0 oy
376 göst.
Aile kategorisinde (241 puan) tarafından
Kızlar haftanın 4 günü oğlumun özel egıtım dersleri var ona götürüyorum bıraz uzak yarım saat yol 45 dk da ders sürüyor derken eve gelınce halım olmuyo ordan anaokuluna götürüp bırakıyorum sonra erken aldıgım ıcın hemen saatı gerı gelıyor ısı yarım bırakıp yıne gıdıp alıp gelıyorum 2 oğlum var bırı 2 bırı 4 buçuk yasında

Eve pek elım degmıyor günlük süpürürum ama sılemem wc banyo falan 2 günde 1 yıkarım 

Camasırı günlük asamam bu yüzden bırıkır sepet benmı çok tembelım acaba ayda 1 _ 2 defa hastane ıslerım muhakkak olur en son ne zaman dıp bucak temızledım hatırlamıyorum bıle kendım hıcbıseye yetısemez oldum

17 Cevaplar

0 oy
(691 puan) tarafından
Koşuşturmaca yoruyor olabilir seni. İnsanlık hali. Ben de yorgun olunca elimi işe sürmüyorum. 
(241 puan) tarafından
Evde olduğum zamanlar yapıyorum az çok ama yetmıyor
(691 puan) tarafından
Evin temizliği bence hiçbir zaman bitmiyor. Hele ki çocuklu bir evse.
-Reklam-
0 oy
(2,188 puan) tarafından
Oyuncaklarla bakışarak yazıyorum hep toplu olmuyor. Bazen yoruluyorum ellemiyorum
(241 puan) tarafından
Oyuncaklar zaten hep ortada ama dıyorum acaba evım çokmu pıs tozlumu dıye  düşünüyorum
(2,188 puan) tarafından
Bizde insanız dinlenmeye hakkımız var bu kadar takılma :)
0 oy
(818 puan) tarafından

Hayır herkesin evi her zaman temiz olamaz zaten bazen hastalık olur yorgun olursun yaapmazsin. Genelde evim temizdir ama habersiz misafir gelince hep dağınık olur ev :(

(241 puan) tarafından
Mısafır alamıyorum epeydır elım degmıyor ınankı
0 oy
(741 puan) tarafından
Bugün dağılan yeri toplayacam evim temiz olcak diyorum 15 dakika sonra ben pert:)
(241 puan) tarafından
Evde olsam tüm gün yaparım ama aralara ders saatlerı gırıyor
(741 puan) tarafından
Sabah bnde oğlumu götürüyorum okula gelmem 2 saat sürüyor topluyorum evi saati geliyor almaya gidiyorum geliyorum yıkım döküm ekibi görevine (oğlum) başlıyor o döküyor ben topluyorum o döküyor ben topluyorum ben pes ediyorum ama o etmiyor çocuklu ev hiç temiz olmuyor maalesef
0 oy
(496 puan) tarafından
Ev işi nankördür.Yap yap bitmez.Normalde düzen temizlik delisiyim.Çocuk doğunca nasıl olurum bilmiyorum ama
(241 puan) tarafından
Çocuk yokken gunlıuk dıp bucak yapardım
0 oy
(9,813 puan) tarafından

image

o sirada benim evin hali :) 

Yeterince yapiyosun canim cokda takma bende keske hergun supurebilsem 

(241 puan) tarafından
Süpürüyorum ama akşama supurmemıs gıbınolur
(9,813 puan) tarafından
O Allah'ın emri bacim yapacak bisey yok oldugu kadar
0 oy
(5,841 puan) tarafından
Temizdir ama arada illaki dağınık oluyor hele şimdi iki oda eşya oyuncak çok olunca dağınık olması kaçınılmaz sürekli topluyorum yine dağılıyor günlük temizlik yaparım toza vs tahammülüm yok 
(241 puan) tarafından
Evde olsam sureklı yaparım
(5,841 puan) tarafından
Canım bende 7 24 evde değilim haftada 3 gün derslerim var 1 den 5 e kadar sabah kızımı götürüp getiriyorum
(241 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(261 puan) tarafından
Ailcek çok temiz insanlarız anneme çektik her zmn hergun tuvalet banyo yıkanır heryer supurulur silinir haftanın bir günü dip temizlik yapılır ama illa bazen de dağınık oluyor hasta falan oldummu
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Çoğu zaman temiz değil:D
0 oy
(46 puan) tarafından
Tabikiii Taviz Vermem Asla 
0 oy
(20,086 puan) tarafından
Evet hergün süpürüyorum sürekli çamaşır yıkanır wc banyo toz alınır haftada bir paspas atarım haftada bi dolap silerim 3 çocuk ödevler ütü yemek derken pertim çıkıyo
0 oy
(5,237 puan) tarafından
Kızım okula gidiyor eşim öğlen çıkıyor canım istemezse hiçbir şey yapmıyorum. Eşyanın temizliği canımdan önemli değil valla. Romatizma teşhisi koyulduktan sonra ilk işim robot süpürge almak oldu. 2 günde bir çalıştırıyorum siliyor süpürüyor yetiyor bize :D paşa gönlüm istemezse yemek bile yapmam :D 
0 oy
(143 puan) tarafından
Hergun banyo tuvallet temizlerim kokar sonuçta banyo tuvallet bnce biraz bu konuda dikkkat et banyo tuvalet onemli 
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Öyle temiz öyle temiz ki az önce ayağıma bişey battı dönüp arkamı bakmadım o derece 
(8,619 puan) tarafından
Looooooo o ne demek kizzzz tembell
(2,069 puan) tarafından
Yeni işi bıraktım Esma sanki kaç senenin acısı çıkıyor canım hicbisey istemiyo . Gö tü bı toplasam sağlama girişecem eve
(8,619 puan) tarafından
Niye bıraktın kizzz
(2,069 puan) tarafından
Yeter bere koskoca hasan koca sulalesine bakti bı bana mı bakamicak az da koca parası yiyeyim
(8,619 puan) tarafından
Eeee yani o zaman artk aramizdasin biraz neselendir kız canım skilıyor ya artk burda
(2,069 puan) tarafından
Kimse kalmamış ki nasi sıkılmasın
(8,619 puan) tarafından
Enerji kalmamış kimsede
Yok var var kaos çıkınca geliyorlar :D
(2,069 puan) tarafından
Kaos yok ama
(8,619 puan) tarafından
Çıkınca geliyorlar sjsj
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Daginiklik hep oluyor valla evde esim 2 oglum 3 erkek:) ama teniz olurdu simdi ayagim kirik Allah kimseyi sagligindan etmesin 
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Erkek çocuğum var ikincisi de bu hafta geliyor nasipse. Hamile halimle her gün inan onun odası salon mutlaka topluyorum sürünerek. Zannedersin 6 aydır kimse toplamamis bu evi. Çocuklu ev dağınık olur canim. Senin özel durumun da var 
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Evim her zaman temiz değildir evimi beğenmeyen gelmesin :))

İlgili bir soru bulunamadı

401,533 soru

12,018,736 cevap

36,223 kullanıcı

...