0 oy
227 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,277 puan) tarafından
Kızlar neredeyse bir senedir uyuz  belasiyla uğraşıyorum yeni hamileydim **** oldugumu öğrendim bebegim 3.5 aylık oldu hala bi türlü çözüme ulaşamadım gidip gidip geri geliyo atlatan varsa nasıl atlattiniz yardımcı olursanız sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
(12,731 puan) tarafından
Evde herkes tedavi goruyomu peki ayni anda atlatmak icin
(4,277 puan) tarafından
Sadece oğlumla bana bulaşmıştı önlem amaçlı hepimiz ilacı kullandık eşim hiç kasinmadi oğlumla benim ki sürekli tekrarladı temas halinde olduğumuzdan dolayı doğum yaptıktan sonra kaşıntı tamamen gitti derim pul pul döküldü iki haftadır falan tekrar kaşıntı başladı hafiften ama gece kasinmiyo sıcak suya girince kaşıntı olmuyo oglumda sivilceler çıktı hemen krem sürdüm onun geçti hiç döküntü kaşıntı yok bende sürekli bebeğime bulaşmasın diye krem sürüyorum üstümü değiştiriyorum ama yok yine kaşınıyorum
-Reklam-
0 oy
(246 puan) tarafından
15 gündür tedavi görüyorum ve kafayı yemek üzereyim 3 hafta bilmeden kaşındım gebelikten sandım 9 haftalık gebeyken başladı şu an15 haftalık ve hala kaşınıyorum 1 sene sürerse nasıl dayanılır korkutma beni ne olur Allah düşmanıma vermesin çok geçmiş olsun her şeyi denedinmi
(4,277 puan) tarafından
Bende bebeğimi sadece emzirmek için kucağıma alabiliyorum o kadar kötü ki
(246 puan) tarafından
Sen bi Dr git canım inşallah Bi çözüm bulursun :/
(4,277 puan) tarafından
Belki de sürekli ilaç kullanmaktan vücudum alerji oldu bilemiyorum
(246 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım ihmal etme ilerlemesin ben 3 hafta ihmal ettiğim için çok pişmanım
(4,277 puan) tarafından
Sen yine iyi 3 hafta ben aylarca kasindim
0 oy
(988 puan) tarafından
Tüm kıyafetleri 6 ay boyunca 60 derecede yikamazsan geçmiyor malesef
(988 puan) tarafından
İlaç olarakya xiabion losyon al eczaneden en iyisi o. Çocuklar için farklı yetişkinler için farklı satılıyor. Bunu kullan ve 60 derecede yıka geçer cnm. 2 yıl çektik biz. Çözüm bu ikisinde
(4,277 puan) tarafından
Hepsini yaptim dolaptaki bütün kıyafetleri poşete doldurdum hergun yatağı halıları robotladim 90 derecede yıkadım herseyi utuledim yok aynı
(246 puan) tarafından
Ben de hepsini yaptım halıları topladım Koltuklara oturmuyorum ama geçmiyor 15 günde kullanmağıöız ilaç kalmadı masrafı ayrı eziyeti ayrı illet bir şey
(988 puan) tarafından
Bu dediklerimi uygularsan hemen geçer ins
(4,277 puan) tarafından
Son çare wilkinson aldim iki gündür de bunu kullanıyorum ama daha kötü kasindim cildimi yaktı resmen
0 oy
(246 puan) tarafından
Canım geçenlerde acile gittim benimle beraber bebeği küçük bir kadın daha **** şikayetiyle gelmişti kadına iğne yaptılar emziriyormuş 10 saat emzirme dedi sadece 
(246 puan) tarafından
Bana yapmadı hamile olduğum için istersen Bi acile git belki işe yarar
0 oy
(804 puan) tarafından
Ayyy Allah düşmanından uzak etsin 

Biz de 2 seneye yakın çektik en son eczaneden özel krem yaptırdık onu kullandık ailecek o sekilde geçti bizim çok sukur
(246 puan) tarafından
Aynen öyle ben de sürekli diyorum Allah düşmanıma vermesin bu nasıl bir illet hiç bilmiyorum ben de eczaneye ilaç yaptırdım geçmedi canım bu benim ikinci eczane ilacı kullanmam bugün ikinci günüm inşallah bu defa geçer çıldırcam artık
(4,277 puan) tarafından
Her türlü ilacı kullandık ne yapılması gerekiyorsa hepsini yaptım yok geçmiyor Hele bi de yüzümde dolasiyo ya daha kötü oluyorum
(246 puan) tarafından
Ayy o da bi sonraki evre mi :(
(804 puan) tarafından
Yüzüme hiç gelmedi parmaklarımı çok kötü etkilemişti valla Allah yardımcın olsun ilacı 3 gün boyunca aynı kıyafetleri giyerek kullan o swkilde gecer Allahın izniyle
(4,277 puan) tarafından
Tam Bi imtihan valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 217 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zelisela (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 423 göst.
0 oy
60 cevap 1,102 göst.

409,792 soru

12,319,984 cevap