0 oy
221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar makarna tarifiniz varmi etli..sade makarna yapmak istemiyorum..yada farkli makarna tarifleri 

9 Cevaplar

0 oy
(12,533 puan) tarafından
Ay ben sebzeli çok seviyorum. Domatesli biberli soganli çok lezzetli oluyo
tarafından
Gel yapam sana
(12,533 puan) tarafından
Ayy yap kiz valla :D
tarafından
Kız domates biberim var evde .. soğan yemiyor eşim onunla yapsam olurmu acaba tadi guzel
tarafından
Sarımsak koy biraz tavuk bulyon veya tavuk dsuyu
(12,533 puan) tarafından
Olur tabi sogansizda yapabilirsin. Ama sogan lezzet verir. Sarimsak yerse sarimsak koy
-Reklam-
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Yemek harcı gibi kıymalı sos yapıyorum makarnayla karıştırıp besamel sos üzerine kaşar biraz fırına veriyorum kolay lazanya oluyor
tarafından
Of ya keske kasarim olsaydi
0 oy
(4,230 puan) tarafından
Ben kiymayi kavuruyorum. Ustune de bir sogan ince ince 2 diş de sarimsak minik dogruyorum. Sonra salça baharat ve tereyağı ... Ohhh missss... Hatta bu makarnayi yerken de sarimsakli yogurt koyuyoruz :D
tarafından
Of ya benim eşim sogan yemiyor..ama sogansiz yapcam dedigini
(4,230 puan) tarafından
Aslinda cok minik dograyinca eriyor soğan ama lezzetinden anlarsa bilemem
tarafından
Anliyor yaa malesef
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Kuş başı eti minik minik doğrayıp pisiriyorum sonra içine sarımsak rendesi ,krema ,tuz ve karabiber katıyorum  o sekildede biraz kaynatip makarnayi sosluyorum çok lezzetli oluyor 
tarafından
Yess sogansiz tarif geldi..esim sogan yemiyorda
tarafından
Canim krema dedigin ne ..hani yogurtun katisinami diyorsunuz
(1,266 puan) tarafından
Markette dolap bölümünde satılıyor paket içinde sıvı krema canım
0 oy
(12,595 puan) tarafından
et sote yap, tavuk sote yap, kıymayılı yap aynı şekilde karıştır makarnayla miss :) krema da yakışır 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Valla makarna tarifi çok bende.Gigi Hadid makarnası,fırında makarna, körili beşamel soslu makarna, kremalı tavuklu, sebzeli, kıymalı,bulyonlu, demleme usulü, domates ve peynirli, köz sebzeli Hepsi bi yana yaptığın makarnanın lezzetli olmasını istiyosan sosuna mutlaka makarnanın suyunu ekle.Sosla makarnayı buluşturduğunda direkt tüpü kapama kısık ateşte sen makarnayı harmanla iyice ki makarna sosu iyice çekip özleşsin.Ha bide makarnayı süzerken sakın yıkama 
tarafından
Tamam cok teşekkürederim❤️❤️
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Kıymayı tereyağ ile kavurup üzerine salçanın da kokusu çıkana salçayı da kavurun, toz biber pul biber kimyon karabiber ekleyin, üzerine kaymamış makarnanın suyundan 1.5 çay bardağı ekleyip bir kaç dk suyu çektirin makarna üzerine dökün harika oluyor 
0 oy
(6,214 puan) tarafından

Elti makarna tarifi olarak anlayan ben:woot:

tarafından
Ee dogru anlamissin:)
(6,214 puan) tarafından
Kız sende yanlış anladın galiba sen "etli"yazmışsın ben ise "elti"anladım
tarafından
Kiz şimdi anladim:))
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Etli anca tavuk dünyası olur yada kıymalı makarna başka çeşit bilmiyorum sjsj

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
22 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
1 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
20 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 62 göst.
30 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Leblebi (5,497 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,221 cevap

37,526 kullanıcı

Kategoriler

...