0 oy
48 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (271 puan) tarafından
Hepsiburadadan ürün almıştım. Ürün kutusu hasarlı geldi, ezik ve yırtık. Ürün kırılacak bir ürün olmadığı için iade yapmadım. Ürünü teslim aldım ancak ürünü actigimiz da eksik ürün olduğunu ve kalitesinin iyi olmadığını gördük.

Bu yüzden iade talebi oluşturduk. İade sorunsuz bir şekilde alınır değil mi? Satıcı kutu ezik diyerek yan çizmez. 

2 Cevaplar

0 oy
(271 puan) tarafından
İyi günler herkese 
-Reklam-
0 oy
(3,807 puan) tarafından
Hiç denemedim ama trendyol gibidir diye düşünüyorum alır bence. Ben de trendyoldan baş örtüsü almıştım pot vardı satıcıya attım ütüleyince geçer dedi ama riske atmak istemedim iade ettim kabul edildi direkt. Bazıları denemek için alıp iade ediyorlar 
(271 puan) tarafından
Valla sorun çıkartır diye ambalajını bile çıkartmadım. Poşetiyle duruyor. Sadece kutu çok ezik olunca tereddüte düştüm fiyatı da 1000 TL olunca acaba almaz mi diye dusunmustum
(3,807 puan) tarafından
Açılmadan foto çekseydin keşke sorun çıkacak olursa atardın. Ama arada hepsiburada var ya sanmıyorum sorun olacağını
(271 puan) tarafından
Zaten açmadan kutusunu çektim. Müşteri hizmetlerine de yazdım. Kutusu ezikti, ürünü açmadan önce fotoğrafını çektim diye. Bakalım artık yarın adresten alacaklar.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 82 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mslcns (5,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (5,671 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 98 göst.
+3 oy
7 cevap 81 göst.

411,014 soru