+1 oy
308 göst.
Moda kategorisinde (108 puan) tarafından
Tesettürlü arkadaşlarım gündelik veya bir yere gittiğinizde dışarıda nasıl giysiler giyiyorsunuz ben giyinmeyi asla bilmiyorum neyin Bana yakışıp yakışmayacağını da bilmiyorum elbisemi giymeliyim pantolon üstü tunik mi giymeliyim hiç kendime yakıştıramıyorum giydiğim şeyleri yeni doğum yaptığım için şu an kiloluyum zaten bir şey olmuyor üzerime şimdi kombin yapamamak daha da sorun oldu bir şeyler önerebilecek olan var mı

13 Cevaplar

+3 oy
(517 puan) tarafından

Ben daha hayırlısını söyliyim mi ferace giy hem çok rahat hem tesettür :)

(108 puan) tarafından
O kadar istiyorum ki nefsime yenik dusmek istemiyorum artik
(637 puan) tarafından
Ay bende çok istiyorum ama yapamıyorum bır türlü olmuyor
(517 puan) tarafından
İnşallah nasip olur. Nefsinizi alt edecek konuşmalar yapın kendinize dünyanın çok kısa olduğunu ve bu kısa hayat için değmez diyin nefsinize
(637 puan) tarafından
Çok teşkkür ederım canım
-Reklam-
+2 oy
(5,841 puan) tarafından

Böyle giyiniyorum canım 

image

image

(637 puan) tarafından
Link atar mısın canım
(5,841 puan) tarafından
Canım link olmadı ya andetesettür ve suhnevaya girersen çıkar siyah olan andede letisya ferace
(637 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakıyorum şuan inşallah alıp alısabılırım de :)
(5,841 puan) tarafından
Rahatlığını tadınca vazgeçemediğin olacak emin ol kuzum ❤️
(637 puan) tarafından
Ay inşallah :)
+2 oy
(24 puan) tarafından
Benimki en rahatı sanırım çarşafı şerif giyiyorum elhamdulillah
+1 oy
(2,433 puan) tarafından
Ferace giyiyorum dışarı çıkınca en rahatı 
+1 oy
(5,156 puan) tarafından

image

bboyle giyiniyorum 
(641 puan) tarafından
Kız bizim tarafta sürekli böyle etek üst giyinir. Doğu tarafı sen ne taraftasin
(5,156 puan) tarafından
Ben karadenzliyim . Doguyla alakam yok . Bizim burdada pantolon etek karışık giyilir
+1 oy
(2,188 puan) tarafından
Değişiyor bazen elbise bazen bol ve uzun bi takım bazen de etek gömlek o anki ruh halime bağlı ama çoğunlukla bol ve uzun şeyler tercih ediyorum 
(5,156 puan) tarafından
Sen tesettürlü müsün
(2,188 puan) tarafından
Evet.
+1 oy
tarafından

Çarşafı şerifimi giyiyorum dışarı çıkarken Elhamdülillah <3:)

0 oy
tarafından
düzenlendi

image

image

image

image

image

image

image

Şunlardan esinlenip kendim diktiriyorum.

Çalıkuşu feridenin kıyafetleri ama robalı halinde. Şimdi gebelik yüzünden kocaman görünüyorum ama zayıfken giydiğimde özellikle kız çocukları bayılıyor prenses gibi giyinmişsin falan diyorlar. Hoşuma gidiyor :D

tarafından
Siteden almıyorum, malum boy uzun olunca kalıp dar oluyor. Ben kendim dikiyor ya da diktiriyorum. İki elimle eteği sağa sola kaldırsam rahatça yukarı kadar çıkacak türden.
(637 puan) tarafından
Kuzum yanlıs anlamazsan dinî bılgısıns hayran olduğum birisin kapalı olduğunu sanıyordum şaşırdım ve merak ettım acıkcası rahatsız olmazsan bu kadar dini bılgıye sahıp iken kapanmayı dusunmemıs olamazsın dıye düşünüyorum sebebı nedır acaba :) mazur gör çok şaşırdım ondan sordum :)
(4,021 puan) tarafından
Esinlenip diktiriyorum demiş zaten canım yani tesettüre uygun halde diktirip giyiyor ☺️
tarafından
Kız ben çarşaflıyım dışarıda, insan içinde de bunların robalı ve tesettüre sünnete uygun halini diktiriyorum.
(637 puan) tarafından
Esinlenip dıktırıyorum kısmını anladım da tesettüre uygun olduğunu düşünmemiştim benzerını dıktırıyor vs sanmıştım :)

Maşallah canım ne güzel bende sweetmom ısımlı arkadaşın attıgı mevlana model ferace yeni bayıldım çarşaf nasıp olur mu bilmiyorum ama feraceye çok hevesım var nefsımı yenmek istiyorum asırı hoşuma gıttı ya o model
0 oy
(6,747 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
yazın üstte ki gibi genelde boydan elbise olabildiğince bol, kışın da etek kombinleri kullanıyorum üzerine de kaban. Yazın etek gömlekte kullandığım zamanlar oluyor ama elbise tek parça daha rahat olduğunu düşündüğüm için elbise kullanıyorum.
(4,021 puan) tarafından
Çok beğendim bende bu tarz giyinmeyi seviyorum ama boydan dolayı sanki yakışmıyormus gibi hissediyorum kendime sizin boyunuz kaç
(6,747 puan) tarafından
1.63 canım. Bende çok uzun değilim:)
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bol pantolon oversize gomlek giyiyorum çok rahat. Disarda üzerine trenckot giyiyorum 
0 oy
(552 puan) tarafından
Etek gömlek. Klasik hep öyle giyerim ya da etek trençkot falan. Pantolon giymem hamileyken doktor kontrolünde mecbur bol olanları giyerdim şimdi doğum yaptım evde giyerim anca fmcm. Ha bi de yazın genelde elbise giyerim sıcaklamamak için 
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Ferace şal.

Ya da ferace tülbent göğüslerimi kapatan cinsten .

Aşağıya sweatmom atmış ya Mevlana kesim..benimde ondan siyah .

Bende burdan bir dükkandan almıştım
0 oy
(16,865 puan) tarafından
Elbise giyiyorum bu son 3 4 aydır. İnseAllah 10 15 güne sufle elbise diyim feraca mi diyim onlardan alıp giymeyi düşünüyorum. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 341 göst.
22 Mart 2023 Moda kategorisinde YagizinAnnesi (128 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 834 göst.
21 Ekim 2021 Moda kategorisinde Linkin (18,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 523 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 437 göst.
29 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busra_S (33 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,736 cevap

36,223 kullanıcı

...