0 oy
213 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,129 puan) tarafından

image

Kızlar eşim aldı istemedim anlamadığım için ama  nasıl kullanılıyor denemek istiyorum şuan anlatabilir misiniz kullanan memnun kalan var mı bu arada?:D

6 Cevaplar

+2 oy
(6,749 puan) tarafından
Hayırlı olsun ne kadar fiyatı. 

Bende eşime alalım dedim tamam dedi ama hangisini almam lazım bilmiyorum
(2,129 puan) tarafından
Ben koltuklarımi her gün siliyorum o yüzden hiç kirlenmiyor ama halıları silmek çok zor geliyo yada silsemde geçmeyebiliyor cnm
(2,055 puan) tarafından
@Yusufeymen zehra
Alacaksan Kiwi KCC-4325W al canım onun çekim gücü büyüklüğü daha iyi.
(6,749 puan) tarafından
Çocuk annesi nasıl hergün siliyosun canım. Ayda bir makina ile yıkasan yeterli
Gece siyah çok sağol canım evet onu duymuştum alırsam kesin onu alırım o zaman
(2,129 puan) tarafından
Yusuf Eymen Zehra cnm dün aldık o yüzden her gün siliyordum şimdi dediğin gibi yapmayı düşünüyorum bende
(2,055 puan) tarafından
Rica ederim Yusuf Eymen zehra
-Reklam-
+2 oy
tarafından

İstemedin mi ben alabilirim bacimsu:D

(2,129 puan) tarafından
Haha sıra sıra kullanalım o zaman :))))))) evet ya yerim pek yok diye ama sandığim kadar büyük değilmiş çamaşır odasına dolaba koydum güzel durdu
tarafından
Güle güle kullan canım bence çok gerekli bişey
(2,129 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun inşallah ogrenirsem kullanabilirim :))
+2 oy
(748 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canm çok memnunum zavallı koltukların oturmaktan iç içine geçmiş yıkadım puf puf yeni alınmış gibi oldu tertemz sabaha kadar kuruyor zatn ben halı koltuk sandalye cam Allah ne vermişse hep bu makinayla temizliyorum 
(585 puan) tarafından
Merhaba hangi makinayı kullanoyosunux acaba :)
(2,129 puan) tarafından
Ya cidden mii resimdeki gibimi cnm seninde ve nasıl kullanabilirim cnm denemk için halıda güzel oluyormuu
(748 puan) tarafından
Kivi marka cnm
(748 puan) tarafından
Çocuk annesi bundan değil bunun bı tık degisigi bu marka cnm haliyida güzel temizliyor böyle fosur fosur suyun altında yıkanmış gibi olmuyor tabi ama en azından seni birsene iki sene halı yikamacidan kurtarir öyle soyleyim
(2,129 puan) tarafından
Yaaa çok teşekkür ederim cnm deniyicegm
+1 oy
(1,031 puan) tarafından
Kiwi marka ilk çıkan model diyeyim ondan kullanıyorum yeni aldım bende . İlk defa kullandım geçenlerde . Çok memnun kaldım fiyat performans:) sadece bilek gücü istiyor biraz yorucu 
(2,129 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm biriside kollarım koptu demiş yaparken çok zor galiba ya :(
(1,031 puan) tarafından
Yani kuvvet istiyor özellikle suyunu çekince
+1 oy
(1,221 puan) tarafından

image

Bizimki bundan çok memnun kaldım koltuklar kendine geldi resmen halıları da yıkıyor çok güzel birde bizimkinin cam silme özelliği de var denedim çok güzel oldu

(6,749 puan) tarafından
Cam silme nasıl yapılıyor.
(2,129 puan) tarafından
AA çok şaşırdım bilseydik bundan alırdık ya ;(
(1,221 puan) tarafından
Başlığı var cam sil sıkıyorum cama başlığını takip yukarıdan aşağı doğru siliyorum ne güzel siliyor var ya
+1 oy
tarafından
Benim.var bunun özel şampuanı var koyuyorsunuz temiz su hazinesine üzerine su koyuyorshn karıştırıyorsun ilk önce lekeli kısma bol bol detarjanli su püskürtme yapıyorsun bir beş dj bekliyor sonra yikiyrosyn ucundaki fırça ile çocuklu eve birebir gerçekten pahalıymış kız ben indirimden aldım 
(2,129 puan) tarafından
Şampuanini nereden alabiliriz cnm marketlerde satiliyormu anlattigin gibi yapmak çok pratik olur
tarafından
Bilmiyorum ki canım ama eşim marketten almış

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
0 cevap 14 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.

409,868 soru