0 oy
755 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 4 buçuk yasındakı oğlumu artık yanımızdan ayırdım besıkte uyuyodu ve besık çok eskıydı yengem anneme vermıstı eskı bı besıktı ve çok fazla gıcırtı yapıyodu dıger 2 yasındakı oğlum uyanıyodu bu kez 

Bende aldım attım besıgı oglumada oturma odasını serdım ama yerı rahat yınede yanımızdan keşke ayırmasaydım dıyorum sızce hatamı ettım

Esımde diyor kısı gecırseydı barı dıyor çok pısmanım:'( çocuğa yatak alalım dedım alamam şuan dıyor

29 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim kizimda 4 yaş olucak birkac ay sonra. bizim odamuzda uyuyo daha küçük ufakçik kıyamıyorum ki.gece deprem bişe olur hasralanir filan duyamam  diye ..
-Reklam-
+1 oy
(1,364 puan) tarafından
Yok niye kotu anne olasın . Oğlun da ayrılık problemi yasamadiysa normali bu zaten. Bende 4 yaşında ayırdım odasını. Şuan kendi yatağında yatıyor hep yanımızda yatmak istemiyor . Kız alt tarafı yanından ayırdın bu seni kotu anne yapmaz. Ahh annelik ,:))
+1 oy
(2,778 puan) tarafından

4.5 yaşında diyorsun yanlış mı okudum? E okul çocuğu olmuş artık hem de erkek çocuk daha ne kadar sizinle yatacaktı... Ben 5 aylıkken ayırdım mapuslara vursunlar o zaman beni :D

+1 oy
(1,097 puan) tarafından
Kötü annelikle ne ilgisi var bunun 
+1 oy
(13,781 puan) tarafından
Ya çocuğu ayrı odada yatıran anne babalar kötü anne baba mı oluyor ben doğdu doğalı salonda yatırdım şuan 2.5 yaşında şimdi biz kötü anne baba mı oluyoruz ?

16 aylikti beşiği istemedi 1 sene kanepede yatırdım bu yaz oda yaptım yatağına aldım hiç de zorlanmadim çok şükür 
+1 oy
(1,457 puan) tarafından
Asıl ayirmadigin için pişman olacaksın. Kardeşim 12 yaşında daha geçen seneye kadar babamla yatıyordu. Annem orada burada yatmaktan beli rahatsizlandi ve mahremi kalmadı bildiğin. Kızım şuan 6 aylık ve bu yaz beşiğini odasına taşıcam. 
0 oy
(5,042 puan) tarafından
Çok iyi yaptın ben büyük oglumu 3.5,yaşında ayırdım çok pişmanım biraz daha erken olabilirdi küçük oglumuda 17aylikken ayırdım mis
0 oy
(876 puan) tarafından
Oğlumu 15 aylık falandı odasını ayırdım şu an 2 buçuk yaşında geceleri 1 2 kere hala uyanır seslenir bana. Bir ihtiyacı olduğunda çünkü öyle alıştı. Babası gece vardiyasına gidince ayki odada uyuyoruz sadece. 5 ay sonra kardeşi doğacak inşallah eğer hala bizimle yatıyor olsaydı çok zorlanirdim ayirmakta. Bence geç bile kalmışsın çekyat olsun yer yatağı olsun ser yatsın nolacak kocaman çocuk olmuş ozguveni de artar böylece 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
4.5 yas artık ayırmak için gerekli bir yaş canım. Bi yatak alabilirseniz uygun zamanda iyi olur. Cocuk benımser 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 338 göst.
0 oy
9 cevap 568 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pink26 (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 156 göst.
0 oy
20 cevap 533 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,815 soru