0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (1,028 puan) tarafından
Kaynanam ben lohusayken ailemin kızıma getirdiklerini görünce; bende giysiler aldım ama köyde kaldı demisti (inanmamıştım). Geçen köye gittik tam donecegimiz gün kaynanama aldıklarını getir de götüreyim dedim. Bir anda telaslandi ve şimdi nerede bilmiyorum zaten şuan çocuğa denk gelmez küçük dedi. Bunları derken benim yüzüme hiç bakmıyor hep eşime bakıyor. Sonra bir anda masadan kalkıp konuyu değiştirdi. Kaynanam kendi dairesine taşındı hatta beraber temizleyip eşyaları taşıdık. Hiç mi aldiklarin eline geçmedi? Zaten ondan birşey beklemiyorum cimrinin teki almaz ama yalan söylemesine de hiç gerek yoktu. Hepten gözümden düştü. 

4 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından
tövbeee ne kaynanalar var
-Reklam-
0 oy
(793 puan) tarafından
Benim kaynanam da böyle. Şunu alıcam bunu alıcam der misafirlerin yanında ama bir şey almazlar. Beklemiyorum zaten ondan bir şey ama yalan bari söyleme. 
(1,028 puan) tarafından
Hayır koskoca kadın birde dindarlar (bana göre) yani hiç mi utanmiyorsun gözüme baka baka yalan söylemeye. Geçen kızıma yelek aldı 200 TL yeminle parayı korka korka veriyor. Zaten almasına da şaşırmıştım
(793 puan) tarafından
Benimki de sözde dindar namazını, orucunu hiç kaçırmaz bana da hep sen de başka falan der. Ama kalbi kötü olduktan sonra ne yapsalar nafile. Bana düğünde bir çeyrek bile takmadı. Ben kaçarak evlendim eşimin birikimi vardı Allah'tan evi alıp içini dayayıp döşedi kendisi evime hiçbir şey almadılar ama akrabaların yanında şunu aldık bunu aldık diyor. Ben de o kalkınca yalan söylüyor diyorum yalanını herkese açıklıyorum. Zoruma gidiyor. Diğer elime neler yaptılar neler.  Eşim de boşver ben herşeyi hallediyorum diyor. Öyle ama insan illa ki  kafasına takıyor.
(1,028 puan) tarafından
Bı insan niye kötü kalpli olur ki? Kötü kalpli olup kötülük yapınca ellerine ne geçiyor? Merak ediyorum. Boşuna namaz kılmasınlar bence. İnşallah kabul de olmuyordur. Çocuğa bisiklet, mont fln istedim aldırmadı sonra benim ailem aldı ve bu da duydu. Donecegimiz gün formaliteden çocuğa harçlık veriyor birde gıcık karı.
(793 puan) tarafından
Kaynanaların birçoğu böyle. Burnu havada hep sanki oğulları şehzade :)
0 oy
(4,115 puan) tarafından
Benimki de sagolsun fabrikalarin kazak artigi ipleri ucuza alip söküp bı yelek ördü kizima giydirdim mi aslaaaaa. Diger ilk torunlara ceyrek taktik derdi benimkine copten yelek. Bklu bezine kadar karistilar kenarina gelip yuz lira takamadilar. Bu olay melek kalir zaten obur yaptıklarının yaninda. Allah yuzlerini görmeyi nasip etmesin 
(1,028 puan) tarafından
Benim ailem elinde olmadığı halde ne begenirseler alıyorlar, takısını da taktılar kızıma. Kaynanam bı altın taktı o kadar bı giysi almak bile yok halbuki bağlardan binlerce para kazandı Allah'ın cimrisi
(4,115 puan) tarafından
Almazlar canim almazlar olurler para diye. Benimkide findik pekmez vs satar. Evladim onun eline kalmadi ama obur torunlarina yaptiysa benimkine de yapacak mesele bu. Bide utanmasalar gtlerini yikamaya kocami cagiracaklar o derece
0 oy
(769 puan) tarafından
Yaslı başlı insanlar yemın ederım şans eseri yaşıyorlar bu yaşa nasıl geldi acaba yalan dolan utanma da yok Allah korkusu hıc yok napsan ne desen boş salıver gitsin
(1,028 puan) tarafından
Saldım zaten. Evini temizleyip taşıdım bı Allah razı olur bile demedi. Verdiğim emek sadakam olsun Allah katında.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 787 göst.
0 oy
9 cevap 365 göst.
9 Haziran 2021 Aile kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 501 göst.
5 Nisan 2021 Aile kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 802 göst.

403,370 soru