+1 oy
266 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5 puan) tarafından
Arkadaşlar ilk defa anne olacağım pek bilgim yok,sizlere danışmak istedim bebeğimin banyosu için katlanabilir banyo seti küveti alsam olur mu çoğu kişi kullanışsız boşuna alma diyo sizce 

25 Cevaplar

+2 oy
(638 puan) tarafından
Biri yazmıştı birden kapandı bütün su odaya döküldü diye bence katlanan alma
-Reklam-
+1 oy
(18,867 puan) tarafından
Küçük onların boyutu üstelik sırf katlanıyor diye de normalin üç katı ben olsam almazdım çokta güvenli gelmiyor 
(5 puan) tarafından
Kullanışlımı alayım mı diyonuz yani
(18,867 puan) tarafından
Ben kullanmadım kullanan arkadaşım çok uzun süre kullanılmıyor demişti diye almadım illaki başka yorum yapan olur ne kadar süre kullandılar o da önemli
(77 puan) tarafından
Katlanır olanlarin bazilarinda tıpa oluyormus oyle olunca hic kullanisli degil sızdırma yapıyor diyorlar bilginiz olsun
+1 oy
(2,401 puan) tarafından

Kullandım ben yer kaplamama açısından da memnundum ama sanki bi 8-9 aylığa kadar anca kullandık sonra kucakta şimdi ise tabureye oturtuyorum yıkıyorum 1,5 yaşında :)

+1 oy
tarafından
Aldığımdan beri bir kere kullandık o da sünnet olduğu zaman içine oturmuştu. Tamamen boş bir ürün, kucağımda daha rahat ve hızlı yıkıyorum.
+1 oy
(13,938 puan) tarafından
memnun kaldım ben ama 6.aya kadar falan kullandım. yazın biraz su koyup balkona koydum eğlensin diye. yer kaplamaması iyi. en son leğen gibi kullandım :) 
+1 oy
tarafından
Sirf katlanir olmasi yerin yoksa koyucak ala bilirsin..ama ben de ilk anneyim ve bebegimi yalniz yikamak zorundayim dereceli ve icinin yastigi olani aldim.cok kolay 
+1 oy
tarafından
Katlanabilir değil de normal olandan kullandım cokta işime yaradı vallahi filesini takip kızımı yatirirdim üstüne miss gibi yıkardim 
0 oy
(373 puan) tarafından
Çok memnun kaldım filesiyle beraber geldi fileyi takıp bebeği yatırdım küçücük bebek yıkamaya korkuyordum ama küvetin filesinde çok rahat yıkıyordum. Sonra bebek oturmaya başlayınca 7 ayda sonra kullanmamaya başladım vakumlu oturak var onda yıkıyorum şuan ama küvetini su doldurup onu içine koyuyorum çok büyük olmadığı için boğulma tehlikesi de az bebekler için su çok faydalı. 1 yaş olucak hala küvete su dolduruyorum oynuyor biraz pahalı ama parasının hakkını veriyor ve hiç yer de kaplamıyor. Küvet kapandı falan diyenler var nihayetinde plastik o da aşırı sıcak suya maruz kalınca gevşeyip kapanabilir ama zaten bebeğe banyo yaptırdığın su ne kadar sıcak olabilir ki. Ben hiç bu durumu yaşamadım. Yanında kovasıyla aldım bi ara kovaya sıcak su doldurdum yer silmek için gevsedigini farkettim çıkardım kaynar suydu çünkü bıraksam kapanırdı çok sıcak su konunca olarak öyle oluyor canım 
0 oy
(1,201 puan) tarafından
9 aylık olana kadar kullandık ben evim küçük olduğu için almıştım .yer kaplaması açısından iyi yaz boyu e bebekten açılır banyo oturağı alıp kullandım şimdi normal küvet alacağım katlanmayan dan.maddi olarak uygunsan daha sonra büyüğünü alırım dersen ilk etapta kullanışlı yer bakımından.ben çok sorun etmiyorum 9 ay kullandım çok bile yani şimdi büyüdü boyuna göre alırım .aldığımı 3 sene kullanayım kafasında değilim 
0 oy
tarafından
Evet kuzu ben kullandım filesiyle birlikte çok iyi yani tek yıkadım bebeğimi . 
0 oy
tarafından
Bende dun bebegimi ilk defa yıkadım bir sıkıntı yasamadim kolaylık oldu benim icin katlanir olması yer kaplamıyor buda cok iyi ama zamanla katlanan yerleri yumusayıp kendi katlaniyor gibi konusanlarda var o konuda emin değilim
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Katlanan bebek büyüdukce kullanışsız oluyorr katlanmayan küvetler çok iyi
0 oy
tarafından
ben kullaniyorum cok da memnunum acikcasi kapatinca yer kaplamiyor ustundeyken kapanmasi icin senin yatman lazim yoksa kapanmaz guvenlik kilidi var zaten
0 oy
(13,929 puan) tarafından
Ben 2 sene kullandım yeri olmayanlar için çok ideal bisi 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Leğende yıkıyordum ben :)
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Eviniz küçükse kurtarıcı bir ürün oluyor ben 4 aya kadar kullandım kızımı yalnız ancak onda yıkayabildim 4 aydan sonra eşim kucağına aldı banyoda ben yıkadım 6 aylık olduğunda da mama oturağı diye geçen kaymaz ürünler var onlardan aldım mama tepsisi kısmını çıkarıp banyoda kullanmaya başladım kızım 12 aylık yaklaşık 6 aydır o tabure gibi olanda yıkıyorum hepsi kullanışlı ürünler işiniz bitince kaldırır koyarsınız bebek büyüyünce banyoda yıkamaya başlarsınız başka bir bebek düşünüyorsanız kullanılır uzun süre ikisinde de düşünmüyorsanız satarsınız 2. El uygulamalarında 
0 oy
(65 puan) tarafından
Kuvetını alabilirsin bnce katlayıp bi kenara sığıyor iyi oluyor ama kovası suyu fazla doldurunca katlanıveriyor heryer mahvoluyor odada falan yıkadgnda
0 oy
(9,751 puan) tarafından
Alma canım su dolunca katlananlar da kaza yasanabılıyor. Normal kuvet al derim 
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Ben aldım.Katlama yerlerinden yırtılıyor.Gerek yok.
0 oy
(382 puan) tarafından
1.5 yaşa kasar kullandım çok sert yapıları nasıl kendi kendine kapanmış kimisinin çok imkansız gibi.Sevi bebeydi galiba bizdeki ben çok memnundum.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
10 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyaninannesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 2,740 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sibel01 (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde sanalalemi (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 359 göst.

412,602 soru

12,422,146 cevap

45,277 kullanıcı

Kategoriler