0 oy
86 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (481 puan) tarafından
Odanın sıcaklıgı 28 

Nem 75  çocuk odada uyurken gece burun iki kuruyor  nefes alırken kurduğunu anlıyorum degısık ses çıkıyor 15 aylık napmam lazım   ve sırtı çok terliyor sabaha kadar 3 kere degısıyorum nemden terlıyor dımı üstelık çok ince gıydıgı halde terlıyor  ama terlıyorsa burnu neden kuruyor soğuk odada yatıyor gıbı ve üstünü de örtemıyorum ya bu çocuk benı maf edıyor  kızlar odanın nemını nasıl düşürcem en etkılı yöntem  nedır    burnu nwden kuruyor  ben napacam her gece aynı mevzu yıldım

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye o kadar nem oluyo ki 
tarafından
Rutubet mi var acaba o cocugu da hasra eder bak Allah korusun
(481 puan) tarafından
Kız bılmıyom kı rutubet ne dmk ev yenı bına  koku yok sadece terlıyoz
tarafından
Sulak bi yerde mi yaşıyorsunuz Allah Allah
(481 puan) tarafından
Kız allah senı napmasın sulak nedır kız  ☺☺☺☺ mersindeyım
tarafından
Kiz istanbul da bogaz varya orda ondan cok nem oluyo ondan dedim sulak yerdeyswn ondan da olur
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

nem alma cihazları var onlardan alsana. nemle kavganı o çözer ancak

(481 puan) tarafından
Yaa biliyor musun benım psikolojımı bozdu bu nem olayı   vallahı aglıyorum gızlıce esıme dıyorum hıc takmıo benı nem alma cıhazı var mıdır kullanan  işe yarar mı eşim laftan anlamıyor laz gıbı bsıy  onlar işe yaramaz dıyor      bende bı tavsıye  arıyorum bulsam alcam hemen onu
tarafından
bak resim attım bu tarz bir şey var bizde. küf oluyor diye aldık. baya su topluyor.
şu sıralar bizde de 60-70 nem ama biz alışkın olduğunuzdan etkilemiyor. kışın kalorifer kurutuyor zaten
(481 puan) tarafından
Gözde canım yenı gırdım yenı gördüm resmı çok teşekkür ederım  .  İşe yarıyor mu cıdden    nemi düşürüyor mu
tarafından
neme bağlı küflenme azaldı baya öyle diyebilirim

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,260 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
22 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
18 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy