+4 oy
676 göst.
Diğer kategorisinde (2,332 puan) tarafından
Evet kızlar baştan beri İsrail ürünleri satılıyor diye boykot ediliyordu ürünlerinde bakanlıkça onaylanmış domuz eti tespit edildi !!!!! 

Zaten millete alttan altta yediriliyordu herkes ayakta uyuyor 

Milletin karısını kızını bacısını neden kıskanmadığının da sebebi bu millet bi kaç yılda bu hale gelmedi yavaş yavaş sömürüldük Allah sonumuzu hayr eylesinnn  

21 Cevaplar

+9 oy
(2,093 puan) tarafından
Koca ramazan koca ülkeye domuz etiyle oruç açtıran koca yürekli Yusuf Allah belanı versin 
(4,915 puan) tarafından
Ayyy Allah seni hakkını helal et güldüm valla aslında gulunecek bir olay değil de tepkin hoşuma gitti
(2,093 puan) tarafından
Helali hoş olsun ❤️
(836 puan) tarafından
Amin insallah cnm     6 ayda   bir kartla aliyordum bn  3 4kilo dolabmda vardi  hepsi cop   aylarca taksitini oduyordm  gunah ya nasl bi millet olduk  kucucuk cocuklarma dlmuz etimi  yedrdm bn
(2,093 puan) tarafından
Ben çok sevmiyodum orayı kayış gibi diye ama en ufak aile toplanmasında da oraya gidiyoduk
(1,611 puan) tarafından
Aminnnnnn
-Reklam-
+2 oy
(4,063 puan) tarafından
Aklıma geldikçe istiğfar edecek gibi oluyorum. Severek yiyorduk, önünden geçmem artık 
(2,332 puan) tarafından
Evet malesef yaa
(744 puan) tarafından
Al bendede o kadar canım bügün ögrendim ya yedik benimde düşündükce geliyor uf :(
+1 oy
(51,324 puan) tarafından
neden ucuz oldugu belli oldu yani
(51,324 puan) tarafından
karalama kapmayasi yaziyordu simdi Instagram'da bende bir tiksindim bayagi oldu almistik kizim begenmedi yemedi Allah tan
tarafından
Bende resmi bir açıklama bekliyorum bakalım bu işin altından ne çıkacak
(2,168 puan) tarafından
Karalama kampanyası değil maalesef kızlar milletvekili tanıdıkları aracılığıyla mahkemeye gizlilik kararı koydurmuşlar ama nafile patladı balonları.
(2,818 puan) tarafından
Kiz onlarin rapor sonuclari ifsalandi ya
(762 puan) tarafından
Fatihteku olayı unutturma çabaları...
+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Allah'ın belası pislikler..Ben de gördüm haberlerde kan beynime sıçradı yaa
(2,332 puan) tarafından
Evet maalesef yaaa
0 oy
(4,915 puan) tarafından

Köfteci Yusuf hiç girmedi hayatımıza :D köfteci Fadik vardı Allah a şükür öyle de devam edip gider canm disardan yemek sevmediğim kadar varmis

(2,332 puan) tarafından
Bizimde şükür
tarafından
Valla bizimde şükür hiç gitmedim olduğum yerdede var ama.nasipte olmadı diyelim iyikide olmamış
(4,915 puan) tarafından
Valla konya da var yok bilmiyorum da hiç
(762 puan) tarafından
Gelin sarılalım
0 oy
(3,244 puan) tarafından
Ya inan sinirlerim bozuldu. İftar açmaya gitmiştik en son oraya inan yazık günah. Ama benim anlamadığım şey kıskanma olayının konuyla ne ilgisi var. Instagram da hep böyle yazmışlar çünkü konuyla bagdadtiramadim 
(2,332 puan) tarafından
Canım domuz eşini kıskanmaz yaaa hep öyle biliriz bu et yedirile yedirile artık kimse karısını kızını kıskanmıyor
(3,244 puan) tarafından
Aaa ilk kez duydum valla
0 oy
tarafından
Hamileyken sipariş edip yemiştim midem mafolmustu kusmustum hep bir daha yemedim 
(2,332 puan) tarafından
Tadı nasıldı
tarafından
Kötüydü ben begenmemistim
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Herşey o korona aşısı belaısndan oldu
(20,453 puan) tarafından
Olmıycam yaptırmam dedim babam ve eşim çok kızdı yaptırdım aslında çok karşıydım ben o aşıya
(2,332 puan) tarafından
Bende karşıydım sadece bir tane oldum oda hiç istemeyerek
(20,453 puan) tarafından
Çok fazla kalp krizi ve çok fazla ruhsal olaylar sonucu insanların birilerine zarar vermesi bunların artması bana hep bunu düşündürdü
(2,332 puan) tarafından
Altta yatan en büyük sebeplerden ztnn
(20,453 puan) tarafından
Aynen bu milleti yaktılar resmen
0 oy
tarafından

image

domuz tespit edildi yazıyor bakın aşağıda 
(2,332 puan) tarafından
Evet canım ztn bakanlık onayladı :(  çok şükür yemedim bizim burada şubesi de yok
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Maalesef bır kaç kere gittik yedik ama uzun zamandır şükür yemedik Allah'ım sana havale ediyorum sinirlerim bozuldu son yaşanan her şeyden 
(2,332 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayr eylesinnn inşallah nereye gidiyor sonumuz hiç belli değil :'(
(4,721 puan) tarafından
Kıyamet alametlerı :((
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Geçen eşim giti bi güzel ordan yemişti arkadaşı ısmarladı 2 kere mi ne gitmiştim 2 sene önce
0 oy
(335 puan) tarafından
Hala iftiradır diyip savunanlar oldukça kapanmaz bile yeni şube açar. Allah cezalarını versin Yusufun da rüşvet alıp raporu gizleyenin de domuz etini kasaplık et yapıp Müslüman ülkede domuz çiftliklerina izin verenlerin de... 
0 oy
(1,342 puan) tarafından
1 kere bile orada yemek yemedim bana hep itici geldi
0 oy
(1,057 puan) tarafından
İki kere yedim 10 sene önce falan hakikatten tadı da güzeldi haram nefse güzel geliyor hatta kendimce kıyas ediyordum evde yaptığımız niye Köfteci Yusuf un gibi güzel olmuyor diye adamların ayranı bile bir başka güzel. Hadi bu bilinen bilmediğimiz paketli gıdalar peki katkı maddeleri her şeyde var her şeyde ben yemedim diyemez kimse. Ekmeğe dahi insan saçı koyuyorlar. Herkes gibi biz de maalesef asimile olduk bozulduk ve gün günden dahada bozuluyoruz. 
0 oy
(65 puan) tarafından
Ay hiç yemediğim için o kadar mutluyum ki
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Sarıyer böreğinde de tavuk eti ve at midesi tespit edilmiş hepsi gerçek maalesef artık dışardan bişey sokmucaz eve gidipte yemiycez belli oldu keşke gücümüz yetse her sene kurbanimizi kessek
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Allah kahretsin onu adam şubeleştikçe kendini şaşırdı resmen 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Tabikide var turkiyede 1 yilda milyonlarca domuz kesiliyor cok sayida domuz ciftlikleri var nereye gidiyo onlar bisekilde yediriyolar millete
0 oy
(7,719 puan) tarafından
2 kere yedim tadı bana hep değişik gelmişti yani kötü değil ama sevememistim de 
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Memlkete giderken yolda yemiştik ama böyle tadı diğer köfteler gibi değildi ilk çıktığı zamanlar yemiştim lezzetliydi şimdi öyle değil eşim de yalandır diyor ama istemiyorum çocuklqr ve ben yemicez dedim

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 329 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 961 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (12,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 950 göst.
14 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 728 göst.
17 Ekim 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasrett (851 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,667 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...