0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (2,421 puan) tarafından
Yok yani bir türlü olmuyor gibi 1 buçuk aydır belli yere getirip götürüyorum ama hala tam anlamıyla trafiğe çıkamıyorum ablam araba kullanıyor ister istemez ona anlatıyorum bu sefer bana kızıyor ezikleyici bir tavırla biseyler dio ya daha bugün ana yoldan gelirken kocaman kamyon önüme kırdı kimse kimseyi beklemiyor ne yapsam bilemedim sürmeyi bıraksam mı 

4 Cevaplar

0 oy
(5,478 puan) tarafından
Ablan anasinin karnında mi öğrenmiş. Pratik yapa yapa trafiğe de çıkarsınız bosverin. Zaten bı kadın gördüklerinde arabaya üstüne kıran densiz cikiyor bizim bu taraftada
(2,421 puan) tarafından
Ablam benim gibi değil kafasına koyduğumu yapan biri cesaret yönünden de öyle tahammülü yok mizmizlanan insanlara :) bende onun tam tersi insanıyım ama trafikte sanırsın herkes anasının karnından araba kullanmayı öğrenmiş gibi görsen ya sakin sakin gidin ne var gaza yüklenen gidiyor
(5,478 puan) tarafından
Milletin hep acelesi var bu yüzden kazalar artiyo maalesef
(2,421 puan) tarafından
Maalesef:(
-Reklam-
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Hayır tatlım bırakma, inadına devam et, güvendiğin yollarda kendi kendine sür. Mahalle içinde başla mesela. Sonra yan mahalleye geç. Güvenini kazanınca 2 ders hocayla ana yollara çık. Ana yollarda şerit değiştir mesela. Süratle giderken korkusuzca şerit değiştirebilince olmuştur bu iş. 
(2,421 puan) tarafından
Balım onları yapıyorum bende şu var esimde diyor
Direksiyon hocasida tuttum oda dediafedersin köpek gibi araba kullanmayı biliyorsun seni burdan en kalabalık trafiğe Dr atsam sen gidersin korkunu yenemion dedi bende ki de bu eşimin arabası şuan para yönden zor durumdayız borcumuz çok bu sefer bende arabaya zarar verirsem hadi benim ki neyse elin malına da yazık günah bu sefer eşim daha da dara düşecek benim yüzümden çalışan bir kadın olsam paramı kazanan hadi eyvallah umurumda olmaz ama eşim tek maaş ayın 15 ni zor getiriyoruz bunları düşününce bende de ansiyeteyle birlikte hepsi çöküş diyorum biraz daha bekleyeyim
(2,932 puan) tarafından
Anladım kuşum, arabaya zarar verme kaygısı maalesef tetikliyor. O zaman beklesen bile arabayla bağını koparma. Az az da olsa sür. Benim ilk araba sürüşümde kaza yaptık kolum kırıldı, aylarca binemedim. Bugünün parasıyla 50 binlik masra çıktı :( Ama şu an hiçbirini hatırlamıyorum. Ve şükrediyorum o kazadan sağ çıktığıma...
(2,421 puan) tarafından
Allah bir daha göstermesin cnm valla o yüzden ne bilim bekleyeyim. araba oyuncak değil çünkü hayırlısı olsun
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Sadece devam et ,o kadar zamanla hersey değişecekpratik herseydir. Dikkatli olmayı unutma...
(2,421 puan) tarafından
Unutmamaya çalışıyorum cnm inşallah olur
0 oy
(1,746 puan) tarafından

Ben hep tek basıma cıktum sağ taraftan yavaş gidiyordum hiç kimseye de anlatmıyodum cünkü tepki gösteriyolardı cesaretim kırılıyodu en son kimseye anlatmamaya başladım tek basına gittikce bi yerlere alıştım şimdi otobandan Kocaeli İstanbul arası gidip geliyorum ailem İstanbul'da ben kocaelideyim ama eşime göre hala acemiyim ama takmıyorum artık :D

(2,421 puan) tarafından
Tekerine taş değmesin maşallah cnm inşallah bi gün bende sırf aileme rahat rahat gidebilmek için oğlumu heryere götürebilmek için istiyorum
(1,746 puan) tarafından
Amin canım inşallah bol bol pratik yapmalısın alısıyosun ehliyet kursundayken hocamız sınava yakın e 5 te kullandırtmaya başladı onunda etkisi oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,493 puan) tarafından soruldu

412,303 soru