+1 oy
1,158 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Evde başörtü takmadığım saçım dökülüyor diye vurdu çok üzgünüm 

35 Cevaplar

+2 oy
(13,430 puan) tarafından
Saçın dökülüyor diye mi vurdu kesin altında başka sebep vardır
tarafından
Başka ne olucak olsa anlatırdım zaten
(686 puan) tarafından
Bazı insanlar gözünün üstünde kaşın var diye bile vuruyor  :(
tarafından
Öyle gerçekten
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Geçmiş olsun güzelim, zorunda değilsin ki... sanki o mu süpürüyor? Neyine dert olmuş? Kısasa kısas yap.
tarafından
Ben temizliyorum canım hep böyle
tarafından
E işte! İlk kez mi vurdu?
tarafından
Evet ilk canım
(5,668 puan) tarafından
biseye tepesi atip mi bahane ettiki senin sacindan onanar yani sen temizlion evdede basirtu ortmeye ne gerek var yani. hani takintili temizlik takintisi olan biriyse batar sagda solda sac olmasi ama vurmasina sebep degilki. cnim cok uzuldum. bence biseye tepesi atmis o an bahane uydurup senden cikarmis acisini
tarafından
İşten geldiğinde morali bozuk gibiydi. Sordum yok bisey demişti. Kesin birseye sinirliydi de anlatmadı
+2 oy
(279 puan) tarafından
Abi buraya dayak yedim şiddet gördüm gibi post açıyorsunuz , ee boşan diyoruz küçük bebeğim var yok ailem arkamda değil , yok bn naparım çocukla falan falan bahaneler . Madem bosanmiyacaksın kölesi olup dayak yiyip susacaksın o zaman niye post açıyorsunuz anlamıyorum gerçekten, bı kere yapan artık hep yapar sende sus  dayak yemeye devam et tamam mı. Çok güzel örnek oluyorsunuz diğer kadınlara yada evlatlarınıza, aferin size gerçekten 
(279 puan) tarafından
Kızının anasına vuran kızınada vurur, kirli kalpli kelimesini kullanmam , ilk yorumuma biri kadın iyi niyetli yorum yapmış dedi oda hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum demiş bnde o cevabı verdim haklı olarak
(838 puan) tarafından
Basın saolsun yaa sen daha önce yasadıgın ıcın o acıyı o yüzden anladım senı sımdı
(279 puan) tarafından
Arkadaşlar istediğinizi söyleyin , bn sôz konusu kadına şiddet olunca kadınlar susmasın istiyorum, köle değiliz mecbur değiliz aile yoksa bile devlet var Allah aşkına daha kötüsünü size yapmadan önlem alın susmayınnnnn
(50,769 puan) tarafından
ne yazikki her aile destek çıkmıyor o anlik ciksa da kafasina kakip duruyo kolay durum değil ha deyince boşanilmiyor oturup çek demiyorum ama bosanda diyemiyor insan her durumda bir aile büyüğünü soksun araya eş ailesi nasil oda var
(279 puan) tarafından
Ôyle bir adamın ailesi nasıl olabilir ki
+1 oy
(316 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Sudan sebep. Kades yükleyin ve mutlaka şikayetçi olun. Bir kere yapan her zaman yapar bunu. Ne de olsa susuyor diyecektir. Arkadaşımın eşi vurdu bir kere ben de aldım kızı karakola gittim şikayetçi oldu eşine uzaklaştırma verdiler. Bir daha da eşine el kaldırmaya cesaret edemedi
tarafından
Küçücük kızım var ailem arkamda değil
(316 puan) tarafından
Boşan demiyorum canım ama şiddete karşı susarsan yarın kızına da vurabilir. Allah kolaylık versin
tarafından
Doğru canım haklısın
+1 oy
tarafından
Kızlar şuan daha sakinim anlatıyorum. Kayınpederim ve görümcem cuma günü gelecek bize. Eşim iki halıyı yıkamaya verdi küçük halılarıda makinede yıkadım bugün perşembe günü sericez. Bugün halıları kaldırdım dünde kapıları sildim. Yarın evi silcem süpürecegim. El açması börek yaptım ona birde. Eşim işten geldi morali bozuk gibiydi sordum bisey yok dedi yedi böreği sonra meyve verdim . Dedi niye başörtü takmadın ben sana tak demedim mi saçın dökülüyor dedi vurdu 
(107 puan) tarafından
Morali bozuk gibiydi diyosun sebep aramış sınırını cikarmak icin resmen. O sebep ne morali neden bozuktu önce onu öğren sonra hatasını anlamasını saglaman lazm
tarafından
Sordum canım
0 oy
(5,987 puan) tarafından
İlk defa mı oldu 
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Neyin patlaması acaba diye düşündüm bi sadece bunun için vurduysa kafa gitmiş zaten 
tarafından
Başka birsey yokki
0 oy
(3,921 puan) tarafından

Geçmiş olsun :( sende aynısını yap. Onunda kılları dökülmesin 

tarafından
Onun saçıda dökülüyor her yerde ama takmış başörtü tak diye
(3,921 puan) tarafından
Benim eşimde rahatsız oluyor saçın dökülmesinden ama bunun için kalkıpta adam dövülmez
tarafından
Hergün söylüyormuş başörtü tak diye. Onu adam yerine koymuyormuşum sözümü dinle diyor
0 oy
(4,416 puan) tarafından
Saçı dökülüyor  diye döveni de ilk kez duydum cnm ne mantığa hizmet vurdu 
tarafından
Her taraf saç diyor vurdu
(568 puan) tarafından
Kocan baska bseyin bahanesiyle vurmus hepimizin saci dokuluyor rabbim birdaha firsat vermesin hidayet etsin rabbim
tarafından
Amin canım
0 oy
(1,506 puan) tarafından
Böyle bir saçmalık mi olur yaa Allah onu bildiği gibi yapsın 
tarafından
Amin canım
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Temizlik yapan kocan mı

O mu temizliyor evi ki böyle dert etmiş
tarafından
Ben temizliyorum tabiki
0 oy
(290 puan) tarafından
Hiçbir sebep tabii ki vurmasını haklı çıkarmaz Ama tek sebebi bu mu yani sonuçta evi silip süpürüyorsunuz kendisi yapmıyor yani olayın öncesine sonrası ne hiçbir detay vermemişsiniz ama gidip darp raporu alın şikayetçi olun gerekirse bir daha da öyle bir şeye asla yeltenemez bu ilk olduysan mutlaka gidip şikayetçi olun eğer şu an susarsanız bunun devamı gelir
tarafından
Şuan ağlıyorum daha fazla yazamadım tek sebebi bu gercekten
(290 puan) tarafından
Gidip sikayetci olun şimdi buna susarsaniz daha büyük şeylere zemin hazırlamış olursunuz
0 oy
(6,079 puan) tarafından
Eşin hasta mi saçların dökülüyor diye mi dövdü Allah akıl fikir versin inşallah 
tarafından
Hasta bence
0 oy
(8,270 puan) tarafından
Bunun içinmi vurdu cidden? 
tarafından
Evet canım
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Benimde saçlar döküyor heleki emziryom daha çok dökülüyor eşimde muzdarip ama nie dövsün??
(1,056 puan) tarafından
Vallh hakkın yemiyim hakimelikden bu yana çoğu işi yaptığı için çok sinirleniyordu  erkek kardeşim o sıra evdeydi onun saçda dökülyordu o giti doğumdan sonra benim saç daha çok döküldü  kızı kucağına alınca eli kıl benim kıl kızında saçı dökülüyor kizyor bebeğin agizna girer bazen bana yardim etse kız durmadığı zaman çok sinirleniyor bıktım bu saç kilarinda geçen saçımı aldım daha çok dökülüyor günlük tarasam bile avuç avuç sac
tarafından
Benimde çok dökülüyor. Eşime çok dökülüyor sıfıra vur demiştim. Kıyamam saçlarına demişti ama vurabiliyor
(1,056 puan) tarafından
Benim esiminde dökülüyor ama yerde yok sıfıra vurcam dedi bırakmadım ben kendi saçımı geçen kestim ay iyce dökülüyor sanki yada kisami die sık taradiğim ıçinmi fark ediyom ya sabah taryom bı avuç belki daha fazla sonra baglicam bı daha aynı yani 3 metot tariyorum aynı şekil ve çektikçe bütün olarak elime geliyor bugün duşta 2 kez taradım dolu dolu az önce taradım gene Allahım nerden geliyor böyle analmdim ne güzel hamileyken Allahım o uzun saçta bir ttutam döküomüyordu kına vurmayı düşünüyorum belki rahtalr inan bu arlar kıl göre gire bir hal oldum bebek var firsadim yok sürekli temizliyim heryerde kıl çarpıyor gözüm ne:(:(
tarafından
Dökülüyor canım yinede bende kestim biraz yine dökülüyor saçımı topuz yapıyorum birde
(1,056 puan) tarafından
Bunun bı çözümü yok mu acba sizdemi bebek emziryorsunuz benime emirmeden sonra daha çok artı kına yakmayı düşünüyorum belki biraz yarar işe
0 oy
(627 puan) tarafından
Ay bazı erkekler bu. Kıl tüy meselesine çok takıntılı bnm eşimde olk evlendigizde. Bı kaç kez söyledi sonra baktı  ben ortmuyorum  caz geçti dedim burası bnm evim sonuçta burda da rahat etmiyceksem nerde ederim yinede sana vurmaya hiç hakkı yok

tarafından
Yani evdede başımı açmayacak mıyım anlamıyorum
0 oy
(638 puan) tarafından
Nasıl ya başka sebep vardır başörtü takmadığın için neden dövülür ki bu insan 
tarafından
Valla başka bir sıkıntımız yoktu ki
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Yemekten felan mı cıktı ay bu ne sınır. Hoş yemekten de cıksa hakkı yok buna da. 
tarafından
Yok canım yerde var diyor
0 oy
(417 puan) tarafından
nasil ya bunun icin tokat mi atti ?
tarafından
Evet bunun için vurdu pişman bile değil. Ben 5 dakika otursam hep yatıyorsun iş yap der
(417 puan) tarafından
slak adam ya ins birisi de ona vurur
0 oy
(10,943 puan) tarafından
elleri kırılır inşallah. belli ki bir şeye sinirlenmiş hıncını senden çıkarmış. 
tarafından
Belkide canım birsey anlatmıyor ki

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 853 göst.
6 Eylül 2023 Aile kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 432 göst.
6 Eylül 2023 Aile kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 657 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu