0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (557 puan) tarafından
Dun saglik ocagina goturdum oksurdugu icin levopron oksuruk surubu verdi bide iburamin ama bugun daha cok oksuruyor napabilirim

4 Cevaplar

+1 oy
(4,167 puan) tarafından
Öksürük şurubu daha çok öksürtüyor diye biliyorum 
(557 puan) tarafından
Biraz balgamli ama simdilik hiriltisi yok
(4,167 puan) tarafından
1 yaşından büyükse bir tatlı kaşığı bala çay kaşığınin ucuyla karabiber kat az ama dört beş damla limon sık ver iyi geliyor
(557 puan) tarafından
Tesekkur ederim 4 yasinda canim vereyim
(4,167 puan) tarafından
Gün içinde de de 1 yemek kaşığı bala 1 diş sarımsak kes küçük küçük dilimle bir kaç damla limon sık o da antibiyotik yerine geçiriyor inşallah iyi gelir şifa olsun
(557 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim sagolun
-Reklam-
0 oy
(406 puan) tarafından
Öksürük şurubu daha çok öksuruge sebep olur soğuk algınlıgında öksürüğü keser ama alerjık rinit varsa daha çok azdırır 
(557 puan) tarafından
Napmaliyim peki iburamin verip oksuruk surubunu vermesem mi
(406 puan) tarafından
Pekmez zeytinyağı ve çok az karabiber karıstır kaynay sogusun onu içir eğer çok küçük degılse bebegın canım öksürüğü keser ama yarın hastahaneye götürmelısım
(557 puan) tarafından
4 yasinda kizim yarin artarsa dediginiz gibi cocuk doktoruna gotureyim
0 oy
(1,561 puan) tarafından
4 yaşındaymış sanırım kendimi bildim bileli öksürük için soğan kaynatır içerim aşırı iyi geliyor içine limon sıkıp bal katinca tadı güzel oluyor en azindan 1 çaY bardağı içsin. Su anda da direkt hasta olmamak için sarımsak kürü yapıyorum onun da çok olumlu dönüşü oluyor bence yapın bunlar doğal antibiyotik. En azından yan etkisi bir şeyi yok
(557 puan) tarafından
Evet ilactan cok daha iyi soylediklerini deneyecegim
0 oy
(2,842 puan) tarafından
Gecen sene kisin oglum bi baskadi 3 4 ay surdu kac kez dr gittik bisey yapmadilar bu sene gene oksuruk basladiginda sarimsak limon bal karistirip veritorum 1 tatli kasigi 2 3 gun verdim gunde 1 kez 4 .gunde kesilmisti dene istersen kullananlar hep memnun
(557 puan) tarafından
Balla limon karistirip veriyorum ama sarimsagida denicem cok tesekkur ederim
(2,842 puan) tarafından
Sarimsak antibiotik ya onun cok faydasini gordum dene mutlaka

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 89 göst.
22 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 398 göst.

410,707 soru

12,357,593 cevap

41,153 kullanıcı

Kategoriler

...