0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Kardeşimi Çamaşırlarımı Karıştırırken Gördüm Beni Görünce Kapattı

6 Cevaplar

+1 oy
(2,944 puan) tarafından
Para falan arıyor olabilir mi kaç yaşında?
(44 puan) tarafından
9 Yaşında Bilmiyorum Bu 2 Oldu
(2,944 puan) tarafından
O zaman bir şey peşinde olabilir. Video falan izliyorsa oradan görmüştür bir şey. Muhakkak sorun öğrenin. Geçen oyuncakçıda 9 yaşında bir çocuk 1000 liralık oyuncak almak istedi kasiyer satmadı. Üzerinde de nakit 1000 lira vardı. Aileni aramamız lazım dedi kasiyer, aradılar annesi izin vermedi. Ne olur ne olmaz muhakkak konuştur kardeşini
(44 puan) tarafından
Yok Yok Öyle Bir Durum Degil  Canlar
-Reklam-
0 oy
(938 puan) tarafından
Ay kötü birsey düşünmek istemiyorum kaç yaşında 
(44 puan) tarafından
9 Yaşında Erkek
0 oy
tarafından
Kız kardeşinizse sorun değil bnce bnmki de öyleydi 
(44 puan) tarafından
Erkek ne yazıkki
tarafından
Üstte okudum küçükmüş daha o daha bilmez ki  kötü şeyleri.En fazla art niyetli olacağı şey para arıyo olabilir
(44 puan) tarafından
Art Niyet Yok Arkadaşlar Sadece Tuhafima Gitti Annem Olmadigi Icin Ben Bakiyurum
0 oy
(2,127 puan) tarafından
9 yaşında ve henüz çok küçük kız olsa benim kardeşimde öyleydi hala öyle benim kıyafetlerimden giyinmek için güzel kıyafet arardı :)) ama seninkisi de erkekmiş şaşirdim doğrusu bir şey arar gibi telaşlimiydi eşyaların arasına da bak bir şey var mı ne olur ne olmaz
0 oy
(3,438 puan) tarafından
Çamaşır derken özel çamaşır mı normal dolapta mı 
(44 puan) tarafından
Dolapta Çekmecede Özel Çamaşırlarım
(3,438 puan) tarafından
Yani özel ise düşünebileceğimiz tek şey malum bence 9 yaş bu devir için küçük değil maalesef
0 oy
(8,121 puan) tarafından
9 yaş küçük demişler de devir değişti şimdi küçükler bizden çok şey biliyor Valla aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor şuan.
(44 puan) tarafından
annemle babam vefat ettiğinden beri psikolojisi hala duzelmedi  kötü birsey olsa sezerim ben

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde HATcooo (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 337 göst.
0 oy
10 cevap 620 göst.
0 oy
8 cevap 482 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,077 puan) tarafından soruldu

412,352 soru

12,413,241 cevap

44,926 kullanıcı

Kategoriler

...