+1 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
kızlar esiniz aksam eve gelirkwn işten nasil karşiliyorsunuz yada evde nasil vakit geciriyorsunuz benim esim bana cok bagli bende hamilelikten dolayi ona karsi bi ofkem var onu cok seviyorum ozluyorum ise giderken ama aksam gelirken sanki hic ozlememisim gordugum gibi ofke basliyor sebepsiz yere bana sarilinca bile sinirleniyorum sanki sevmedigim biri sarilmis o bana canim gulum diye hep sesleniyor ben ise ismi ile hamile kaldigimdan beri boyleyim acaba neden sogudum desem o ise giderken cok ozluyorum ama eve gelirken sanki hic ozlemmeisim gelmesini istemiyorum

15 Cevaplar

+1 oy
(6,343 puan) tarafından

esiminozleyecek kadar yada ofkelenecek kadar bis vaktim yok valla ozlesemde anlamam oflkeli olsamda anlamam gun kosturmacayla geciyor:)aksam da dogal akisinda devam ediyor hayat

-Reklam-
+1 oy
(1,773 puan) tarafından
Hamileyken aynı dediğin gibiydim gördüğüm yerde boğasım geliyordu doğumdan 2 ay sonrasına kadar da devam etti şimdi biraz daha normallestik :D hormonlardan canım hormonlardan
(26 puan) tarafından
horminlardandir insallh ama bende anlamadim giti cok sagol cp icin
+1 oy
(1,244 puan) tarafından

biz çoğu zaman selamlaşmıyoruz bile :) o evdeyse ben hiç sesimi çıkarmadan eve girip çocuk bakımına dahil oluyorum. o dışardan geliyorsa da öyle. gelir gelmez bişeylerle uğraşmaya başlıyor 

+1 oy
(18,165 puan) tarafından
Hamilelikten dolayı canm bende bu gebeligimde eşime karşı soğudum suan yeni yeni geçiyor o duygu kalıcı değil düşünmemeye çalış 
+1 oy
tarafından
Ah ah son 45 gündür eşimle bebek bakarak vakit geciriyorum:))
+1 oy
(838 puan) tarafından
Benim de hamileligim bu şekilde geçmişti yani eşimden tiksinmistim bana dokunsun istemezdim o yatağa gelmeden hemen gider uyurdum arkamı dönerdim bakmazdım ona. Doğumdan sonra düzeliyor inşallah seninki de düzelir.

Eve gelince de sohbet muhabbet çocuklarla ilgilenme hepsi var çok şükür.
+1 oy
(13,924 puan) tarafından

Biz ineklere beraber bakarken  vakit geçiriyoruz sonra zaten hep beraberiz :)

+1 oy
tarafından
Eşim oğlumuzu uyuttu ben de bir saat mutfaktaydim buzdolabini temizledim bugün yüzünü göremeyecek miyim diye sitem etti biraz sarıldık ben şimdi dinlenmek için oturdum oda spora çıktı. Yüzüme maske yapıp namaz kilcam. Genellikle çocuğun aksilikleri yüzünden hep tartışıyoruz veyahut dini , siyasi , gündeme dair sohbet ediyoruz. 
(2,396 puan) tarafından
Modemi aç kapa geleblirsin zaten :)
tarafından
Ben modem kullanmıyorum ki
(2,396 puan) tarafından
Wifi yi nerden çekiyorsunuz? Modem kutusu olması lazım
tarafından
Yok kız biz de wifi telefonun interneti yetiyor
(2,396 puan) tarafından
He onu bilmiyorum :)
+1 oy
(553 puan) tarafından
Kız geçen kanepeye oturdum bırı aaaa dedı bende cıglık attım aaaa noluyor dedım kızım dedıkı anne görmüyor musun babam var orda desım kı kızım kanepeyle butunlesmıs baban gormedım :) kızımda gülüyor . Buzdolabına fotosunu astım eğer eve gelırse kafasına hırsız dıye tava ındırmemek ıcın 
(4,190 puan) tarafından
Bunu önceden de yazmış mıydın bu sayfaya :D Allah iyiliğini versin
(553 puan) tarafından
Evet yazmıstım dnnsndnd
+1 oy
(1,103 puan) tarafından
Hamilelik hormonların dan kaynaklanıyordur. Ben de bu aralar çok duygusalım kafada kurup kurup kocamın  başının etini yiyorum.  
(26 puan) tarafından
hepinize cok tesekur ederim cevapladiginiz icin
+1 oy
tarafından
Hamilelikten bunlar canim normal bende ozlerdim gelincede kokuyo gibi gelirdi sarilmasini opmesini istemezdim idare etsin azicik cocuk cikariyoruz icimizden kolay bisey mi 

Biz de durum karisik ya gunduze gitse aksam 8 de gelir yemek yeriz o wcye gider ben cocugu uyuturum korolidorda karsilasiriz o uyumata gider ben ortaligi toplarim bende yatarim geceye gidecekse uyanir yemek yer cay iceriz biraz otururuz cocukla oynar falan ise gider izin gununde de disari isimiz bitmez ya eksikler cikar ya kaynanama gideriz bi yandan ben is guc yaparim derken cok vakit geciremiyoruz sohbet dersen genel durumu gundemi konusuruz binde bir film falan izleriz 
(26 puan) tarafından
sorma ya dedim acaba soguyormuyum diye ama herkezde varmis rahatladim cok sagolun hepinize cevap icin
0 oy
(252 puan) tarafından
İşten gelir hosgeldin demeden oğlum koşar kapıya oynamak için bende unuturum zaten hosgeldin demeyi biraz çocuklarla oynar bende çamaşır falan asicaksam asarim kızım varken bahcege çıkarmıyorum çok agliyo isim yoksa uzanıyorum bi yandan sohbet ediyoruz Bi yandan cocuklarla oyniyo eşim sonra yemek çay derken çocukları alıyoruz ayrı odalarda uyutup yataklarına alıp oturma odasında buluşuyoruz bazen kahve yapıyorum film varsa TV de izliyoruz yoksa ikimizde tlfonla oynuyoruz 
0 oy
(5,101 puan) tarafından
Sana şurda birgunumu anlatsam başın beynin döner valla. Biz sürekli yanyanyiz ama anca yatakta görebiliyoruz birbirimizi o da evin biyerlerinde uyuya kalmadıysak:D o yüzden bizde vajit geçirme diye bisey yok malesef günü bitirsek yetiyor.
0 oy
tarafından
Hiçbir türlü çocuklardan fırsat yok yatak odasına gidince de zaten uykusu gelir uyur beyefendi 
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Ahhh ahhhh 9 ay boyunca öyleydim ben. Ayrı yattik hamilelik boyunca. Doğum yaptım bütün öfkem tiksintim geçti gitti. Şimdi de kocamı özlüyorum ama çocuktan dolayı ayrı yatıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 907 göst.
4 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 235 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.