0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (1,532 puan) tarafından

Ayy ben bittim tükendim 2bucuk yaş oğlum hasta 2 gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor üstüne ev dandini heryer koli heryer hurç kafayı yicem az kaldı ne tarafa bayılıyoruz :woot: sizde ne var ne yok akşam menuleri neler benim bebe 2 lokma bile yemiyor ne yapabilirim kızlar ya siz bebeleriniz hasta iken neler yapiyordunuz

3 Cevaplar

0 oy
(2,465 puan) tarafından
Allah kolaylık versin taşınmak zor üstüne hastalık geçen hafta geçti başımdan kızla hasta olduk şükür iyiyz biraz da pert olduk 
(1,532 puan) tarafından
Allah razı olsun sağol canım valla hastalık daha mahvetti beni nasıl atlattiniz antibiyotik aldimi kızınız doktora götürsem mi bilmiyorum burnu tıkalı ateş yok ara ara öksürüyor
(2,465 puan) tarafından
Götürdüm canım bronşit dedi hava kullanıyoruz pazartesi kontrole gitcez tekrar götür bence nolur nolmaz bende basit soğuk algınlığı sandım bronşit başlamış dedi
(1,532 puan) tarafından
Eyvah eyvah ya geçen hafta düğün vardı orda koştur koştur terledi bide havalar bir soğuk sıcak mahvetti olmazsa gideyim bende ya sizede çok geçmiş olsun
(2,465 puan) tarafından
Çok sağol canım size de geçmiş olsun kolay gelsin rabbbim gücüne güç katsın senjn de zor şeyler hala kendime gelemedim ben
(1,532 puan) tarafından
Bide daha haftaya yada öbür haftaya tasincaz yatakodasi vardı depremde dolap zarar görmüştü sattım geldiler aldılar bütün dolaplarda boşalttim heryer heryerde kafayı yicem ya
(2,465 puan) tarafından
Ayy çok zor oluyor öyle insan delircek gibi oluyor
(1,532 puan) tarafından
Hiç sorma ya inşallah biran evvel bitirir ustalarda gecerim
(2,465 puan) tarafından
İnşaallah canım kendi evin mi
(1,532 puan) tarafından
TOKİ depremzede evi canım depremde yıkıldı evimiz TOKİ ev yaptı
(2,465 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah
(1,532 puan) tarafından
Allah razı olsun sağol canım isteyen bekleyen herkese nasip olsun
-Reklam-
0 oy
(902 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Umarım oğlun en kısa sürede iyileşir. 
(1,532 puan) tarafından
Allah razı olsun sağolun inşallah
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Benim kızımda hasta olunca canımızdan bezdirir ya yemez içmez uyumaz ilacını almaz sürekli ağlar zor valla işimiz:( 
(1,532 puan) tarafından
Valla doktora gittik boğazları şişmiş antibiyotik basladik ağla ağla içti hiç birşey yemedi bugün ac

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,115 göst.
23 Nisan 2020 Kültür-Sanat kategorisinde LMihrace (7,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 34 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Humakus (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
19 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.

404,632 soru

12,121,285 cevap

36,476 kullanıcı

...