+2 oy
462 göst.
Aile kategorisinde (66 puan) tarafından
Kızlar yaz ayıydı diye ilişkiden önce hep banyo yapardim parfüm sikardim demek öyle eşim alışmış diye hep banyo yaptığım zamanlar yanaşıyor banyo yapsam desem banyo yapacam aklına o iş geliyor havalar soğudu artık üç dört günde bir banyo yapıyorum siz ilişkiden önce banyo yapar mısınız bu durum yoruyor sanki çünkü o gün iki defa banyo yapmak zorunda kalıyorum ve eşim öyle yapmıyor o banyosuz geliyor yanıma 

14 Cevaplar

0 oy
(702 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben yaz aylarında eşim gelmeden duş alıyordum. Ben her gün alıyorum yaz ayında duş insanlık hali terliyorum kokumdan rahatsız oluyorum. Yaz ayında duş almadan eşime bile sarılamıyorum ben. Kış geldi artık 2 günde bir duş alıyorum. 
-Reklam-
+2 oy
(498 puan) tarafından
senin öyle tercih ettiğini sanıyor olabilir mi? hani onu istiyorum sinyali olarak algılıyordur belki. açık açık konuşabilirsin bu konuyu belki iletişim kopukluğu olmuştur.
(66 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım öyle de olabilir
+1 oy
(3,501 puan) tarafından
Bencilik bence pis değilsin sonçta
(66 puan) tarafından
Evet bencil biri zaten
+1 oy
(3,175 puan) tarafından
O zaman esin banyo yapmadan sende yanasma
(66 puan) tarafından
Kendime haksızlık gibi görüyorum artık
0 oy
tarafından
Yaz aylarinda o sekilde oluyor ama kışın ne olur bilemiyorum esim aramiyor aslinda kendisi de cunku musaitlik durumuna gore yanaşır ama ben kendim banyolu olunca daha rahat hissediyorum 
(66 puan) tarafından
Bende daha rahat hissederim ama iyice alıştı
tarafından
Konusun o zaman yada siz ona yaklasın uzaklasmis olursa da her yaklastiginda banyo yapmadim diyin anlar tepkinizi
0 oy
(684 puan) tarafından
Ben yaz kış öyle yapıyorum rahat edemiyorum açıkçası bütün gün evde koşuşturuyoruz sonuçta saçımı yıkamasam bile vucudumu yıkarım mutlaka başka türlü rahat edemem ama elimde dikkat eder zaten nerdeyse işten her geldiğinde duşa girer terliyse yaklaşmaz yanıma 
(66 puan) tarafından
İşte oda onemsese kendine dikkat etse iyi ama kendisi yapmıyor
0 oy
(9,281 puan) tarafından
Yazın hep olmasada genelde  ilişkiden önce 2 mizde duş alırdık ama dediğin gibi kışın yapilmaz öyle hele tek tarafli asla olmaz oda alsın madem öyle 
(66 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(4,536 puan) tarafından
Havalar soğusa bile üç dört gün de bir banyo bana uzun süre geldi iki güne bir desen anlarım   yazın sabah kalkar kalkmaz banyo yaparim kışın gün içinde islerimi bitirip yemeği yapıp  akşam çay demlenene kadar banyo yaparim  öyle çay keyfi yaparım kendimi iyi hissetmek için ne olursa olsun yemek yapan insanlarız kokariz terleriz insanız belki eşin titiz koku hassasiyeti var
0 oy
(62 puan) tarafından
Valla bizde Yaz kış ilişki öncesi banyo yapılıyor canım ya başka türlüsu olmaz kizzz iyyy ikimizde öyle alıştık:)))
0 oy
(16,608 puan) tarafından
Yaz ayında banyo yapılması lazım iki tarafta yapmalı ama kışın kimse ilişkiden önce banyo yapmaznki
0 oy
(685 puan) tarafından
Sonunda cevap vermişsin zaten yazının 

Kendısı yapmıyor pis pis gelıyorken senden beklemesı bencillik

Kendi adıma konuşacak olursam ben yazın günde 3-4 kere duş alan insanım, kışın da günlük alırım ama moduna bağlı ılıskı oncesı aldıgımda olur ama genel olarak temizimdır çok şükür bu konuda hıc sıkıntı yaşamadım esım de benım gıbı kısısel bakımına çok önem verır dıs fırçalama, günlük duş vs gibi beraber ağda maske falan yaparız assjsjsjsjjs
0 oy
(601 puan) tarafından
3 -4 gün banyo için çok uzun bir süre bana göre ben eşim gelmeden hergün mutlaka banyomu yaparım. 
0 oy
tarafından
Eşim işten gelince yapar zaten ama ben yatağa girmeden banyo yaparım saçımı yıkamadan 
0 oy
(82 puan) tarafından
Yanlış anlama ama üç dört gün nasıl duruyorsun havalar o kadar soğuk değil yani ben her gün duş alırım cilt bakımı vücut bakımı yaparım eşim için değil illa kendim için her gün kıyafetimi iç çamaşırımı değiştiririm 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 113 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emine.077 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 456 göst.
0 oy
8 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,291 puan) tarafından soruldu

402,444 soru