0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar son 1 aydır eşimle birlikte olmuyoruz bebeğe zarar gelir diye korkuyorum diyor anlatıyorum bişey olmaz diyorum ya olursa diyor ikinci gebeliği ilkinde de böyleydi başına böyle bişey gelen varmı nasıl Bi yol izlemeliyim bende birlikte olmak istiyorum fakat o bebeğe bişey olur diye 1 aydır hepten elini ayağını çekdi 8 aylık oldum bide ve kendimce bir erkek sonuçta nasıl duruyor diye düşünüyorum 

17 Cevaplar

+5 oy
(1,156 puan) tarafından
Bacım 8 aylık karınla o işi yapmayı sen nasıl göze alabiliyosun. Ben bi erkeğin gözünden bakıyorum kocaman karın içinde canlı bi bebek var yani insan motive olamaz tat alamaz bence.
(923 puan) tarafından
Katılıyorum doğuma son iki ay kala bizde ilişkiye girmeyiz bende istemem o gobekle böyle isteyenleri duyunca şaşırıyorum ne mersklilar gerçekten onun için mi evleniyorlar anlamadım gitti 1 ay 1 sene sanki hamileliğinin basindsn doğumuna kadar ilişki yaşamayanlar var ne yapsınlar onlar kendilerini mi yesinler bu kdr da düşkün olmayın ilişki konusuna
-Reklam-
+1 oy
(12,615 puan) tarafından
korkabilir bu normal. bı yüzden de kendini çekiyor. anormal bir şey yok bazı erkekler hiç risk olmasa bile çekiniyor 
(1 puan) tarafından
Normal bir durumu sizce bilemiyorum bana anormal geliyo
(12,615 puan) tarafından
evet normal senin anne kimliğine o da alışmaya çalışıyor. erkekler robot değil
+1 oy
(5,965 puan) tarafından
Bzde. bir ay yapamadık 8 aylığım rahim ağzım kapiali bir risk yok dyorim oda korkuyor iki üç hfta anca girince de çok zorlaniyorum sanki daralmiş gbi ya 
+1 oy
(5,168 puan) tarafından
korkması doğal  birşey benim eşimde  korkadi asla birliktelik yaşamadım  dogurana kadar  düşük tehlikem olmadığı halde    bide derdi bir ilişki için bebeğime  zarar versem kendimi asla affetmem diye  sonuç ta ilişki herzaman yaşanır ama bebek dünyaya getirmek  o kadar kolay değil 
+1 oy
(1,853 puan) tarafından
Eşimde öyle 7 aydır öyle... Ben yapamıyorum karnin büyük içerde bebek hareket ediyor bir şey olur dedi valla o da istemiyor 
0 oy
tarafından
Benim esimde aynini yapti aylar gecti bi de lohusalik bekledi yetmedi hap etki etsin diye bekledi bekledi de bekledi yani aldatmadigins eminim ama bi erkek o kadar duramaz kendi isini kendisi halletmistir sende eminsen durum budur konuya gelirsek bj cok erkrkte eastlanan bi durum bu esim kuzenim yakinen tanidiklarimda gordum 
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Benim esim de istememisti korkuyodu :) bikac kez oldu sonra biraktik.
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Çok normal korkması, hem ne güzel bebeğinizi düşünüyor
0 oy
(700 puan) tarafından
Tek seninki öyle değil benimde 2 ay önce sonrasinda sancim oldu korktu 2 ay yaklaşmadi ben ona beni istemiyomusun hamileyim diye beğenmiyorumusun diye sordum zarar vermekten korkuyorum dedi 
0 oy
(51,338 puan) tarafından
benim esimde korkuyordu
0 oy
(912 puan) tarafından
Doktora sizinle geliyorsa doktora bir yasak var mı diye sorun isterseniz belki doktorunuzun bir sorun yok demesi daha çok etki eder vajinal doğum yapacaksanız eşinizle birlikte olmak çokta faydalı olur aslında zaten çocuk doğunca insanlar birbirlerini unutuyor bi düzen tutuncaya kadar bari şimdi çekmesin kendini konuşun güzelce. Benim eşim her randevuda sorardı doktora bir sorun olur mu bi risk var mı diye hatta doktorum suni sancı başlayacağı gün eve bavul almaya gönderdi cinsel birlikteliği de bi deneyin rahim ağzı yumuşayabilir dedi son güne kadar oldu sağlıklı bir gebeliğe sağlıklı bir bebeğe asla böyle şeyler zarar vermez zaten 
0 oy
(3,330 puan) tarafından
Benim eşimde öyleydi son 2 ay. Ben de üstelemedim zaten. Bir şey olmaz dedim ama ne olur ne olmaz istemedik
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Biz 1 yıl girmedik. 
0 oy
tarafından

Yorumlara bakıyorum da herkesin eşi korkuyormuş, yahu bu korku benim eşime neden uğramadı :D

(71 puan) tarafından
Bende yorumlara bakarken acaba benimkinde mi bi sorun var diye düşünüyordum neyse ki yorumunuzu gördüm :)
tarafından
Ay bende öyle düşünmüştüm neyse ki yalnız değilmişim , korksaymış iyiymiş aslında kafamız rahat olurdu bayanlar olarak :)
(144 puan) tarafından
Sanırım bende sizlerden birisiyim benimde eşim ne korktu ne çekindi az korksaydı iyi olurdu :)))
0 oy
(1,178 puan) tarafından
İlk aylarda neyse de son aylarda erkeklere hak veriyorum içinde bir canlı motive olamıyor olabilir 
0 oy
tarafından
Gayet normal. İlk hamileliğimde eşim 5. Ayımdan sonra yaklaşmdi bile bana. 4 ay gebelik bir de 40 imiz çıktı. Nereden baksan 6 6 buçuk ay yanıma yanasmadi adam. Korkuyorum diyordu. Şimdi ikinci gebeliğim 8 aylığım 15 20 gün geçiyor aradan yinede kendini çekiyor korkuyorum diyor ustelemiyorm bende. Her erkek bir olacak diye bişey yok. Bazıları 9 aylık olsan bile ister bazıları da korkar bir zarar gelir bir şey olur diye. Takma kafana gayet normal 
0 oy
(7,720 puan) tarafından
Son aya girmişsin artık bende hamilelik başından beri sandım. Benim eşim öğrendiğimiz andan doğuma kadar yaklaşmadı bana bir şey olur korkusuna. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 261 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (84 puan) tarafından soruldu

408,435 soru