0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (1,714 puan) tarafından
Ben eşime önceler haber verirdim ama bu bizim ilişkimizi zedelediyi için artık haber veemiyordum herşeyi, ki pskolojik destekde aliyorum ve orda psikoloğumda önermiştiki karı koca birbirinin aileleriyle olan sorunları çok gerekmedikce anlatmamalı karı kocanin iliskine zarar veriyor. Bende sadece benimde eşiminde herşeyinizi anlattigimiz sadece anneannem var ona anlatmışdım aynen burda anlattığm gibi. Az önce beni aradı sordu kızım kayinvakiden eşine anlattımı gecen günkü kavganizi bende hayir anne duymaıdm anlatmadı galiba dedim.münkü bamada bisey demedi anneme ne bagirmissin diye falan.  Oda dediki anlatmış senin haberin yok dün eşin aradı beni anlatdı anneme bagiriyr kapiyi kilitliyor diye. Anne annemde olayi anlatmışki şöyle şöyle olmus . Ama eşim bana hiç tepki vermedi o günler, aksine iyiydik, anneannem uygun dille işin aslını anlatmış... ama noldu bizemi zarar verdi yine kendisi kötü oldu. İyikide anlatmamışım eşime. 

6 Cevaplar

+6 oy
(965 puan) tarafından
Ne yazdığını anlayabilsek keşke
-Reklam-
0 oy
(5,077 puan) tarafından
Eşini de tebrik ederim annesinden duyunca sana saldırmak yerine önce işin aslını öğrenmek için yakınını aramış. 
(15,977 puan) tarafından
Kiz neyini tebrik ediyorsun şikayet etmek için aramış. İşin aslını öğrenmek istese karisina sorar.
(5,077 puan) tarafından
:D tebrik ettiğim konu direkt kadına saldırmaması
(5,077 puan) tarafından
Çoğu erkek şikayete ble aramadan direkt kavga çıkarıyor.
(5,077 puan) tarafından
Birde yazdıklarından şikayet için aradığını tam anlamadım :D anladığım kadarıyla yorum yaptım
(15,977 puan) tarafından
İşte kendimizi şiddete o kadar alıştırmışizki erkek saldırmadı diye tebrik ediyoruz. Aslinda normali bu. Saldırmıyor diye iyi erkek olmuyor olmasi gerekeni yapmış oluyor. Tabi ben yine arayip şikayet etmesini yanlış buluyorum.
(1,714 puan) tarafından
İşte aynen doğru soyluyor şikayet etmek icin aradı canim benim. Arkadas doğru soyluyor. Ama isin aslını anneanneme anlattığım için o uygun dille anlatmış diye tepki vermedi
(5,077 puan) tarafından
Kaynananın yaptığı ayrı eşinin yaptığı ayrı yanlış o zaman. Biraz karmaşık anlatınca bende ona göre yorum yapmıştım :) kaynana burada en büyük suçlu ama şu var aynı şeyi sen yaptığında sende suçlu sayılıyorsun. O yüzden kaynana kavgalarında bir daha eşine belirtme boşver. Bir şekilde doğruyu öğreniyormuş bak.
0 oy
tarafından
Kız anlayamadım ilk defa özetlesene bir
(1,714 puan) tarafından
Canim bikaç gün önce çocuklarla ilgili post açdım 8 aylik ve 20 aylik bebeklerim var , her sabah buyuk olanini altını temizler giydirir  babanesinin yanina gönderirim diğerini uyuturum. O sabahda oyle yapacaktım ama çocukalr birbine karışdılar çok ağlıyor uykusu var küçük olanin. Byyuk olanında ilacını zar zor veriyorum basbas bağırıyor, ardından altını değiştirirken o sırada kayin validem sanki kapiya odunla vurar gibi kırarcasına kapi dovuyor döüyosun çocukları diye . Yemin ederim vurmamıştım ama , sadece aşırı bagiriyor ve iksinin ihtiyaci ayni ana denk gelnisdi bende altını açtım temizliyorum kapiyida bu sirada acamiyorum sesimide duymuyo coxuklaırn elinden bana oğluma anlatacagim sen tepemize ciktin dovuyoaun falan diyince bende avazim ciktigi kadar bağırdım
0 oy
(1,044 puan) tarafından
Yani anlatması dogru degil gelin kaynana arasında herşey olur ilaki bir sorun oluyor eşin ister istemez etkilenebilir 
0 oy
(15,977 puan) tarafından
Bence siz ilişkiye başkalarını dahil etmek yerine karşılıklı konuşmayı deneyin. 
(4,362 puan) tarafından
Bence de şu an sorun teşkil etmiyor gibi görünüyor ama ilerde kendi kendilerine sorunlarını çözmeyi unutacaklar.
0 oy
(19,130 puan) tarafından
Değişmeyen bir kuraldır bu kaynana kocaya anlatır anlatır 

Yine de siz karınla kötü olmayın ben bil diye söylüyorum der o fedakar anne sen saygısız eş olursun o yüzden ben anlatma taraftarıyım olanı olduğu gibi kayınvalideme laf söylesem bile lafımı söyler çekilirim uzatmam ağız dalaşına girmem kocamda bunu bilir o yüzden annenle şöyle bir şey yaşadık diye anlatırım sanada burda dediler anlat diye. 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 340 göst.
+7 oy
24 cevap 1,171 göst.
0 oy
6 cevap 426 göst.
+2 oy
6 cevap 337 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busbus24 (3 puan) tarafından soruldu

413,446 soru

12,447,087 cevap