0 oy
105 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Selam kizlar. Ben tasinacagim ha bu gün ha yarın diye diye (başka şehire yeni ev yaptık hiçbir şeyim yok orda her şeyi alacağız) kızıma hiçbir oyuncağı adam akıllı alamadım. Başka çocukları görüyorum kızımı görüyorum niye mahrum kalsın diyorum. 15 aylık bu arada. Evde onun dışında 18 aylık başka bir bebekte var. Onu da hesaba katmaliyim. On agore iki bebeğin beraber kullanabileceği ve katkısı olacak oyuncak fikirleri istiyorum. Kiİm oyuncak ayıları çok sever ona kocaman bir oyuncak ayı da alacağım. Bunun dışında fikir verirseniz çok sevinirim.

4 Cevaplar

0 oy
(4,841 puan) tarafından
Bebek alabilirsin, bazen a101 geliyor hem bebek hemde arabası var sokakta görüyorum kız çocukları oynuyor. Dolap uygullamasina bak bazen cok güzel ürünler oluyor hemde mağazaya göre uygun 
tarafından
Onun için biraz küçük belki 2 yaşında falan alırım ama teşekkür ederim belki de alırım :)
(4,841 puan) tarafından
Al canım, sonra çok pahalı oluyor :))
tarafından
Haklısınız bakalım inşallah. Daha kış için bir şeyler de alacağım
-Reklam-
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Çay setini çok seviyorlar genelde market kasası alışveriş sepeti olan takımlar var onunla birlikte oynayabilirler mangal seti var yeğenlerim çok severek oynuyor 
tarafından
Çok mantıklı teşekkür ederim bakacağım
0 oy
(4,126 puan) tarafından
Araları 3 ay olarak nasıl iki çocuk var evde ☺️
tarafından
Kaynanamın bebesi ve kızım :)
0 oy
(14,268 puan) tarafından
Egitici oyuncaklar al canım diğerlerini pek oynamiyorlar zaten bunun için üzme kendini
tarafından
Kızım ne bileyim evet aldım bir kaç şey ama böyle en basiti bebek resimleri görsün farklı bir şey görsün çok seviniyor. Onlar ile oynayınca içim acıyor neden almıyorum diye sorguluyorum biraz. Bu arada tavsiye için teşekkür ederim :)
(14,268 puan) tarafından
Seviniyorlar canım da eve gidene kadar ben bi kutu oyuncağını kaldırdım bi meyveleri var bi logoları oynadığı yeter  :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 144 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
+1 oy
2 cevap 185 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,247 puan) tarafından soruldu

Kategoriler