0 oy
156 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (51 puan) tarafından

Hayırlı günler herkese 

Boğazımda böyle çizgiler var gözüme batıyor sürekli sanki erkenden yaşlanıyorum gibi 26 yaşında oldum sizdede varmı böyle.. neyapmaliyim

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla hic yaslaniyo muyum diye boynuma bakmadim aman yas 27 olmus nerdeyse 30 nolcak yerimizde mi saycaz bacisi kafamin ici beyaz dolu 
(51 puan) tarafından
Ya ben anlamiyorum .. ben sizden böyle sözler beklemiyorumki neyapabilirim diye soruyorum.. krem vs öneriniz varmı diye
tarafından
Canim bende biswy demedim moralini bozma diye dedim ben hic bilmem oyle seyleri dugun dernek olmasa makyaj yapmam yuzume nemlendirici surmem ben
(51 puan) tarafından
Neden ? Birdahami geleceksin dünyaya bugün özen gostermiceksen nezaman göstereceksin kendine özen?
Bir ruj sursen bilene mutlu olur insan.. zaman su gibi akıp gidiyor gençken kendine değer özen göstereceksin sonra ah vah keşke demiyeceksin..
Bunun yaslada alakası yok her yaşın güzelliği vardır kendini seveceksin önem göstereceksin tabikide saygı duyarim
tarafından
E ben kendimi sevmiyorum mu dedim ben suan niye linc yiyorum herkesin murlu oldugu seyler farklidir hic bisey yapmiyorum da demedim saclarim boyalidir mesela cesit cesit sampuanlar kullanirim vs vs ama makysj yapmak beni mutlu etmez asil surekli gun icinde abdest aldigim icin bana zorluk cikariyo kendimi sevmek icin bile bi yerlerimi degistirmem gerekmez ben kendimi her halimle seviyorum zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gua sha taşı alıp jojoba üzüm çekirdeği yağı gibi ürünlerle yüz yogası videolarını izleyip boynuna yapabilirsin 
(51 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
tarafından
Rica ederim:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 303 göst.
+2 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YSK (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,929 puan) tarafından soruldu

411,461 soru

12,385,943 cevap

43,520 kullanıcı

Kategoriler

...