0 oy
1,124 göst.
Diğer kategorisinde (536 puan) tarafından

image

image

İçeriğin sure yazdığı kutular sana hasta  mesajından sonra İstanbul'un belli bölgelerinde aynı işareti ve ayna mesaj bulundu  özellikle İstanbul fatih bölgesindeki yaşayanlar dikkat edin amacım korkutmak değil ama bu semihle de ibaret değil daha bu şerefsizlerden kanı bozuklardan çok var bir örgüt bunlar simage

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Tovbe estağfurullah tovbeeeee
-Reklam-
+1 oy
(4,797 puan) tarafından
Yıllarca var olan bir inanç bi anda neden böyle hortladı. Bunun sebebi de araştırılmalı önceden bu kadar cesur ortalıkta dolanamıyorlarken şimdi neden alenen insanları tehdit edebiliyorlar. Devlet bu örgüte el atmıyor anlamış değilim
tarafından
Berbat bir yer:(((
(5,875 puan) tarafından
Haklısın onları da duyunca kötü oluyorum hele kı çocuklar konu olunca.. Duyarsız olamıyorum ama o kadar kendımı takmam kendimi frenlerım Kur'an Okur rahatlarım şükür
(4,797 puan) tarafından
Abuuu postta bu kadar yorum gelmemiş
(5,875 puan) tarafından
☺baya konuşmusuz evet
(758 puan) tarafından
Evet ,
+1 oy
(702 puan) tarafından
Ay psikolojim bozuldu uyuyamıyorum. 

Uyuduğumda hep savaş kötü rüyalar görüyorum. 

Çok korkuyorum çokk özellikle kızım için çok korkuyorum Rabbim çocuklarımızı korusun inşallah. 
(1,119 puan) tarafından
Amin cumelmizin
+1 oy
(1,823 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Şuan bu olaydan sonra herkes iyice azıttı bi ayaklanma cesaret geldi herkese. Olaylar peş peşe geliyo aynı gün İstanbula anyma konserinde verildi o konsere gidenlerin çoğu satanistmis madde alıp konsere gidiyolar orada verilen şeytani gösteriler flan ayı işleyip frekans yolluyorlarmis orada bulunlarin beynine. Bu konseri savunan birçok cahil var. Birde kızlar kendini korusun bilinçlensin diye videolar var işte kendini güvende hissetmezsen kapıya erkek ayakkabısı koy, babanla konuşuyor gibi yap fln. O kadar bilmediğimiz şeyler varki illimunati yi biliyordum zaten eskiden beri dizilerde cizgifilmlerde işaretleriyle hep anlatmışlar biz farkına varamamisiz. Derinlere insek daha neler duycaz. Rabbim doğru yoldan şaşırtmasin bugünlerimizi aratmasın. Ömründe ölümünde hayırlısını imanlısini versin. Çocuklarımızi sevdiklerimizi korusun rabbim. 
0 oy
tarafından
Allah sonumuzu hayr etsin insllh az önce arkadaşimdan eve gelene kadar kaç kere arkama baktım yanımdanbgecen insanlardan korkar oldum ay ilk defa böyle oluyorum Fatih'te yaşıyorm
(536 puan) tarafından
Bende eskiden Fatih'te yaşıyordum o sıralarda yürüme mesafesinde yaşıyordum anneannemin dedemin mezarına gitmek için asurların oradan gitmek gerekiyor Silivri kapı mezarlığı bilirsiniz belki bir daha oradan nasıl geçeceğimi bilmiyorum illa ki oğlum oraya düşecek ama her yolun oraya düştüğünü de hatırlayacağım unutmayacağım
tarafından
Ben durağa giderkn hep ordan geçiyordum ay bidaha  asla geçmem ordan
0 oy
(2,502 puan) tarafından
Bunlar bi örgüt bir çok yerde bunlardan var ve bunlar onların sembol işareti ayin yapiyorlar iki genç kızımız ayine kurban oldular ve devam edecekler 10 Ekimi işaret ediyorlar simdid :(
tarafından
:(((((
(536 puan) tarafından
Umarım engellenir discord üzerinden yazışıyorlar genellikle şimdi  Twitter'da okudum 193 kişinin bilgileri verilmiş diskord tarafından emniyete İnşallah yine böyle kötü olmadan engellenir Yalova'da yaşıyordum ben de daha dün telefona girmedim bir baktım hemen olay olmuş bu satanist kız yurduna giden minibüse binip kızları rahatsız etmiş neyse ki hemen tutuklanmış bir olay bitmeden yenisi bir olay bitmeden yenisi
(2,502 puan) tarafından
Ben birsey diyeyim mi ben umudu kestim çünkü adalet saglanmiyor iki gün tutup saliyorlar o yüzden bu hale geldik egerki guxel bi ceza alsalar inanki korkarak böyle haltlar yemezlerdi onlarda biliyor 2 3 güne çıkacaklarını yaptıkça yapiyorlar şaka gibi ama canımız hiçe sayılıyor sokakta ortamda resmen kurban gibi geziyoruz nede olsa kendi evlatları çocukları korunuyor bizleri kim görür ki içim yaniyo içim sızlıyor ben çok yoruldum hemde çok yoruldum imkanım olsa ailemi kim var yok bu ülkeden kaçıp giderdim o derece bu ülkeden soğuttular ben dışarı cikamayacakmiyim saçının bi teline kıyamadığım kızıma baktıkça yüreğim sıkışıyor çok korkuyorum hemde çok:(( hıçkıra hıçkıra çığlık atıp ağlayasım var o kadar doldum artık dün dışarı çıkarken ben yoruldum arkama bakmaktan eve sağ kavusurmuyum korkusundan niye kimse birsey yapmiyor neden devlet susuyor niye yaa niyee ** kopuk disarda kol geziyor ama icerde masum kaç kişi var bu nasıl adalet bu nasıl sistem allahim beddua etmek istemiyorum ama duamız kalbimizi biliyorsun lütfen allahim kıyamet olacaksa şimdi olsun bilirim senin kiyametindir huzurla ölürüz ben bu vahsetleri görmek duymak bilmek istemiyorum artık
(758 puan) tarafından
Şeytanın ve oyuncaklarını şerrinden Allah a sığınırız
(2,502 puan) tarafından
Rabbım ıslah etsin hepsini
0 oy
(758 puan) tarafından
Kutu mi bulundu belli yerlerde
(4,797 puan) tarafından
Topluluğun sembolu gibi bir şey kutu yazısı
(4,797 puan) tarafından
Çoğu yerde bu işeratler olacak demişlerdi başlamışlar işaretlere
(758 puan) tarafından
Şeytana tapıyorlar buda şeytanın işareti
(4,797 puan) tarafından
Aynen öyle ve yaptıklarının bi ayin olduğunu devamının da olacağını söylüyorlar
(758 puan) tarafından
Aptallar, Allah korusun ummeti Muhammedi.
0 oy
tarafından
Bu ne ki Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
(4,797 puan) tarafından
Semih in olduğu topluluğun sembolü gibi bir şey sura da yazmışlar kutu diye bir yazı vardı
tarafından
Tövbeeee yarabbim sonumuz nereye gidiyor Allahim sen evlatlarımızı koru yarabbim ☹
(4,797 puan) tarafından
Amin cümlemizin evladını. Maalesef çok kötü bir dönemdeyiz
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Psikolojimiz bozuldu allahim bunlara dbep verenlerin bin belasını versin herkes yaptığı yasasin inşallah bu son olur allahim hidayet versin vicdan merhamet. Erin sözün bittiği uer
0 oy
(101 puan) tarafından
Allah belalarini versin. Bunlar seytanlar. Hiç mi merhamet, vicdan yok
tarafından
şeytanda olmayan şey bunlarda ne arasın
(101 puan) tarafından
Anlamıyorum hiç mi merhamet olmaz. Günah değil mi
tarafından
kalp kararıp göze perde ininc böyle oluyor.  bu yüzden ne okuduğumuza ne dinlediğimize ne izlediğimize ve kimlerle takılıp akıl aldığımıza dikkat etmek gerek.

bu arada kusura bakma pc den yazıyorum,
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Bu Semih denen şahıs intarmi etmiş eşim öyle diyor
tarafından
Evet surlardan atladi
(1,119 puan) tarafından
Aa öylemi eşime sordum öyleymiş ebn evde tekim korkuyom herşeyde haber falan izlemiyom çok kafya takiyom herşeyi burda birşeyleri görüp eşime soruyom evet diyor ben korkuyom die bana birşey anlatmıyor sonra diyor sen nerden  öğrendin  duyorsun böyle şeyelri??ama sabah bı sabah kucahi prgmrda adam psikolojik sıkıntıları varmış zaten evinden değişik resim figürleri ki adam madde kulaniyormuş boylerini nie bırakıyor lar denilyordu
0 oy
(1,754 puan) tarafından

İkbal'in sansürsüz halini gördüğümden beri psikolojim iyi değil bıçakk ve elektıro şok cihazı aldım çantama koydum ondan sonra dışarı çıktım bide bulursam biber gazı alacam oda dursun çantamda:angel: iki çocuğum var illaki markete parka çıkıyoruz nerde başımıza ne gelecek belli değil:'(

0 oy
(29,437 puan) tarafından

Satanistlerin sembollerinden dikkat etmek gerekir kendilerini ortaya çıkarmaya çalışıyorlar dikkat edelim mevlam korusun 

0 oy
(1,498 puan) tarafından
Bu suçlar alenen işleniyor, birçoğunun kimliği belirlendi ama niye bu devlet hala duruyor anlamıyorum. 
0 oy
(1,143 puan) tarafından
Bu olaylar olduğundan beri korkudan evimde duramadim aileme geldim sabahlara kadar uyuyamıyorum psikolojik men çok kötüyüm Allah sonumuzu hayır etsin çok kötü bi zamandayiz

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 90 göst.
+2 oy
4 cevap 162 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elifgaye (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (54 puan) tarafından soruldu

411,612 soru

12,391,394 cevap

43,821 kullanıcı