyorum ☹️ yapcam bu tarifi. Ama ağzına koydurur mu bilmem
(12,031 puan) tarafından
Simdi yedirmene gerek yok canim iyilesince yedir. Surekliligini yap yani
(18,410 puan) tarafından
İyileşince de ayni bacim
(12,031 puan) tarafından
Kiz yedirebildigin kadar. Sayfayi incele baka haftada 2 yedirdim zorla falan diyen var yinede kilo almislar.
(18,410 puan) tarafından
Allah'ım bize de nasip etsin inşallah.
0 oy
(2,230 puan) tarafından
Biz 18 aylık olduk oğlum 10 kilo bizede doktor normal dedi gelişimi hareketli yediğini eritiyor
0 oy
(4,405 puan) tarafından

image

atom tarifi ben yaptım  son olarak pekmez koydum kavanoza koyup buzdolabına  koyuyorsun  her öğünde bir  tatlı kaşığı veriyorsun 

(18,410 puan) tarafından
Ben bu tarifi görmüştüm. Sen mi paylasmistin acaba daha önce. Ekran resmi aldım hatta o zaman da . Ama tahini yeni bulduk yapmaya fırsat olmamıştı. En yakın zamanda yapcam inşallah dostum sagol
(4,405 puan) tarafından
yok cnm bende ilk  kez  paylaştım  rica ederim
0 oy
(2,413 puan) tarafından
Benim kızım 11 aylık iken başladı yürümeye ama düşüyordu vs. 1 yaşında tam anlamı ile yürüdü. 18 aylık ikende 16 kilo boyu da yanlış hatırlamıyorsam 95 cmdi sanırım. 
(4,405 puan) tarafından
maşallah gelişimi iyimis  cnm nasil kilo aldi
(2,413 puan) tarafından
Kilolu doğdu, sonra her ay 1 kilo almaya devam etti. Şimdi 3 yaşında 19 kilo 112 cm. Geçen yıldan beri neredeyse aynı kilosu.
0 oy
(2,157 puan) tarafından
Canım benim kızım da öyle. 19 aylık 9500. 

86 da boy. Yanlış hatırlamıyorsam geçen ay ölçülmüştü. Boyu çok iyi kilosu geriden geliyor dedi. Ama sağlığı iyi yani zayıflığı zayıf olacaktır napayım. Hiç yerinde durmuyor ki hem bebeklik hali de öyleydi hep geriden geldi kilosu. Ben ve ailem de zayıfız. Genetiği öyle dedi doktor en son. 
(4,405 puan) tarafından
kilosunu boya veriyor  oda olabailir  cnm maşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 85 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 321 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,497 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umayyyy (4,405 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.

403,368 soru

12,082,416 cevap

36,359 kullanıcı

...