+2 oy
1,043 göst.
Diğer kategorisinde (5,700 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz bir kaç gün önce iki tane kızımız vahşete kurban gitti hepimiz çok üzüldük. Sorun şuki okulda devamlı konuşulup kızları korkutuyormuş erkek öğrenciler. Tabiki kızımda aşırı korkmuş. Öğretmeni arasam mi? Mudurlemi görüşsem? Çünkü kızım 12 yaşında şuan odanın ışığını kapattirmayacak kadar etkilenmiş.

34 Cevaplar

0 oy
(1,710 puan) tarafından

Eee yuugh yani..

Geleceğin katilleri mi yetişiyor 

Ne bu çocuklarda ki kin 

Şimdiden başlamışlar.

Erkeğiz yaparız.

Valla hele benim çocuklarıma öyle söylensin gör bakalım ne oluyor. 

Çok sinirlendim şuan da..

Selamün kavlen yaa :angry:

(45 puan) tarafından
Hemen Git Şikayetci Ol Hemen Yeter Artık Şu Pisliklerden Ya
(5,700 puan) tarafından
Evet birde kızlara ikbal diye sesleniyorlarmis. Kızım diyor anne korkuyorum.
(1,710 puan) tarafından
Allah ın cezaları..
Çocuk değil canavarlar..
Durma git yarın okula..
Gerekirse polise haber et.
Gerekirse cimere yaz
(5,700 puan) tarafından
Bende şaşırdım gerçekten hepsi daha 12 13 yaş ancalar. Kız çocuklarını zorbaliyorlar. Eşime demedim okulu yıkar inan.
(45 puan) tarafından
Yuhhh Yani Yaaa Hemen Git Hemen
(1,710 puan) tarafından
Tabi ki yıkar.

Tövbe ya
(5,700 puan) tarafından
Yarın ilk isim gideceğim. Gözüme uykuda girmez yarına kadar.
(2,000 puan) tarafından
Lütfen eşine de
(5,700 puan) tarafından
Eşim çok sinirli bir insan dersem şimdi kötü şeyler olur. Önce bir ben konuşayım müdürle. Baktım yine olmuyor polise milli eğitime cimere her yere şikayet ederim.
(2,000 puan) tarafından
Haklısn ama bu da çok ciddi bir konu.yukarda bir arkadaş da kimliğini sakla kızına bilenmesinler demiş ve çok haklı. Ama müdürle çok ciddi konuş
(5,700 puan) tarafından
Bende öyle yapacagim canım müdüre söylerim kesinlikle isim belirtmeyin diye. Zira kızımı hedef gösteremem okul değiştirme şansım yok çünkü.
-Reklam-
0 oy
(51,052 puan) tarafından
görüş tabi az önce gördüm kocaelinde birini bogazindan kesmisler biz bile korkuyoruz cocuk napsin
(5,700 puan) tarafından
Allah'ım neler oluyor bu insanlara ya. Rabbim evlatlarımızı korusun. İlk işim o olacak yarın. Milli eğitimede şikayet edeceğim. Cimerede.
(51,052 puan) tarafından
ceza yok yaptirim.yok en önemlisi kimsede Allah korkusu yok
(5,700 puan) tarafından
Maalesef sorma ülke bitik.
0 oy
(766 puan) tarafından
Aramalısın tabi ki. Yaşları küçük diye düşünme, baksana discordda taciz edenler de çocuk
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Kesinlikle konuşun, her konuyu dalgaya alamayacaklarını, hele ki kızlara psikolojik baskı kuramayacaklarını net şekilde cezalarla gerekiyorsa öğrenmeliler. 
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Ne demek kızlara İkball diye sesleniyorlar?Bunlar ölmeyi bayılmak mı sanıyor.Bu kadar ciddi bir durumu alaya alıyorlar.Derhal okul yönetimi ile konuşmalısın.Ya bir konuşma yapsın ya da bir yaptırım uygulasın.
0 oy
(826 puan) tarafından

Git okula hiç öyle aramayla felan. Olmaz 

Benımde 12 yaşında erkek evladım var her gün sımsıkı tembıhlerım annem kımsenın çocuğuna dokunma bak senınde 2 tane kız kardeşin var annem yalvarırım konuşma bile gerekırse derim 
Benim oğlum çok konuşkan yanına arkasına ögretmenı kız çocuklarını koymuştu konuşmasın dıye anne kıza dokunmamak için sıranın en ucunda oturuyorum valla dokunmam bile der herkes çocuğuna sahip çıksın!!!!
0 oy
(1,021 puan) tarafından
O okulu yıkarım o çocukları da gebertirim hayırdır ya valla çıldırıcam git müdürle aılelerı ile görüş bu nedir ya
0 oy
(4,065 puan) tarafından
Tabi ki acilen ogretmenleri ve muduruyle gorusun. Bosver denecek bi konu degil.
0 oy
(108 puan) tarafından
Öyle bir nesildeyiz öyle bir cagdayiz ki bundan ders alacaklarina özeniyorlar diyeck hic biseyimde yok sadece bh cagi hak etmiyenlere aciyorm   ben olsam gider okulu başlarına yikarim öyle bi yaparimki  bidaha  bi kizin yanina yaklasamzlr    buda bi tehtit sayilir gerekirse karakol gidrm gözleri korksun 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Okul müdür ile iletisimei geç gerekirse toplu veli toplantısı yapılsın bu tip davranışlar içi  her bir veli iletişime geçerek durumun boyutlarını aileleri bilgilendirme ve iş birliği içinde ilerleme konusunda veliler ile el sıkışsi.

Hatta aileler ve okul iş birliği içi de bu tip davranışlarda okuldan uzaklaştırma cezaları gibi yaptırımlara geçsinler.Rdhberlik öğretmenleri devreye girsin güdüsünü kontrol edemeyen insalar o zaman toplum baskısı ile yönlendirilmesi mecbur bırakılmamalıdır.Basaramiyirsa toplumdan uzak tutulmalilar. 

Bugün bu çocuk yarın başka çocuk kızının hissettikleri kalıcı güvende olduğunu ancak işbirliği ile hisseder.Bu talebini ve kızının yaşadıklarını müdür ciddiye almazsa cimer üzerinden yaz.
(3,902 puan) tarafından
Hatta her veli çocuğu için okul yöneticileri ile iletişime geçip bu talebi iletmeli. Şuan evladiniza denk gelemediği için farkında olmayabilirsiniz yada evladınız dile getirmediği için.. Ama tehlike büyük ve işbirliği ile zorba çocukların tespit edilip kazandirilabiliyirsa topluma kazandırılmali olmuyorsa takip edilmeli gözlem altında kalmaları çok önemli.bugun çocukları geleceğin yetişkinleriii
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Kızımı fanusta kapatmak istiyorum hemde çelik zırhtan falan.. Biz kaldirmiyoruz onlar nasıl dayanacak bu dünyaya bilemiyorum. 

Kesinlikle git müdür öğretmen herkesle konus. Ergn ergen beyinler yüzünden cocukların psikolojisi dağılıyor. 
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Aslinda okula gitmektense doğrudan polise çocuk şubeye gitmek gerekiyor okullara sıkı bir takip şart çocuktur diye ceza verilmeyenler  18 yaş altı diye yargılanma yanlar canı olup çıkıyor 18i geçince .baştan verilmeli cezası şakası bile kaldırılacak bir durum değil artık bunun.okullarda bu tür işlere ozenenlere arkadaslarini tehdit edenlere bir ceza bir yaptirim olmalı kesinlikle .bu konuda bir kamuoyu oluşmasi gerekiyor artık
0 oy
(1,645 puan) tarafından
12 yaşındaki çocukların böyle bir olayı bilmesi de normal değil. Sosyal medya çok tehlikeli. Sansürsuz paylaşımlar oluyor bu  çocuklar her şeye hakim. Okulla gorusulmeli. Rehber öğretmenler acil bununla ilgili çocuklara eğitim vermeli 
0 oy
(981 puan) tarafından
Yaa ben kendim bile detayları cesaret edip araştıramıyorum. Bunlar bi de konuşuyor mu el kadar veletler. Allah ıslah etsin. Bu yaşta kızınıza travma olur Allah korusun. Bence de konuşmalısınız müdürle velilerle.

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 496 göst.
0 oy
14 cevap 638 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 825 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 578 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,291 soru

12,181,416 cevap

36,680 kullanıcı

...