0 oy
30 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (40 puan) tarafından

Bu spreyi gebelikte kullanan var mı? Bebeğe bı zararı olur mu acaba, burnum çok aşırı tıkanıyor nefes alamıyorum, başka türlü açılmıyor :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Prospektüsünde ne yazıyor 
(40 puan) tarafından
Doktora danışın yazıyor ama gidemedim henuz
tarafından
Sağlık ocağına gidip ebeye de danışabilirsiniz
tarafından
Telefonları oluyor aslında yazabilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(3,882 puan) tarafından
Bana kendi doktorum vermisti, 3 gun kullan birak demisti. Danis istersen bi doktora.
(40 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(70 puan) tarafından
Burun spreyleri uzun süre kullanımda bağımlılık yapıyor bende bir bağımlıyım maalesef ameliyat olmadığım için zamanla bağımlılık haline geldi onsuz asla nefes alamıyorum ve maalesef ki gebelikte de kullanıyorum 3ünde de kullandım doktorumun haberi var yasak dedi başka önerdi ama işe yaramadı elimde değil maalesef linçleyen linçlesin valla burun tıkanıklığı kadar lanet bir şey yok
(40 puan) tarafından
Evet çok lanet ama benimki bağımlılık değil, alerjik bı durum sanırım, farklı bı ilacda kullanamıyorum gebelikten dolayı, sürekli kullandığım bı sprey değil ama şuan onu kullanirsam anca açılıyor, gebelikte bebeğinize herhangi bir olumsuz etkisi olmadı değil mi?
(70 puan) tarafından
Çok şükür ikisinde de olmadı şuan ikiz bebeklere hamileyim üstelik astım hastayım zaten zor nefes alıyorum bir de burnum tıkanınca çıldırıyorum 30 haftalığım hâlâ kullanıyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (967 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 2,430 göst.
10 Nisan 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
1 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu

404,099 soru

12,105,737 cevap

36,426 kullanıcı

...