Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_f7532e37a9a8c9ba401fb57d20c0336f, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Doğum İçin Hastaneye Gitmeli Miyim? Eşimle Fikir Ayrılığı Yaşıyoruz!-Diğer
0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar görümcem doğum yapicak hastaneye yatirmislar sancı vermisler sabah bir cm acilmasi varmış kayın babam yanına gidiyor eşim bizde gidelim bir daha uğraşmayalim o yola dedi 2.30 saatlik yol ama ya dogurmazsa bugün veya geç dogurursa dedim birşey olmaz diyor benimde bebeğim var 27 aylık onunla ne yapicam orada geride gelemeyiz kayinbabam gelmez dogurmadan sizce gitsemmi bugün dogururmj acaba yaa bebeğimi düşünüyorum sadece ama eşim birşey olmaz durur diyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,392 puan) tarafından
Çocuğumla hastaneye gitmezdim doğurunca görmeye giderdim ne faydanız olacak ki. 
(263 puan) tarafından
Dimiii wsimde diyor bir daha o yolu gitmeyelim gidip hastanede görüp gelelim ama işte ya dogurmazsa bugün hem bebeğimle napicaz hastanede
(4,392 puan) tarafından
Bence ısrar et doğurunca yola çıkın hem de biraz toplar siz gidene kadar yazık uzun kalırsanız çocukla perişan olursunuz
(263 puan) tarafından
Dinlemiyor ki sabahtir diyorum diyor giderr evinde dururuz ozaman
(4,392 puan) tarafından
Neyse ev biraz daha mantıklı hiç değilse vaz geçmiyorsa sıkma kendini kötü olmayın. Hastanede çok durmazsınız
(263 puan) tarafından
Dedim zaten çocuğu perişan etmeyiz diyor gezdiririz diyor da canı gezmek mi istiyor anlamadım valla canim
-Reklam-
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Bence doğurduktan sonra git. Hemen doğum gerçekleşmeye de bilir. Bebeğin hastane köşelerinde helak olur. 
(263 puan) tarafından
İşte gelde eşime anlat ya offf eşimde biz gidine kadar doğurur diyor
(1,132 puan) tarafından
Ah bu erkekler her şey hemen oluyor sanıyorlar. Hepsi aynı bunların
(263 puan) tarafından
Hiç sorma canım mantıklı düşündükleri tek bir an varmı sanmam
0 oy
(48 puan) tarafından
Gitseniz sizmi dogurtacaksiniz cok sacma dogdugu zaman gidip gorup gelirsiniz hem cocugunuz var ama tabi yinede siz bilirsiniz:))
(263 puan) tarafından
Hiç sorma bende dedim ne bu telaş senmi dogurtcan diyor ben dogurtmiycamda kötü dusunme sıkma kendini perişan etmem ben sizi diyo
0 oy
(4,708 puan) tarafından
Doğurduktan sonra git acelesi neymiş 
(263 puan) tarafından
Dayı olcagi için mi ne evet anlıyorum okeyde işte uzak yani ve ben bebeğimi düşünmek zorundayim
(4,708 puan) tarafından
Yani belki yarın doğuracak ne gerek perişan olmaya
0 oy
(1,034 puan) tarafından
1 cm açılma ne ki daha Allah aşkına belki saatler sürecek doğum belki bugün hiç olmayacak 4.5 cm açılmayla 17 saat suni sancı çektim ben üstüne birde sezaryene girdim resmen doğum yapmam 1 günü buldu eşiniz bu kadar acele ediyor ama iyi düşünün derim birde ortalıkta bu kadar salgın varken çocuğunuzu hastaneye sokmak çok iyi bir fikir değil sanki 
0 oy
(19,270 puan) tarafından
Doğum olduktan sonra bebeği görmeye gitmeniz daha mantıklı  benim sancımın tutması ile doğumun olmasının arası neredeyse 24 saat geçti. Hemen çıkartıp eline vermiyorlar 
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Çocukla kalacak yer var mı?
(263 puan) tarafından
Görümcemin evi var canımda işte ben gitmem istemiyorum ama eşim ısrarla gidicez diyor
(2,436 puan) tarafından
Ben olsam çocuk doğana kadar gitmem. Zaten 2.5 saatmis çok uzak değil. Doğum haberi gelince gidersiniz hemen. Yada gidin otele gidersiniz olmadı. Eşin okadar ısrar ediyorsa sonucuna da katlansın.
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Esin gitsin sen gitme gerçekten o kadar küçük bebekle hastanede mahvolursun hiçbir şey olmasa hastalık kapar

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 602 göst.
+1 oy
6 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Selma63 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 385 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu

413,914 soru