+2 oy
908 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından

Teyzeleri kac keredir post atiyorum kapatili bide burdan sormak istedim

Her ne olursa olsun kabulumuz ama icim icimi yiyor dogdugu zaman down olabilir dediler twst verdik sonuc bekliyoruz ben bidw sizin gozunuzden yorum almak istiyorum rica etsem fikirlerinizi soykermisiniz

image

35 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından
Sadece çekik gözlü diye Downey sendromlu olamaz. Avuç içi çizgileri, ense kalınlığı el parmaklarının kısa küt olması gibi bir çok belirti var
-Reklam-
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Allah nazardan saklasın maşallah miniğe♡

Bence down sendromu yok,olsa da çok çok çok az bi derecesi olur. 
(47 puan) tarafından
İnsallah oyledir :))
0 oy
(1,560 puan) tarafından

Kuzum maşallahı var. Ne down sendromu. Bu bebek 1 yaşında size kök söktürür :) çok akıllı bakıyor :) 

(47 puan) tarafından
Testimiz temic ciksin her turlu cefasina varim
(1,560 puan) tarafından
Kuzum için rahat olsun. Allahın izniyle testin temiz. Hasta olan çocuk belli eder kendini. Ben hiç benzetemedim yani
(47 puan) tarafından
Amin insallah♡
0 oy
(42 puan) tarafından
Yok canım bnde benzeten edim açıkçası inşallah temiz çıkar
(47 puan) tarafından
İnsallah yorumunujz icin tesekkurler♡
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Valla ben hiç benzetemwdim gayet normlar geldi 

Massalh inşallah testerl tertemiz cikar
(47 puan) tarafından
İnsallah rabbim sesinjzijj duysun
0 oy
tarafından
Ayak parmaklarına bak baş parmak diğer parmaklarda biraz ayrık mi? Göz bebekleri de büyük olmalı. Benim bildiğim bunlar ama internetten bakabilirsiniz belirtilerine. Rabbim korktuğunuza uğramasına. Paşa'nın inşallah bir şeyi yoktur ♥️
(47 puan) tarafından
Rabimm sesinizi duysun♡
0 oy
(142 puan) tarafından
Maşallah çok tatlı bebeğiniz ama kaldırın sizden  ricam fotoğraf cnku haberler görüyorsunuz hersey dönüyor dikkat edin elleri nasıl ici
(47 puan) tarafından
Simian cizgisi yok normal avuc ici
(142 puan) tarafından
Tmm ozman sen öyle bakma öyle olsa illaki durum görürdü hangi şehir hastne gittiniz yapısı öyle çekik gözlü sizinde mi göz yapnuz çekik mi
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Çok yakışıklı bir bebeğin var annesi . Herşeyi normal kalbini ferah tut. Sütünden geçer psikolojin üzme oğluşunu
(47 puan) tarafından
İnsallah normaldir kendimi üzmemeye calisiyorum rabbim sesinizi duysun
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bence bu bebeğin down ile ilgisi yok. Çok yakışıklı bu arada maşallah şimdiden belli ;)
(47 puan) tarafından
Yorumlariniz moralimi duzeltiyor rabbim sizden razi olsun
0 oy
(817 puan) tarafından
Degil gibi duruyor canim onlar Direk bakinca anlasiliyor
(47 puan) tarafından
İnsallah oyledir yorumunuz icin tesekkurler
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Maşallah Sübhanallah çok tatlı Rabbim size bağışlasin inşallah , down olanlarda bakınca tereddütte kalmazsın bariz bir şekilde bellidir ama senin bebeğinde o görüntü yok hamdolsun, kaldı ki parmakları da gayet normal, down sendromulularda parmaklar küt olur , için rahat olsun kuzum Rabbimin izniyle testin temiz çıkar inşallah sende bize buradan güzel haberi verirsin... Sağlıkla büyütün inşallah 
(47 puan) tarafından
Amin yorumunuz icimi ferahlatti bi nebzede olsun allah razi olsun hepinizden♡
0 oy
(279 puan) tarafından
Şuan kaç aylık canım 
(47 puan) tarafından
2 ay sonra cikacak bi bakalim haber veririm burdan size
(279 puan) tarafından
Canım ben doğum yaptığımda benim bebeğime de Down Sendromu dediler ne kadar acılı bir süreç olduğunu biliyorum İnşallah hayırlı bir haber alırsın
(279 puan) tarafından
Ben de gece gündüz sürekli araştırıyordum sürekli Down Sendromu bebeklere bakıyordum kiminin yüzü uzun kiminin yüzü yuvarlak kafam allak bullaktı
(47 puan) tarafından
Sonuclariniz temiz cikti insallah
(279 puan) tarafından
Çok Şükür Temiz Çıktı Canım Sende Bana Haber Wer Mutlaka Sonucunu
0 oy
(3,930 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah ne kadar tatlı bir bebek Allah size bağışlasın inşallah kardeşim 
(47 puan) tarafından
Amin allah razi olsun
(3,930 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim ve korkutma kendini Allah'ın izniyle bebeğin gayet sağlıklı ❤️
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Rabbim korktuğuna uğramasın gayet normal yeni doğmuş bebek görüntüsü var inşallah tertemiz çıkar tahminleriniz canım Rabbim şifa versin 
(47 puan) tarafından
Cok saolun ♡
0 oy
(563 puan) tarafından
Binbir kere maşallah paşaya 

Ben yeni doğan down bi bebek görmüştüm senin bebişle dağlar kadar fark var o çok belliydi down olduğu gözleri burun yapısı falan testler ne söyler bilmiyorum ama bu paşanın görünüşte bişeyi yok Rabbım korktuğunuza uğratmasın
(47 puan) tarafından
İnsallah tahminleriniz gibi olur hersey yinede yorumunuz icin tesekkurler♡
(3,930 puan) tarafından
Sonuç çıktı mı gülüm
(47 puan) tarafından
Henuz cikmadi ama saglik ocagina aşı icin goturduk hemsiredw benzettigini soyledi bilemiyorum kafam allak bullak
(3,930 puan) tarafından
Kötü düşünme bebekler büyüyene kadar simaları hep değişir

İlgili sorular

+24 oy
48 cevap 2,240 göst.
6 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharr23 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
10 cevap 197 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.
3 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahsen61 (237 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,867 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...